28 Eylül 2017 Perşembe

Gerçek dost sözler

Gerçek dost sözler

Hiçbir arkadaş arkadaşlığını ispat edene kadar gerçek arkadaş değildir. Allahım, beni dostlarıma karşı koru, kendimi düşmanlarıma karşı korurum. Dost dediğin ayağını kaydıran değil, kaydığında seni yerden kaldırandır. Neredesin, yanan alnımı müşfik avuçlarında dinlendirecek meçhul arkadaş. Gerçek dost gölge gibidir.


Eğilsen de doğrulsan da düşsen de asla peşini bırakmaz. Böyle bir dostluk ilişkisine sahip olanlar gerçekten şanslıdırlar. Bu sayfada gerçek dostluğu ve arkadaşlığı anlatan sözleri bulacaksınız.


Yaptığın yanlışı herkese duyuran değil. Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsa da dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz. Ey gönül bir sürü dostunun yanında elbet ki düşmanların da olacak.


Güzel sözler sayfalarımız hakkında görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşmak isterseniz yorum bölümümüzü kullanabilirsiniz. DOSTLUKLA İLGİLİ EN GÜZEL SÖZLER. Arkadaşlık aşktan çok ötedir, çünkü zahmet ister. Bu güzel sözleri dostlarınıza iletebilir veya sosyal medyada onları etiketleyerek paylaşabilirsiniz.


Arkadaş vuruIunca değiI unutuIunca kahrından öIürmüş. Küsmese bari diye söylediğin sözleri seçmek zorunda olduğun değil. Unutma, gerçek dostu kötü günde tanırsın. Sosyal medya hesaplarından en güzel arkadaşlık sözleri, etkileyici arkadaşlık sözleri, anlamlı arkadaşlık. Yakışıklılık ile İlgili Sözler.


Anlamlı ve Güzel Sözler. Durum böyle olunca gerçek dostlarımızın kıymetini daha iyi anlıyoruz. Dil kurşun olunca, ilk önce yüreğe saplanır.


Dost düşman olunca, ilk önce geçmiş hesaplanır. Eğer gerçeği açıklamak istiyorsan, zerafeti terziye bırak. Bu güzel sayfada sizler için en güzel gerçek dostluk sözlerini hazırladık. Sayfadaki anlamlı gerçek dost sözler ini facebook, twitter ve whatsapp ile ya da kısa mesaj ile paylaşın.


Sustuklarımı duyabilen gerçek dostumdur. Ne yaparsanız yapın gerçek dostlar asla bırakmaz. Benim arkadaşlık sözlerimde yayınlansın diyorsanız yorum kısmından yazıp bizlere iletebilirsiniz.


Her zaman göremezsin ama orada olduklarını bilirsin. Dost Kazığı Sözleri , Dost Satanlar İle İlgili Sözler , Dost Kazığı Mesajları. Yanımda değilken Allah’a benden bahseder. Senin dindarlığını artıran dost, her karşılaştığında avucuna bir altın koyan dosttan daha hayırlıdır.


Dostluk İle İlgili Güzel Sözler. Etiketler: gerçek dost sözler i anlamlı 0. Ekmeğim aşım helal olsun yiyene, içene. Gül kokusu akşamlarda dost hasreti yaşadık belki yeri geldi ayrılıklara ağladık ama kalbimizde yaşattığımız dostluğumuzu asla unutmadık.


Hayatta yiyecek olduğunu en kötü kazık dost kazığıdır. Dost olan insan dostunun yüzüne söyler ve bıçağı saplayacaksa kalbine saplar. Dost görünümlü sahte yüzlü kişiler gibi sırtından değil. Düşmandan dost olmaz ama dost olduklarından düşman olabilir. Uğrumda ölecek dost istemiyorum sadece gerçekten dost olacak, dost görünümlü, kalpten dost olacak kişiler istiyorum.


Gerçek dost sözler

Güzel günlerinde dostlarım var diye onlara güvenirsin ama unutma ki gerçek dostlarını kötü günlerde tanırsın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar