1 Aralık 2017 Cuma

Arkadaş kurabiyeleri

Bu sitede kullanılan tüm fikir,içerik ve fotoğraflar kurabiyecim. ERBETLİ KURABİYE TARİFLERİ. Mefruşat kursuna gittiğim dönemde bir kurs arkadaşımın çay molası için getirdiği kurabiyeleri oradaki herkes gibi ben de çok beğenmiştim. Normal kurabiyelerden farklı olarak hafif şekerli tadı ve üzerine dökülen şerbetin verdiği nemle ağızda.


Arkadaş kurabiyeleri

ARKADAŞ KURABİYESİ adet yumurta çay bardağı zeytinyağı su bardağı pudra şekeri çay bardağı badem çay bardağı kuru üzüm Alabildiği kadar un Önce zeytinyağı, şeker ve pudra şekeri mikserle iyice çırpılır. Sonra üzüm ve dövülmüş badem katılır. Not: Kalan kurabiyeleri temiz ve kapalı bir kavanozda uzun süre muhafaza edebilirsiniz. Merhaba;elmalı üçgen kurabiyeleri tarifteki gibi birebir uyguladım ve çok başarılı oldu hatta resimdekilerden daha tontik oldu,tad olarak bildik elmalı pay tadında,onu yaparken daha az yağ kullanılıyor. En yakın arkadaşa ne hediye alınır?


Kız veya erkek arkadaşınıza doğum günü, yılbaşı veya mezuniyet için en güzel hediyeler Hediyemen. Tuzlu kurabiyeden tatlı kurabiyeye, kolay, ekonomik, pratik ve evde kolayca hazırlayabileceğiniz kurabiye tarifleri, püf noktalar, video tarifler. Cumartesi yapmıştım bu kurabiyeleri.


Herbiri günlük ama evde kalanlardan tattım da en ufak bir bayatlama yoktu çok şükür. Ya da eserine aşık sanatçı havasına büründün. Manchester United unutmasaydım çok daha güzel olacaktı.


Müşterimin isteği üzerine yaptığım KURABİYELER. Her anında yanında olan. Böyle dostlukların olması çok güzel. Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip ederek sitemizdeki yeniliklerden anında haberdar olabilirsiniz. Aslında bu şirin kurabiyeler oğluşumun doğum gününden.


Arkadaş kurabiyeleri

Bir türlü düzenleyip yayınlama fırsatı bulamamıştım. Ben yoğurdum şekil vermek ise canım eltim Nurcana düştü, tek tek uğraştı ama değdi çünkü çok güzel oldular. Doğum günü masasında iyi bir ekip çalışması vardı. Bir kaç gündür resimleri yükleyemedim. Hepsini toplu olarak koyuyorum.


Aralık ayı gelip orman beyaza büründüğünde, Salyangoz Tomurcuk ve Uğurböceği Sevecen, yılbaşı kurabiyeleri pişirdi. Fakat soğumaları için kapının önüne bıraktıkları lezzetli kurabiyeler bir anda ortadan kayboldu! Ormanda iz süren Tomurcuk ve Sevecenin yolu Saksağanla kesiştiğinde, hem kurabiyelerine kavuşacaklar hem de yeni bir arkadaş edineceklerdi. Fırından çıkan kurabiyelerin üzerine bir tane Kisses çikolata ya da birkaç tane bonibon şekerini hafifçe bastırın. Bu arada arkadaş toplantınızda harika.


Kurabiyeleri fırın telinde soğutup servis edin. Etiketler: bebek, doğum günü, doğum kurabiyeleri. Fulya Hanım katılacağı bir arkadaş toplantısında sürpriz yapmak amacı ile minik kurabiyelerimizden sipariş etti. Bu leziz salatayı özel arkadaş menüsü için hazırlamıştım. Mercimek köftesine benzeyen bu salatayı denediğinizde vazgeçemeyeceğinizi düşünüyorum.


Sökme Şapka: Sökme bere modelini normal kalınlıkta bir iple, iki kat yaptığımızda çok daha güzel bir bere ortaya çıkıyormuş. Bu kokoş hanımlar tek tek paketlendikten sonra ,kurdalerle süslenip güzelliklerine güzellik kattılar. Gıda boyası ile şekillendirdiğim iki yakın arkadaş miki ve mini mouse kurabiyeleri afiyetle yenmek üzere tepside. Dört Arkadaş Oyunu Oyna - MODERNOYUN - Dört arkadaştan üçünü profesyonel modacılar tarafından giydirilmiş.


Son çıkan yerli, yabancı kitaplar, müzik cdleri, bilgisayar oyunları, reprodüksiyon tablo satışı yapan site. Erkek Arkadaşını Nasıl Kıskandırırsın? Eğer öyleyse ona, senin ne kadar inanılmaz bir kız arkadaş olduğunu hatırlatma zamanı g. Geçtiğimiz haftalarda sevgili arkadaşım Zehra’nın misafiriydik. Uzun zamandır sayfama arkadaş sofrası eklemediğim için yanıma makinemi almamıştım fakat, bu şık sofrayı görünce eve ışınlanıp makineyi kaptım ve hem sizlere fikir olması hem de sayfama renk katması için fotoğrafladım. Hayali arkadaş, sembolik oyun ile birlikte ortaya çıkar ve sembolik oyunun bir parçasıdır.


Bu eş,dost,sevgili,arkadaş hi. Blogger tarafından desteklenmektedir. Sevgili arkadaşım inşallah dilediğin tüm güzellikler seninle olur doğum günün kutlu olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar