31 Ekim 2018 Çarşamba

Elite dizi konusu

Elite dizi konusu

Bunun yerine, cinayet silahı oldu. Fragmanları izleyin ve daha fazla bilgi edinin. Yerli dizi, yabancı dizi, yarışma ve diğer favori televizyon programlarını takip etmenin en kolay yolu. Yabancı dizi dünyasından haberlere hoş geldiniz. Seçkinler dizisini yabancidizi.


Elite dizi konusu

Dizi Konusu Okullarının yıkılmasıyla seçkin bir özel okula gitmeye hak kazanmış işçi sınıfından olan gencin okulun zengin öğrencileriyle çatışması, sınıf arkadaşlarından birinin öldürülmesi ile gerilimin dozunu iyice artıracaktır. Elite spoilersız inceleme. Dizi cinayet temalı konusuna rağmen polisiye kurgusuyla öne çıkmıyor, hepsi farklı kültürden gelen üç gencin kişilik bunalımını yansıtmaya çalışmış. Dizi dünyasının gündemine giren açıklamalar, efsane yapımın hayranlarıyla bir kez daha ekranlarda bulunacağını birincil ağızdan kesinleştirmiş oldu. Fear The Walking Dead serisinin beşinci sezonuna yaklaştığımız bu günlerde konusu hakkında tam anlamıyla detaylar verilmekten kaçınıldı.


Home › Posts Tagged elite dizisi konusu Haber. Bir polisiye severseniz bu dizi size biraz fazla dramatik gelebilir. Netflix’in gözde gençlik dizilerinden biri olan Élite’in 2. Sadece “elitlerin” gittiği bir yatılı okula sosyoekonomik olarak alt sınıftan üç öğrencinin kabul edilmesiyle yaşanan şiddet dozu hayli yüksek çatışmanın anlatıldığı dizi, senaryosu ve oyuncuları kadar kıyafetleriyle de konuşuluyor.


La casa de Papel’in bazı başrol oyuncularının da rol aldığı dizi Ekim’de prömiyer yapmaya hazırlanıyor. La Casa De Papel de sevdiğim bir İspanyol yapımıdır. Netflix yapımı olan yeni bir dizi ile karşınızdayız. Dizimizin konusu bir okulda geçen gerilim dolu günleri bizlere izletmekte.


Lise hayatını anlatan bir gençlik dizisidir. Ancak işler bu gençten birinin ölü bulunması ile kötü bir hal alacaktır. Ve devamında gerilim dolu olaylar silsilesi ile karşılacağız. Las Encinas, İspanya’nın en prestijli okullarından birisidir. Oyuncuları ise genel olarak bilindik isimler.


Ekim ayının başında dünyanın önde gelen çevrimiçi yayın platformundan İspanyolca bir dizi daha geldi: Élite. Carlos Montero ve Darío Madrona’nun hazırladığı projenin ilk sezonu bölgeden oluşuyor ve İkinci sezon onayını garantiledi. Geniş bir kadrosu olan Élite, suç ve gençlik draması karışımı bir dizi.


Malum cinayetin gizemi ise memnun ediciydi, böylesi bir çözüme itiraz edemeyeceğim. Dizi, ilk sezonunu uygun bir noktada ve ikinci sezona pas atıp bitirerek gelecek yıla kadar ara veriyor. Eğer bu tarzda konusu olan gençlik dizilerine açıksanız denemenizi tavsiye edebilirim.


Ana Sayfa Etiketler ELITE konusu. Dizi-Mania Önizleme Notları. Bu başlık altında henüz bir paylaşım bulunmuyor. NETFLIX’TEN YENİ GENÇLİK DİZİSİ: ELITE. Abendam Engin - Yorum yap.


YENİ ÇIKANLAR – Netflix, gençlerin yeni gözdesi olmaya aday dizisi ELITE’nin resmi fragmanı ve afişini paylaştı! Netflix, Ekim’de tüm dünya ile aynı anda yayınlanacak gençlik dizisi. Dizinin yönetmeni David Fincher’ın bir başka efsane House of Cards dizisinde imzası olduğunu da düşündüğümüzde Mindhunter için. Oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan ve hikayesi ile de izleyicileri etkisi altına alan dizinin 2. K çekilen dizinin yürütücü yapımcısı. Başta bahsettiğimiz anarşist Sophia günümüzün en gözde işinin nasıl yapılacağını keşfeder ve bunu bir marka haline getirmeye çalışır.


Moda ile haşır neşir olan bu hanımcağız dışarıdan çaldığı kendi. ZENDİRME” davalarını görünce film ve dizilere de sansür gelmesi gerektiği… STRANGER THINGS 3. Dizi karamsar havasına rağmen canlı renklerin hakim olduğu sahneleriyle sizi hikayenin içine çekiyor. Sezon dizisinin özeti, konusu, oyuncuları, yönetmeni, yorumları ve hakkındaki tüm bilgilere ulaşmak için tıklayın! Sezon filminin özeti, yorumları, oyuncuları ve seansları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!


Lütfen video açılmıyorsa öncelikle Alternatif butonuna tıklayarak diğer player seçeneklerinde çalışan bir alternatif olup olmadığını kontrol ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar