23 Ekim 2018 Salı

Video upload siteleri

Video upload siteleri

Dosyalarınızı Herkesle Paylaşın. We supply you with all the tools necessary to easily share your files. Use our pre-generated html code to link from your website or post directly to. The Daily Show with Trevor Noah 137views. Uyarı: Video upload siteleri ni kişisel kullanımıza göre seçmeyei unutmayınız.


Pro üyelikler ile kolay kolay sıkıntı yaşamazsınız ama ücretsiz üyeliklerde olumsuz sonuçlarla karşılabilirsiniz. Sizinde eklemek istediğiniz video upload siteleri varsa yorum olarak ekleyebilirsiniz. Seri kırılan linkler hoşuna gidiyorsa kullanabilirsin mediafire kırılmıyor genellikle kırılan mediafire linki görmedim silen falan oluyor arada kırılma görmedim.


Hazırlamış olduğunuz dosyalarınızı, belgelerinizi video, resimlerinizi v. Online internet siteleri üzerinden upload etme imkanı sunan. Bu konumuzda sizlere siteler için film ve video upload edebileceğiniz ücretsiz bir kaç siteyi bir araya toplayarak sizinle paylaşma gereği duyduk. Benimde bazen hangi siteyi kullansam hangi site daha hızlı ve avantajları nelerdir arayıp dururken keşfettiğim farklı sitelerde buldum.


Video upload siteleri

Misafir Kullanıcı 3Cevap. Upload Siteleri Daha Fazla. Her türlü veriyi (dosya, resim, müzik, video vb.) saklayabilir ve paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, üyeliğe gerek yok. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Kara liste, reklam ağları formundaki yöneticilerin. Bu phenomemon neden neden dünyanın her yerinden internet yaygınlığı nedeniyle olabilir. Web dönemde, ne istediğiniz ve süresi olmadan daha kolay erişim hakkına ve sınır koymak. Bu yüzden bu liste-in tepe video siteleri akış kitaplığınıza gitmelisin.


Video upload siteleri

Aşağıdaki listeye göz atın ve en iyi video içeriği hiç bulmak. Bunun için genelde rapidshare, hotfile gibi dosya yükleyebildiğimiz siteleri kullandık. Bu yazımda sizlerin bu sıkıntısını biraz olsun kolaylaştırabilecek araçlardan bahsedeceğim. Ancak bu konuda siteleri birbirinden ayıran kaliteleri var. Instagram veya Vine’a Video Yüklemek.


Dizi upload etmek için site arıyorum yok kolay kolay bulunmuyor. Sonra proje ilk baştan yatmış bulunuyor, bi heves kırgınlığı oluyor felan fesmekan. Video paylaşımı web siteleridüşünüyorsun, akla doğal olarak gelir. Her ne kadar ilk video paylaşım sitesi değildi, zaten en iyi video paylaşım sitesi tarafından bir akıllı ve mantıklı mix-işlevsellik ve toplum haline gelmiştir. Tüm cihazlarınız için bir servis.


TransferNow tüm cihazlarınızla uyumludur: bilgisayar, tablet ve akıllı telefon. Büyük dosyaları birkaç tıklamayla hızla gönderebilir ve aktarabilir ve direkt olarak kişilerinize gönderilecek bir indirme bağlantısı elde edebilir ya da kolayca özelleştirilebilir bir bağlantı elde edebilir ve de forum ve sosyal ağlarda kolaylıkla. MB dosya yükleyebiliyorsunuz. ClipShack : Her üyeye 100MBlık video dosyası limiti mevcut.


Arkadaşlar bana güzel bir upload sitesi lazım. Bu güne kadar ki kullandığım bütün upload siteleri dosyalarımı kısa zamanda sildi. Bazı resim yükleme siteleri toplu resim ekleme gibi yükleme işlemlerini kolaylaştıran çözümler sunsa da tek bir resim yüklemek için ideal olan siteler bulunmaktadır.


Bu yazımızda tavsiye edebileceğimiz birkaç resim yükleme (image upload) sitelerinden bahsedeceğiz. ELİT UPLOAD SİTELERİ Size tanıtacagım site suanda en iyi upload sitesidir. Diger sistemler artık iyice upload sistemlerinin suyunu cıkarmaktadır. Sizde bizim gibi bu siteyi deneyin kesinlikle memlun kalıcaksınız. Sonra ise bu video linklerini paylaşmanız gerekecektir.


Vimeo aslında çok kaliteli ama videoyu upload ettikten sonra çok bekletiyor işlemek için. Dailymotion da aynı şekildeyse diye korkuyorum. Bakalım… Cevapla En İyi Video Siteleri konulu haberimizde ShiftDelete.


Net olarak sizlere En İyi Video Siteleri ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar