31 Ekim 2018 Çarşamba

Izmir şehir tanıtımı ingilizce

These women were hate from the men and they use the men for heavy works and men were serving them. NGİLİZCE ŞEHİR TANITIMI: İZMİR,şehir tanıtımı,slayt A. It is in the Aegean Region. There are tourist attractions in İzmir. The Clock Tower is the most significant one.


The Efes Theatre,Efes Ancient Town are the other tourist attractions. You can go to İzmir by bus,by plane,by train. Turkey’s second-largest port (after Istanbul) and the capital of İzmir province. Also known as Smyrna, the city is situated Aegean Sea at the eastern extremity of the Gulf of İzmir.


Nüfusu ile Türkiye’nin en büyük 3. Kenti olup, gelişmiş ekonomik ve ticari ağlarıyla her geçen gün biraz daha modernize olmaktadır. Kozmopolit bir yapıya sahip olan İzmir. Orta Anadolu köylerinden farkı yoktur.


Izmir şehir tanıtımı ingilizce

Pers egemenliğinde olan şehir, M. Büyük İskender tarafından alınmış, bu tarihlerden sonra Kadifekale’nin yer aldığı dağın eteklerinde gelişmeye ve büyük bir şehir durumuna gelmeye. Canlı ve kozmopolit bir şehir olan İzmir, Uluslararası Sanat Festivalleri ve İzmir Enternasyonal Fuarı ile de önemli bir yer tutar. Motorlu Taşıt Sürücü Kursu,Etüt Eğitim Merkezi,Özel Müzik Kursu,Bilgisayar ve İngilizce Kursu,Bale. Yine İzmir’e gidecekler için İzmir’de ne yenir, İzmir’den neler alınır gibi sorularınıza da cevap vermeye çalışacağız. Modern Yurtlar’ın asıl amacı, Türkiye’de öğrenci yurdu arayan öğrenci ve velilere yardımcı olmaktır.


Ankara ilinin ingilizce tanıtım yazısı ve ingilizce tarihi. It was formerly called Angora. The city is situated on the Ankara River, a tributary of the Sakarya, in the heart of the central Anatolian plateau, 2miles southeast of Istanbul.


Efes Antik Kentinin İngilizce Türkçe Tanıtımı Efes Antique To City Efes (Grekçe , Ephesos) Anadolu’nun batı kıyısında, bugünkü Selçuk ilçesinin km uzağında bulunan, daha sonra önemli bir Roma kenti olan antik bir Yunan kentiydi. Klasik Yunan döneminde İyonya’nın oniki şehrinden biriydi. Yazdıklarını İngilizce`ye çevirdim, fakat son cümle`yi değiştirdim, çünkü Bursada dünyaca ünlü Karagöz ve Hacivat bulunur olarak yazmışsın, Karagöz ve Hacivat su an yaşamadıkları için, cümleyi Türk gölge oyunu Karagöz ve Hacivat, asırlar önce Bursa dan doğup, tüm ülkemize yayılmıştır olarak değiştirdim ve İngilizce`ye çevirdim. Su Kuşları Koruma ve Üretme Sahası olarak tescil edilmiştir.


Kişiye özel biyografi, essay, sunum ve şehir tanıtımları sadece burada. Antalya tanitim, sehir tanitimlari. Tanışma ,okul ve şehir tanıtımı. Etwining çalışmam olacak. Böyle bir konuda proje yapmak çok hoşuma gidecek.


Londra tanitim, sehir tanitimlari, şehir tanıtımları ingilizce şehir anlatımlar. Batman’nın İngilizce Tanıtımı. Izmir is the pearl of the Aegean.


Ege kıyı bölgesinin tipik bir örneği gibidir. Lise Tanıtımı, Rota Koleji. Gezilecek Yerler: İzmir - Mutlaka yapılması gereken 1şey için TripAdvisor gezginlerinin 16.


Mücevher şehir insanının. Tüik adrese dayalı nüfus sayımı verilerine göre Afyonkarahisar’ın genç bir şehir olduğu anlaşılmaktadır. Ticaret Odası için İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından hazırlanan İzmir ilimizin güzelliklerini anlatan, gösteren kısa İzmir Tanıtım Filmidir. Laodikya antik kenti bulunur. Selçuk ilçesinde bulunan Şirince, Selçuk’a km, Efes Antik Kenti’ne km, Kuşadası’na km, İzmir’e ise km uzaklıkta.


Aydın Otoyolu’nu ya da İzmir-Aydın Karayolu’nu takip edip Selçuk ilçe merkezine ulaşmaları gerekiyor. Tureng Multilingual Dictionary offers you an extensive dictionary where you can search terms in different languages. Bölge Planlama Şehir ve Bölge Planlama bölümü, şehir planlama ile ilgili olup, alanın ekonomik olanaklara, insanların ihtiyaçlarına ve estetik kurallara uygun olarak planlaması ve çevre düzenlenmesine ilişkin eğitim ve araştırma yapar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar