26 Ekim 2018 Cuma

Kadınlara söylenecek komik sözler

Karınızı araklayan adama verebileceğiniz en büyük ceza, “sende kalsın” demektir. Buz Kestiren Soğuk Espriler. Gülme ile ilgili bilimsel çalışmalar yapıla dursun, biz konumuza geri dönelim! Hem sevgili okurlarımızı rahatlatmak, hem başarabilirsek yüzlerinde kahkaha oluşturmak, ve hem de güzel görünmelerini sağlamak için birbirinden komik ve esprili sözler hazırladık!


Kadınlara söylenecek komik sözler

Acaba, seçmiş olduğumuz bu komik sözler sizin hoşunuza gitti mi? Sevdiğin kadına söylenebilecek en güzel en etkileyici sözler mesajlar ve yazılar. Burada güneş doğdu, anladım uyandığını…‘ Dünyada yaşamın var olabilmesini sağlayan güneşin, sırf o uyandı diye doğduğunu söylemeniz bir kadının ayaklarını yerden kesecektir. Gözlerime bakarken gözlerinin içi gülüyordu, nasıl sevmezdim? Ben ne yaptım ulan, içeride çay içiyordum.


Komik sözler : Erkek olmak çok zor ulan. Telefonumun şarjı olduğunda prize koşarken kendimi, yaralıyı içeriye yetiştirmeye çalışan hemşire gibi hissediyorum. Filmlerde adam bombayı patlamasına saniye kala imha ediyor. Ben saat olduğunu görsem bile korkudan. Sonra ismini her yere yazdım.


Sen benimsin, biz birbirimize aidiz. Sen güldüğün zaman, yaşadığımı hissediyorum. Kadın sözleri içeriğinde kadınlarla ilgili söylenen en güzel sözleri bulabilir, aynı zamanda kadınlara söylenebilecek en etkileyici resimli sözleri sosyal medya hesaplarından paylaşabilirsiniz. Bu sayfamızda yer alan kadınlara güzel sözleri sevdiğiniz kadınlarla facebooktan ya da kısa sms ile. Dün yere düşen bir kız gördüm.


Bu sayfamızda hayatın nadide çiçekleri olan kadınlar için güzel sözler içeren bir yazı hazırladık. Güzel Sözler - Resimli yazılar. Hepsi için tek noktadasınız. Bu güzel sayfada sizler için kadınlara söylenebilecek en güzel sözleri hazırladık. Sayfadaki kadınlara söylenecek romantik sözleri facebook, twitter ve whatsapp ile ya da kısa mesaj ile.


Kadınlara söylenecek komik sözler

Kadına hayatta yapmak istediği 1şeyi soramadık, çünkü birinci sorduğumuz kadın hala susmadı. Kız arkadaşımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının kız arkadaşlarını kullanıyorum. Sitemizde bulunan güzel sözler hergün güncellenmektedir ve diğer kategorilere hergün en güncel yazılar eklenmektedir, sitemizde dilediğiniz her kategoride en yeni güzel sözleri, mesajları, msn nicklerini, aşk sevgi üzerine yazıları ve daha birçok kategoride bilgiyi bulabilir, bulduğunuz bu. Kimine gül, kimine karanfil verdim.


Sana da ömrümü vereyim mi sevdiğim. Ben seni sevmek için değil, sevmek nasıl olurmuş gör diye sevdim. Baba sеvgisi görmеmiş bi kıza, sеvgili еksikliği koymaz…! Bu tür sözler kadınlara SAMİMİYETSİZ gelir. Bir erkek böyle bir şey söylediğinde kadın kafasından şöyle düşünür erkek için:.


Ayrıca bu tür sözler kadınların senden daha fazla hoşlanmasını da sağlamaz. Sevgiliye iltifat sözleri ile sevdiğinizi kişiyi mutlu edebilir yüzünde gülümsemeler açtırabilirsiniz. Sayfamız da düzenlediğimiz birbirinden iyi kadınlara söylenecek güzel sözlere ulaşabilir ve sosyal ağlarınız da paylaşabilirsiniz.


Sizde arkadaşlarınıza sayfamızdan kadınlar söylenecek güzel sözlerden beğendiklerinizi gönderebilirsiniz. Birbirinden güzel kadınlara söylenecek güzel sözleri yazımızın devamına giderek ulaşabilirsiniz. Kadınlara fazla anlam yüklememek lazım bence. Hayatın gerçekleriyle doludur, ama kadınlar öyle değildir. Geçmişten günümüze kadınlar hakkında milyonlarca güzel ve övgü içeren sözler söylenmiştir.


Ancak bunlar içerisinde bazıları vardır ki bizlerin hayatında daha. Bu yazımızda sizler için tarih boyunca kadınlar için söylenmiş bazı sözleri derledik. Bir kadına yapmaması gerekenleri söylemek ona neler yapabileceğini göstermektir. Doğum yapan her şey dişidir.


En güzel laf sokan sözü bir araya getirdik. Laf Sokucu Sözler ile sizi gıcık edenlere laf koyan kapak sözler bulabilirsiniz. DDİA ediyorum bu laf sokan mesajlar beton etkisi yapar. Atarlı Sözler, Size Trip Atanlara En Etkili Sert Fena Mesajlar.


Kadınlara söylenecek komik sözler

En Ağır Sözler – Dosta ve Sevgiliye Anlamlı Çok Ağır Sert Sözler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar