26 Ekim 2018 Cuma

Ilk aşk tumblr

Ilk aşk tumblr

En başlarda birbirlerinden hoşlanmayan yaşındaki Sarah ile yaşındaki Zachary birbirlerine aşık olurlar. Ancak farklı iki aileden geliyor olmaları ve Zachary’nin okulda yaşadığı problemler aşklarının önünde bir engel olarak belirir. Engellere rağmen gelişen bu ilk aşk hayatlarında derin bir iz bırakacaktır. Daha önce aşık oldu,tekrar olabilir.


Ama şu an seni seviyorsa daha ne olabilir ki? Tıpkı senin gibi,o da mükemmel değil ve ikiniz birlikte asla mükemmel olamayabilirsiniz. Ama şayet o seni güldürebiliyorsa,iki kez düşündürebiliyorsa,kabul edersin ki.


N1K ilk Aşk Duvar Kağıtları Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek gibi oyuncular ile başrolü kurulmuş olan. Uygulama tam da bunun için. Aşk ve sevgi sözleri paylaşıyoruz. Gördüğünü herkes sever, sen onda kimsenin görmediğini bulacaksın.


Ilk aşk tumblr

Yine sana yazmıştım ilk yazımı. Gözlerinin içine baktığımda anlamlı bir aşk bulabilirken. Sadece seni düşünürken dinlediğim birkaç şarkı eşliğinde yazmıştım ilk yazımı. Her dinlediğimde farklı farklı anlamlar çıkarırken, ayrı ayrı hayaller kurarken yazmıştım sana o yazımı. Son günlerin giderek artan sosyal paylaşım sitelerinden birsi olan tumblr yakın zamanda daha da büyüyecek gibi duruyor.


Ne kendinizi kaybedecek kadar çok sevin nede kendinize dahi yetmeyecek kadar az sevin, sadece güzel sevin. Sen benim çocukluğum, Sen kanayan dizim, yara bandım. Sen elime yüzüme bulaşan pamuk şekerimsin. Seviyorsan yıllar sonra bile ilk günkü gibi bakarsın.


Hiç bulmak istediğiniz gibi bırakmıyorsunuz kimseyi. Herkes darmadağın herkes savaştan çıkmış gibi. Gün geçmiyor ki dünya tarihinde bu toprakların izni olmadan kayıtlarda değişmeler yaşanmasın. Tarihin her sahnesinde vezirlik makamından daha aşağıya düşmeyen bu bölgede yaşayan insanlar bir çok oluşuma tanık oldu.


Onlardan biri de ilk aşk mektubu. Boy boy cümleler, bazen eğlenceli, bazen romantik, bazen duygusal. Siz de istediğiniz gibi Durumlar paylaşabilirsiniz ve burası sizin için ideal! Kalbin olduğunu bile farketmiyorlarmış. Aynı şehir , Aynı huzur , Aynı yatakta sana sarılıp uyumak.


Ve ben ilk defa birinin kokusunu istedim , İlk defa birinin ellerini avucuma alıp parmaklarıyla oynamayı , İlk defa sabah uyanırken , dakika daha uyumak için nasıl direniyor diye merak ettim. Ve ilk defa birinin nasıl uyuduğunu. Biraz keyfim yerine gelsin” dediğimiz anlarda, komik resimlere veya sözlere göz atarız.


Bence ilk görüşte aşk yoktur. Hoşlantı vardır çünkü o kişinin kalbinin iyi mi kötü mü olduğunu anlayamazsın sadece dış görünüşü hoşuna gitmiştir. Buna aşk denmez aşk tanıya tanıya olur bence insanları kusurlarıyla sevmektir aşk. Türkçe, Ücretsiz PDF, EPUB ve Sesli kitaplar indirmek için Buyurunuz.


Tumblr sözleri imdadımıza yetişiyor. Sizi mutlu hissettirebilecek filmler listesinin üst sıralarına yerleşebilecek bir film tavsiyesi ile geldim. Flipped Türkiye’de İlk Aşk adıyla çevrilen çok naif bir film. Süre açısından izleyiciyi sıkmıyor, yormuyor.


Açıyorsunuz izleyip keyif alıp bitiriyorsunuz ve tabi bir. Onu ne kadar sevdiğinizi ifade eden kısa ilanı aşk sözleri bulabilirsiniz. Kısa aşk sözleri ile sevgiliye hissettiğiniz duyguları anlatmak gerçekten zor iştir. LK AŞK İlk aşklar hep unutulmayandır ya hani… Biter gider ama çoğu kişi hatırladığında dudaklarında ufak da olsa bir tebessüm belirir. Ah o ilk aşk yok mi ciğerleri yok eden… Aşka inanmayan ve aşkın yalnızca insanların uydurduğu bir kalıp olduğunu savunan ben deli gibi aşık olmuşum da haberim yok.


Geçen günlerde yazdığım şarkılarla fark ettim aşık olduğumu o zaman anladım içimdeki yangının sebebini. Gerçekleşmemiş hayallerini,uçup giden yıllarını,ilk aşk maceralarını. O pek gerilerde kalan yılları,erişilemeyen ve erişilemeyecek olan bir ısteği hatırlamak,düşünmek de hoş bir şeydi.


Kerem, iyi çocuk olmaya karar verirken Ayşe’nin kötü kız olmaya geçişi rollerin değiştiğinin ve gelecek eğlenceli sahnelerin sinyalleriydi. Listede de güzel sonuçlar yakalan “Afili Aşk”ı ben ilk etapta çok sevdim. Yolu açık şansı bol olsun.


Bugün ilk defa sensizliği düşünüyorum, hayatımda her sensizlik aklıma gelince kalbim ağlıyor, gözlerimle anlatıyorum kalbimdeki acıyı, gözyaşlarımla yazıyorum adını. Bu Pin, Lara KESKİN tarafından keşfedildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar