19 Şubat 2019 Salı

Çift yuvarlak oyma işareti

Balık ve Balina İşaretinin Anlamı. Radyestezi, Sarkaç ve Çatal Çubuklar. Tavşan İşareti ve Tüneller. Haç Tarihi, Haç Çeşitleri ve Sembolleri.


Define Nerelerde Olur – Coğrafi Keşif. Burada iki büyük mezar olduğunu belirtirken ince kanal bulunuyor ise bu işaretlerin yanında oymaları su doldurulur ve ne taraftan toprağa düşerse oranın kazılması gerektiğine işaret eder. Oyma işareti yanında bulunan çizgiler yön ve mesafe. Yuvarlak Oymaların Diğer Anlamları.


Tek oyma Tek yuvarlak oyma işareti en sık raslanan işaretler arasındadır, bazen mezar bazen kuyu bazende yardımcı işaret görevi yapar,. Ancak burda diğer oymalara göre şöyle bir tezat vardır. Bu nedenle bizim önerimiz kaliteli iri işçiliği güzel olan yuvarlak. Baklava Dilimi İşareti Ve Anlamı, Helenistik dönem define işaretlerinden olan baklava dilimi işareti özellikle batı Trakya ve Ege bölgesinde oldukça fazla görülen define işaretlerindendir.


Çift yuvarlak oyma işareti

Yapılan araştırmalar neticesinde geçmiş uygarlıklarda yaşayan insanlar ziynet eşyalarını banka gibi yapılar olmaması hasebi ile saklayamaz ve koruyamazlardır. Kalp işareti ve çift oyma. Bu bazen medeniyet kültür ve geleneklerine göre değişiklik gösterebilir. TEKNİK VE TEORİK BİLGİ Çift yuvarlak oyma işaretleri direk mezar işaretidir, bunların biri büyük diğeri küçükse küçük olan taraf yön verir.


Yılan işareti her devirde kullanılmış bir mezar işaretidir paralı mezarı temsil etmektedir bir çoğunda mezarın dışında da biraz parası olmaktadır. Asklepios’un Bergama’da da görülen, başları aynı dairesel kapta, süt içen iki yılan sembolü. Birde haç işareti ve yanında küçük oyma veya oymalar olabilir burda oyma mezarın yerini temsil eder haçın merkezi ile oyma arası ölçülür ve. Kafası tavana bitişik sayılır S harfi şeklinde. Disarda bir dere var ve derenin.


Karşı yamacında kesme kayalar var. Yılanın baktığı yönde oyma haç işareti ve ok işareti var. Sağ ayak define işareti: Her zaman ayak işareti çift olmaz eğer yerdeki bir kayada sağ ayak işareti bulursanız yakınlarında tamamlayıcı ikinci bir işaret muhakkak vardır bu yön yada mesafe vericidir yanındaki işarete göre değerlendirmeyi yapın eğerki hiç bir işaret yoksa sağ ayak yönünde ilerlerken sol tarafı güzelce.


V var o yılandan 2m uzaklıkta üç tane haç var oyma ve her birinin alt yani uzun tarafında. Bu işaret ülkemiz arazi şartlarında kabartma ve oyma olarak yapıldığı görülmüştür. Eğer bir büyük oyma var ve etrafındada küçük oymalar var ise büyük oyma ile küçük oyma arası ölçülür. Kaya mezarları yuvarlak, kare veya kalp şeklinde oymalar ile yapılır. Bu tarz kayalar aynı renge sahip horasan sıvası ile son haline getirilir.


Horasan sıvasında yumurta akı, volkanik küller ve bir takım çakıl parçaları kullanılır. Genellikle Bizans ve Roma. Ancak diyoruz ya su dök aktığı yöne bak eyer su döküpte aktığı yönde o suyu toplucak hazne varsa kesinlikle mezar işareti değildir. Ayak arkasına yön vermez sağ ayak karşı ve sağına yön verirsen son ayak ise sol ve karşıya yön vermektedir. Yine kireç kuyularına uzak işareti ayak izi, yakın işareti yuvarlak oyma olarak yapılmıştır.


Bu kalbin ana gövdesinin üst yuvarlak kısmının bir çizgi ile ayrılmış veya çatlatılarak ayrılmış semboldür. Bu şekildeki bir kalp bize değişik mesajlar verebilir. Doğada mevcut tabiat varlıkları, taşlar, mağaralar, duvar resimleri, kayalara çizilen resim, figür ve şekiller, kaleler, manastır, kiliseler, mezarlıklar vs. Sakladığı varlıkları, değerleri herhangi bir tehlikeye karşı korumak ve sonrada gelip almaya yarayan şifreleme düzeneği ile birlikte bir çeşit anlatım ve bir dildir. Bunlar oyma kabartma ve boyalama şeklinde günümüze kadar ulaşmıştır.


Veya O oyma yön işareti verebilir. Bunları baz alarak araştırma yapmanı tavsiye ederim kardeş. Resim 2: Çift yuvarlak oyma işareti direk mezar işaretidir. Burda gördüğüm kadarıyla her iki oymada eşit büyüklükte genelde.


GEMi KANCASI : Bu genelde işaretin bulunduğu mevkide bir gömünün. Balığın büyüklüğü-küçüklüğü,eğimi,yönü,pozisyonu,tek-çift olup olmadığı,yanında başka sembollerin olup olmadığı gibi. Nadir eski Qing Hanedanı bakır Ding (bir tripod ile iki kolları), Oyma Fil, işareti, en iyi toplama ve süsleme, Ücretsiz kargo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar