27 Şubat 2019 Çarşamba

Tire ilçe milli eğitim müdürü kimdir

Tire ilçe milli eğitim müdürü kimdir

ZMİR - TİRE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. Adnan Boyacı, İzmirli Eğitimciler ile Bir Araya Geldi. Milli Eğitim Müdürlüğünden Öğrencilere Müjde.


Tire ilçe milli eğitim müdürü kimdir

SENE SONU MÜDÜRLER TOPLANTISI OKUL SAĞLIĞI PROJESİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU OKUL DIŞI ÖĞRENME ORTAMLARINDA ÖĞRETMENİN ROLÜ Çocuklar için Felsefe Semineri Düzenlendi. ZMİR KARŞIYAKA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. Eğitim Öğretim Yılı Mayıs Ayı YÖGEP Toplantısı İlçemiz Şehit Prof. Varank Anadolu İmam Hatip Lisesinde Yapılmıştır. DynEd Ödül Töreni ve Şenliği Mayısta Mavibahçe´de.


KARABÜK İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu’nun geçen yıl ilçe başkanlığı için işaret ettiği iki isim Mustafa Selman İçelli ve Mert Falakalı ile kısa bir dönem AK Parti İlçe Başkanlığı yapan temayül yoklamasında aday olduğunu belirten Kamil Yaldız bugün AK Parti Genel Merkezi’ne giderek mülakata katıldılar. Tire İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü olan Mehmet Sürücü aynı zamanda Satranç Federasyonu ve Halk Oyunları Federasyonu Antrenörü.


YKS Tercih Danışmanlığı Komisyon Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi. STANBUL - ÜSKÜDAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. Mimar Sinan Mahallesi Dr. Fahri Atabey Caddesi No Üsküdar Hükümet Konağı B Blok Kat NOT Müdürlüğümüze yapılacak şikayet ve isteklerin resmi yazı ile elden veya MEBİM yada CİMER sistemi üzerinden yapılması gerekmektedir. Millî Eğitim Müdürü Sayın Fikret YILMAZ, Kurban Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı KOSBİ bünyesinde açılması planlanan Zülfü Mevlüt ÇELİK Teknik Kolejini Kemalpaşa Kaymakamı Kemal KIZILKAYA ziyaret etti.


Spor Toto Teşkilat Başkanlığı döneminde sporun tabana yayılması ve herkes için spora erişilebilirliğin sağlanması amacıyla çok sayıda tesisin ülkemize kazandırılmasına katkıda bulunan Dr. Kasapoğlu, gençlik, eğitim ve spor faaliyetlerinin finansmanı ile sportif istihdamın artırılması konularına özellikle odaklandı. MUĞLA - MENTEŞE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. Emirbeyazıt Mahallesi Dr. MANİSA - ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ.


Yılı Afet Durum, Sivil Savunma, Seferberlik ve Koruyucu Güvenlik ile İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinin. SAKARYA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRL. Teşekkür Belgesi ve Kitap Hediyesi. Okullarda Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları Başladı. DEM Çalışmaları İlçe Müdürlerine Anlatıldı.


Görev değişikliği yaşanan Kaymakamlıkların içinde Tire’de yer alıyor. SEYFULLAH OKUMUŞ KİMDİR? Bayramlar kırgınlıkların giderildiği, insanlarımızın kaynaştığı, insani hasletlerimizin arttığı, sevgi, saygı, birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği önemli günlerdir. Bu kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli bazı 2. Daha önce Asayiş Şube Müdür.


Yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi. Bölge Milletvekili Adayı Tamer Osmanağaoğlu, seçim sürecinde güvenliği sağlayacak Emniyet teşkilatına başarılar diledi. Haziran seçimlerinde milletin kararının ülkenin geleceği için kritik önem.


Sungurlu’da Öğrenciler Sebze Meyve Yetiştirecek. Bal öğrencilere, eğitim alanında yönetici olmak için neler yapmaları gerektiği ve çalışma alanları hakkında bilgi aktardı. Selçuk ilçesinde, lise öğrencisi yaşındaki S. Milli Selamet Partisi Trabzon Milletvekili Oflu hemşerimiz merhum Lütfü Göktaş’ın oğlu, Refah Partisi ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş’ın da amcasının oğlu olan İkram Göktaş, yaklaşık üç ay önce Türkiye Finans’taki Genel Müdür Yardımcılığı görevinden istifa etmişti. Giresun’un Tirebolu da ilçesinde silahlardan bilinçsizce çıkan mermilerle karartılan hayatlara dikkat çekmek için etkinlik düzenlendi.


Tirebolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Anadolu Lisesi tarafından organize edilen etkinlik kapsamında, Demirci. Ali Ölçer, Tire Belediyesi Çevre Müdürü Edip Adanalı ve Fen Lisesini yaptıracak olan hayırsever iş adamı Atilla Çallıoğlu katıldı. Kızılay Konak İlçe Başkanlığının Şehit Aileleri ile Gazi ve Aileleri İçin Düzenlediği İftar Yemeği. Etkinlik Eğitim - Teknoloji.


TO’DAN E- TİCARET EĞİTİMİ. Kent Konseyi ekibinden Kaymakama ziyaret. TAŞLI, “ ÖDEMİŞ HEPİMİZİN YAŞAM ALANI” EFSANE STAD MÜDÜRÜ KAPANIŞI KAYMAKAM TANRISEVEN İLE YAPTI.


Madımak Ödemiş’te unutulmadı. CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Rıdvan Karakayalı Kimdir? Ulucak Lisesi Müdürlüğü görevine getirildi.


Valiliğinin Vakıflar Haftası etkinliklerine ev sahipliği yapan Tire’de, vakıf bereketi yaşandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar