22 Şubat 2019 Cuma

Evlenmeyecek erkek nasıl anlaşılır

Evlenmeyecek erkek nasıl anlaşılır

Bu şekilde konuşup ardındanda duşa giriyorum demesi ne kadar iğrenç. Evlilik öncesi cinsellik konuşulmalıdır hepten kapalı kutu gibi evliliğe başlamak saçma. Erkek arkadaşınıza beni sevdiğini hiç söylemiyorsun ama diye naz yaptığınızda, sevmesem yanında ne işim var veya bu söz çok tekrar edilirse anlamını yitirir şeklinde cevap alıyorsanız, bu durum, evlendiğinizde bu sözü asla duyamayacağınızın en büyük işaretidir! Aslında evlenmeyecek erkek.


Evlenmeyecek erkek nasıl anlaşılır

Türkiye sinde az veya çok kadın hakları vardır ama erkek hakları diye birşey yoktur maalesef. Hatta aileden sorumlu bakanımız bile göreve başladığı günden beri kadın,kadın,kadın sanki aile sadece kadınlardan oluşuyor ve sanki bu ülkede sadece kadınların sorunları var. Satürn üçgen veya uyumlu açı yapmaktaysa evlilik kadında 2sından sonra gelecektir. Bu evde Satürn, Mars veya Uranüs varsa evliliğin mutlu geçemeyeceği ve hatta sonuçlanacağı anlaşılır.


Eğer evleneceği kişi gerçekten inancı gereği ya da doğru olduğuna inandığı için beklemiş olan bazı şeyleri ilk olarak eşiyle yaşamak isteyen eşinden de bunu bekleyen bir insansa onu üzmemek için endişelenmesi normal ancak bu durumda zaten böyle bir insandan bunu saklayacağı onu kandıracağı için kızın vicdanı rahat etmeyecektir. Bir erkek için, erkekliğine, kazancına, namusuna söz ederseniz, en büyük yanlışı yapmışsınız demektir. Erkekler bu konularda çok hassastır.


Kadınlarımız ve Sorunları Hamd ölüden diriyi, diriden ölüyü çıkaran Allah(c.c)una mahsustur. O’nun rasulu,bizim rehberiz hz. SUNUCU Evet, sevgili seyircilerimiz gördüğünüz gibi, erkek yarışmacımız böylece kaybetmiş oldu.


Oyunumuzu bayan yarışmacımız sürdürdü böylece bizden binaltıyüz lira daha kazanarak kazancını üçbinikiyüz liraya yükseltti. Noter, erkek yarışmacının parasını, kadın yarışmacının parasına ilave eder. Evet inandım deyince bunların Müslüman olduğu anlaşılır. Böyle cahil kimselere, iman ve İslam sorulduğu vakit, cevap veremezlerse, zararı olmaz. Yani imanı bilmiyorum değil de, imanın nasıl söyleneceğini bilmiyorum.


Uzun süredir dikkatimi çeken ama üzerinde durmadığım ve şimdi aklıma gelince Türk gençliğine bir nebze katkı olması babından bir kaç satır karalamam gerektiğini düşündüğüm fikirler silsilesi var. Yok evlenmeyecek olursan (erdemle erdemsizlik arasında) bocala­yanlardan olursun. Bu açık ve kesin emri alan) Ukkâf,. Kişinin kendi kendine konuşması ve fısıldaması durumun Tâk vâki olmaz. Ahrasa gelince o, ya doğuştan ahrastır ya da sonradan ahras olmuştur.


Doğuştan ahras olup anlaşılır bir işareti varsa ve bu işaretiy­le de talâkı, nikâhı, satışı, satın alışı biliniyorsa, bu işareti muteber olur. Erkek düşmanı feminaziler için iddialarınızda ki samimiyetinizi inanmak, iddia ispat gerektirir üstadım ispat edeyim derken yargısızca infaz ediliyor gibi, karar ise objektiflik ve adiliyet gerektirmez mi uzun lafın kısası erkek kardeşlere verdiğiniz akılları merhametle kadınlara da verdiğiniz zaman erkeklerin hatalarını da. Erkek BAKAR, kız da belirli sınırlar içinde kendini GÖSTERİR. Nazar ve teşhir olsa olsa böyle bir yolla olur. Aşağı yukarı anlaşılır zaten.


Evlenmeyecek erkek nasıl anlaşılır

Biraz da nasip meselesidir. Erkek evlenecek diye genç kızın en mahrem uzvuna kadar bakacak değil ya! Robb, Bran ve Rickon adında üç erkek kardeşi, Arya adında bir kız kardeşi ve Jon adında piç kardeşi vardır. Sansa kitaplarda önemli POV karakterlerden biridir.


TV dizisinde Sophie Turner tarafından canlandırılır. Maalesef ülkemizde Allah ın ne dediği değil de Avrupa nın amarikanın yahutda solcu koministlerin istek ve arzularına göre kanunlar düzenleniyor. Halbuki Allah ın kitabı ve Rasulullahın sünneti var iken en güzel rehber ve kılavuz. Bu kanunları solcular yapsa belki anlaşılır onların dinle diyanete alakaları yok. Erkek ise kendinden kaçan, uzak duran kadını aşık olunacak kadın olarak algılayabiliyor.


Beraberlik içindeki bu evreleri tarafsız olarak gözlemlediğimizde tarafların aile, kültür, sosyal yaşam, gelenek, hırs, hayal yapıları, duygu, donanımları gibi benzerlik ve farklılıklar aşkın sürekli olup olmayacağını belirliyor. Herkes her şeye nasıl yalın olarak bakıyorsa sen de öyle bak! Bu dünyada her şey çok anlaşılır ve açıktır. Tavan ak, çizme kara, şeker tatlıdır.


Sen Saşa’yı seviyorsun, o da seni seviyor. Seviyorsan kal, sevmiyorsan git, yargıca başvurmana gerek yok. Bu çalışmada Hammurabi Kanunları’nda ve Tevrat’ta kadınla ilgili hükümlere bakılarak hukuk kuralları doğrultusunda kadının toplumdaki yeri ve önemi tespit edilmeye çalışılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar