26 Şubat 2019 Salı

Mikro yazılım destek

Yaygın Teknik Destek Ağı. Bu merkezlerdeki arkadaşlarımız ise her ürünümüz için en üst seviye teknik bilgiye sahip çözüm odaklı profesyoneller. Bu bilgileri not ederek sorunla karşılaşabilecek diğer çalışma arkadaşlarınıza iletin.


Mikro yazılım destek

Mikro Destek Görevlisi size sorununuzu gidermek için izleyeceğiniz yolu anlatacaktır. Alanında uzman teknik ekip arkadaşlarımız, soru ve sorunlarınız için yanınızda. Arıza veya hata anında bize ulaştığında, ekiplerimiz telefon, e-posta, uzak bağlantı programlarımız ile veya yerinde destek hizmeti verebilmektedir. Marmara2Mikro yazılım destek danışmanlık hizmetleri verir size özel Mikro yazılıma entegre Mobil, Native ve Web yazılım çözümleri üretir.


Mikro kampanyaları ile size uygun lisans temininize yardımcı olur. Blog yazıları, broşürler, e-posta bilgilendirmeleri, sıkça sorulan sorular, destek hattı, online sohbet, kullanıcı kılavuzları, sistem güncellemeleri, uzaktan bağlantı ile destek, uzaktan bağlantı ile eğitim ve özel eğitim günleri gibi bir çok başlık altında KolayOfis Hukuk Otomasyon Sistemi destek hizmetini sizlere. Firmanızın tüm yazılım hizmetlerini karşılıyor, iş süreçlerinizi kolaylaştırıyoruz. Mikro destekli küçük, orta ve büyük ölçekli şirketlerin iş süreçlerini kolaylaştıran yazılımlar hazırlıyoruz. Standart ticari paketlerden ERP ürünlerine kadr çok geniş bir platformda yazılım geliştirmekte ve bu yazılımlarını yurtiçi ve Yurt dışında pazarlamaktadır.


Mikro yazılım destek

Destek görevlisine bu bilgileri kayıt etmesi için zaman tanıyınız. Bu bilgilerin notunu alınız ve bu sorunla karşılaşabilecek diğer arkadaşlarınıza iletiniz. Mikro Yazılım Karar Destek Sistemi Eğitimi. Güven İş Merkezi No: Kat: 3. Yardım (F1) ekranının üst bölümünde yer alan Online Yardım butonunu tıklayarak, destek departmanımıza bağlanıp online destek hizmetimizden yararlanabilirsiniz.


Bu konuda yapılan distribütörlük ve bayilik anlaşmalarının yanı sıra sabırlı bir çalışma sonucunda tamamen şirketimiz bünyesinde tasarlanan ve üretimi yapılan yazılım çözümlerini piyasaya sunulmuştur. Mikro Bayi, Mikro Bayii, Mikro v1 Mikro 1 Mikro Destek, mikro yazılım, mikro yazılım bayi, mikro. Kârlılığınızı Artıracak Ekonomik Çözümler Mikro ürünleri işinize özel çözümler sunarken bütçenizi de düşünüyor.


Mikro yazılım destek

Siz de iş süreçlerini verimli ve karlı bir şekilde yönetmek, zamandan ve maliyetten tasarruf etmek, analizler ve veriler ışığında doğru kararlar alıp rekabette öne çıkmak, en büyük olmak istiyorsanız Mikro Fly tam size göre. Mikro crm programı çalışması olarak eklentilerle Mikro Müşteri Borç Sesli Hatırlatma,mikro crm,çağrı merkezi yazılım,çağrı merkezi programı bire bir Mikro ile entegre çalışmaktadır. Her zaman olduğu gibi Mikro Programlarının satışında Antalya bayisi olarak ülke çapında ilk sıralarda yer alarak, bölgede, başta Mikro ve sırasıyla kaliteli hizmet, eğitim, teknik destek denince akla firmamızın gelmesini sağlamak, Çalışanın ve kullanıcıların memnuniyetini en üstte tutmayı amaçlayan bilişim ve yazılım sektöründe en iyi çözümler.


Taksit ve Ödeme Avantajları Burada. Doğru, dürüst, güvenilir Mikro Muhasebe Programı Bayisi. Mikro muhasebe programı için mutlaka bizden ücretsiz demo ve paket program fiyatı isteyiniz. Mikro Danışman Yazılım ve Eğitim - Mikro Entegre CRM Mobil Android ve Raporlama Yazılımları - Sonuç Yazılım ve Danışmanlık. Mikro Web Ajans, kuruluşundan beri sizlere özel tasarım , grafik tasarım ve web hizmetleri vermektedir.


Web tasarım ihtiyaçlarınız için en doğru adres mikrowebtasarim. Mikro Programlama Yazılım ve Danışmanlık uzman yazılım ekibiyle birçok kurumsal web sayfa, web ve mobil uygulama hizmetleri sağlamıştır. Firmamız müşterilerimize bilişim alanında her türlü danışmanlık desteği sağlamaktadır. Mikro tekstil renk ve beden detayları yanı sıra mikro üretim yapan işletmeler de ise mikro iş emirleri ve mikro detay çalışmaları ile mikronuz da takip edebilir , mikronuza destek olarak ek yazılımlarımız la da cari hesaplarınızın görüntülemesini sağlayabilirsiniz. Dün olduğu gibi bu gün de.


Tüm web üyelik hizmeti işlemlerinizi artık MikroCRM üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Arşiv indirebilir, firmanız adına kayıtlı lisanslarınızı kontrol edebilirsiniz. Yeni kurulan ya da mikro ölçekli işletmeler öncelikle verimli bir şekilde çalışmak, ardından da büyüyebilmek için pek çok süreci kısıtlı insan kaynağıyla yönetmeye çalışır. Bu işletmeler aynı zamanda muhasebe süreçlerinde dışarıdan hizmet alır. Kontrollü Büyümek İsteyen Her KOBİ’ye Mikro Jump Lazım!


Mikro Jump ile hangi sektörde olursanız olun tüm süreçlerinizi tek bir program ile uçtan uca yönetebilirsiniz. Görüştüğünüz Mikro destek görevlinizin ismini mutlaka kayıt ediniz. Logo mikro işletmelere yönelik çözümleriyle, muhasebeden satış yönetimine, veri analizinden bordro uygulamalarına kadar tüm iş süreçlerinin etkili yönetimini sağlıyor. Maliyet ve rekabet avantajı sunan Logo çözümleri ayrıca, ihtiyaca göre uyarlanabilen yapısıyla da mikro işletmelere esneklik kazandırıyor. Mikro yazılım teknik destek konusunda anlık paylaşım programları ile bilgisayarınıza bağlanarak sorunu giderebilmekteyiz.


Aşağıda verilmiş olan linklerdeki proramlardan herhangi birini bilgisayarınıza indirmeniz yeterli. Telefon ile kuracağımız iletişim doğrultusunda sorunu bize anlatmanız yeterli….

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar