28 Şubat 2019 Perşembe

En iyi font bulma

Tasarımcıların işine yarayacağını düşündüğümüz bu yazımızda artık klişeleşmiş bir soruya, alternatif siteyle cevap veriyoruz. Eğer bir font için para vermem, ücretsiz olsun ama aynı zamanda güzel ve yaratıcı olsun diyorsanız şimdi yazacağımız fontlar tam size göre. Resimden Font Bulma nasıl olur onu anlatacağım. Onun haricinde on numara bir websitesi.


En iyi font bulma

Bu yazımızda “bir resimdeki veya fotoğraftaki yazı fontunu bulma” ile ilgili kısaca bilgi vermeye çalışacağım. Evet kesinlikle doğru yerdesiniz. Bir yazının fontunu bulmak adına aşağıda verdiğimiz, web siteleri kesinlikle bu işin piri diyebilirim.


Biz de tüm bu yöntemleri inceleyip, sizler için en popüler ve pratik olanlardan bir öneri listesi hazırladık. Deneyiminizi daha iyi hale getirmek için bu web sitesinde çerezleri kullanıyoruz. En güzel font siteleri listemizin bir numarasında diğer tüm sitelerden açık ara iyi olan Font Squirrel var.


Bu web sitenin marka sloganı olan “1 ücretsiz ticari kullanım” sözü zaten kendini ziyadesiyle iyi ifade ediyor. Son olarak What Font is bize resimdeki fontu buluyor. Tüm bu işlemlerim sonucunda resimdeki fontu bulma işlemi başarıyla tamamlanacaktır. Ek olarak yüklemiş oldğunuz resimdeki fontu What Font is sitesi bulamadıysa aşağıda belirtmiş olduğumuz alternatif sitelerde benzer adımları uygulayarak aradığınız fontu bulabilirsiniz. Merhaba arkadaşlar sizler için En popüler 1LOGO fontu bulduk.


Sadece logo tasarımı için değilde herhangi bir grafik tasarım (Photoshop, Corel vs. ) programlarında herhangi bir çalışmanızda da kullanabileceğiniz yazı tipi fontlarıdır. Font bulma siteleri arasında en popüleri WhatTheFont. Siteye girdikten sonra fontu bulmak istediğiniz görseli yüklüyorsunuz ve size, veritabanındaki fontlar arasında tahmin ettiği font örneklerini gösteriyor.


En iyi font bulma

En iyi font bulunu web sitelerini bu şekilde kullanabiliriz. Bu sitelerden size iyi görünen ve iyi sonuç verdiğini. Bir resimdeki yazı fontunu çok beğendiyseniz ve o fontu bulmanın yollarını arıyorsanız doğru yerdesiniz.


Bu yöntemi öğrendikten sonra herhangi bir resimdeki fontu bulma işlemi sizin için çocuk oyuncağı olacak. Eğer bir resim veya fotoğraftaki yazı fontunun ismini öğrenmek. Tasarımcılar için Font Bulma Uygulama ve Eklentileri konusu tamda aradığınız şey olabilir. Güncel paylaşımlar blogu Lordiz.


Font ve yazı tiplerini, karakterlerini kolayca bulmanızı ve indirmenizi sağlayan kullanımı kolay bir web uygulaması. Font, günümüzde dijital ortamda ve fiziksel ortamda kullanmış olduğumuz yazı tiplerinin genişlik, uzunluk ve tipi açısından bir isimle tanımlanmasına denir. Türkçe font download sitesi Sitemizde sadece ücretsiz shareware free fonts kaynaklı, fontları bulabilirsiniz. Fontlar bir yazıyı olağan şeklinden daha iyi.


Yazı Tipi ve Font Bulma Web Uygulaması. E ticaret ve haber sitesi banner yazı fontları için düz yazı font kategorisine bakınız. Web tasarımında, reklam tasarımında, afiş, broşür, kartvizit, logo, tabela hatta videolarda bile tasarımlarımızı en güzel yazılarla şenlendirmek için saatlerce en iyi yazı fontunu ararız. Hepsi profesyönel font tasarımcıları tarafından yapılmış ve hepside ücretsiz. Bu yazımda bu fontlardan tanesini bir araya getirdim.


Sponsorlu Bağlantılar Arkadaşlar Myfonts sitesinde, resmini gönderdiğimiz fontu kendi içersinde ne yapıyorsa, bize o fonta yakın tercihleri sunuyor. Bu font hangisi diye bulmak Arama. Bu işlemi kendi bilgisayarımızdaki fontların içersinden yapabilirmiyiz. Web tasarımcıların Photoshopçuların ve tasarım işi ile ilgilenen herkesin bir gün kabusu olmuştur. Hatta bir de şunu düşünün grafiker sitenin görünümünü fotoğraf olarak size veriyor, siz programa.


Muazzam websiteleri köşesinde bugün What the Font! Yıllardır aradığınız kaynağı armağan ediyorum size sevgili takipçiler. Siz de mi beğendiğiniz tasarımın aynısını yaratmak istiyorsunuz? Aşağıda yer alan maddeler bilimsel çalışmalar olmadığı gibi ben bu konuda otorite de değilim.


En iyi font bulma

Ama iyi bir gözlemciyim ve yıllardır web’de tarayıcılarla bir şeyler okurum. Yani iyi bir son kullanıcıyımdır da aynı zamanda. Font, renk, lezzet, fayda gibi meseleler çoğu zaman göreceli olmuştur. Font yapmak için elbette tasarım yeteneği gerekiyor. Bu kısmı zaten tartışmaya açmıyoruz.


Daha doğrusu araştırdığım ve iyi olduğunu öğrendiğim font yapma programlarını paylaşacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar