22 Şubat 2019 Cuma

Izmir romantik yerler

Bu yerlerle ilgili detayları. TripAdvisor seyahatseverlerinin 3. Bununla yetinmeyip gezi noktalarını kolaylık olsun diye video haline de getirdik. Aşağıdaki İzmir Gezi rehberini seyredebilir, kanalımıza abone olabilirsiniz. Alaçatı, Çeşme, Foça, Selçuk, Şirince, Ödemiş, Bergama, Seferihisar öncelikle yer alıyor.


Izmir romantik yerler

Konumunuza ve modunuza en uygun mekanlar ve etkinlikler Nerde. Uygulamamızı indir, Nerde. Gürültü patırtı olmasın,rahatsız olmasın. Off, fotoğraf çekilmelik.


Burayı hatırlayanlarınız olursa gidilesi kahvaltı mekanları listemizde yazmıştık ama gelin görün ki Lacivert tüm seçkin başlıkların altına yazılabilir. Boğaz’ın dibinde köprünün hemen altında. Anlayacağınız fazla romantik bir yer. Rumeli Hisarı’nın orada sizi bekleyen tekne alıyor ve karşıya. Sanırım sizi artık İzmir içi kesmiyor yaşınızı imkanınızı bilmiyorum ama günübirlik Foça, Çeşme, Şirince gibi yerler olabilir buralara tren otobüs vb.


Bu yazımızda sizlere kolaylık olsun diye referans alabileceğiniz bir gezi listesi sunacağız. Kafanız belki İzmir’in harika bir şehir olması sebebiyle karışmış olabilir ancak yazımızı okuduktan sonra kafanızda bir şeyler canlanmış olacak. Abant, romantik otellere yuva olmuş bir yer. Hafta sonları ve Sevgililer Günü’ne özel etkinliklerin düzenlendiği bu otellerde romantik müzik eşliğinde tutku dolu bir akşam yemeği pek popüler.


Fiyatlar biraz yüksek, ancak düşük bütçeli maceraperest çiftler için çevrede çadır kurulabilecek yerler de mevcut. Ege’nin en güzel şehirlerinden biri olan İzmir’de sevgilinizle romantik bir akşam yemeğine ne dersiniz? Tarihi Asansör Restoranı: İzmir’ de gün batımını seyredebileceğiniz en güzel mekanlardan birisi hiç kuşkusuz Tarihi Asansör. Bazen sıradan bir tatili bile iple çekerken, romantik tatil de neyin nesidir dediğimiz olabilir. Ancak bugün yurtdışında bazı rotalar var ki, isimleri romantizm ve balayı tatil noktısı olarak anılıyor.


Izmir romantik yerler

Diğer bir seçenek de Seyirtepe link Gitmek henüz nasip olmadı lakin çok metini duydum. Oranın da ayrı bir izmir manzarası var. Menüleri ve yorumları inceleyebilir, rezervasyon yapabilirsiniz.


En romantik otellere yer verdiğimiz bu liste sayesinde özellikle çiftler unutulmaz bir kaçamak yapma imkanı bulabilirler. Romantik, saraplı bir akşam için tercih edilebilir. Kahvaltı bu kadar ilgiyi tam anlamıyla hak ediyor doğrusu. Zira yediğiniz her şey pek lezzetli, çeşidi ise istemediğiniz kadar çok.


Etiket: izmir restaurant tavsiye. Sizler de romantik evlenme teklifleriniz için doğru şehirdesiniz. Bizler İzmir Organizasyon olarak, uzun yıllar sayısız evlilik teklifi organizasyonları gerçekleştirdik.


Urla gezilecek yerler yazımızda , ziyaret edebileceğiniz yerleri detaylı bir şekilde paylaşacağız. Lütfen beni mesaj yağmuruna tutun. Urla’nın köyleri, Urla’ya kültürel ve geleneksel anlamda zenginlik katan ve kesinlikle görülmesi gereken yerlerin başındadır. Izmir Restoranlar Zomato, şehrinde yemek yiyebileceğin yerleri keşfetmenin en iyi yoludur.


Kullanımı kolay uygulamamız sayesinde şehrindeki restoranları ve gece hayatı seçeneklerini menü, fotoğraf ve yorumlarıyla bulabilirsin. Yıldönümü sebebi ile romantik bir mekan arıyorum yemek yiyebileceğimiz. Tavsiye edebileceğiniz bir yer varmıdır?


Geziko olarak size süper bir rehber hazırlayıp, sevgilinizle haftasonu kaçamağı yapabileceğiniz yurtiçindeki en romantik yeri seçtik. Alaçatı romantik tatil nerede yapılır sorusuna tavsiye olarak İzmir yakını Luce evi butik oteli sizlere önerebiliriz. Nerede kalınır diye düşünmeyin Alaçatı özellikle Sonbahar Eylül ayında farklı bir keyif alabileceğiniz yerler arasındadır. Akşamları havuz kenarı romantik akşam yemekleri ve hoş sohbetler.


Günümüzde de restorasyon ve ışıklandırma çalışmaları ile bayağı romantik bir havaya ulaşarak İzmir sevgiliyle gidilecek yerler listelerine de girdi. Rengarenk sokakların arasında kaybolup, “az önce buradan geçmemiş miydik ya” diyeceğiniz bir şehir Küba. Küba’da balayınızdan dönmek bir hayli zor olacak.


Gezilecek Yerler ve Denizlerin Tanıtımı İzmir Gezi Rehberi ve Gezilmesi Gereken Yerler, Etkinlikler Denizler ve Plajlar. En İyi Restaurant konusunda tüm bilgileri paylaşıyoruz. Dario Moreno Sokağının hemen sonunda bulunan restorana ismini veren tarihi bir asansör ile çıkılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar