14 Mart 2019 Perşembe

Ankara çevresi gezilecek yerler

Göl çevresi eğlence, dinlenme, spor, avcılık ve piknik yapmaya uygundur. Kamp alanları mevcuttur. Köyü ve çevresi yeni yeni gelişiyor o yüzden çevre pek güzel değil ancak lezzeti ise mükemmel. Merkezinde ve çevresinde gezilecek yerler ile başkentin en güzel parkları, müzeleri, doğal güzellikleri, piknik alanları, eğlence yerleri gibi pek çok gezilecek nokta listede bulunuyor. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş,.


Yanıtla Beğen (2) Şikayet Et Engelle. Gezinomi hafta sonu turlar. Takımı’nın çalışma alanı olan Eymir Gölü’nde göl kenarında takıma ait bir kayıkhanesi bulunuyor. Eskişehir gezilecek yerler konusunda sahip olduğu zengin seçenekler ile son yıllarda ülkemizin en popüler şehirlerin bir tanesi haline gelmiş durumda.


Bölgedeki gezilecek yerler ikiye ayrılmıştır, birincisi yazlık evlerin bulunduğu bağlar, ikincisi ise kışlık evlerin bulunduğu. Porsuk çayı ve çevresi, köprüleri, tramvayı ile çocukla gezmek için ideal şehirlerden biri. Ayrıntılı yazımı okumanızı öneririm.


Yaşayan Müze gezilebilir. En azından siz sevgili okuyucular için değil. Trafiğin tek yönlü olarak aktığı caddenin çevresi alışveriş yapabileceğiniz şık mağazalar ve akşam saatlerinde keyifli saatler yaşayabileceğiniz. Bu tarihlerden sonra Güdül ve çevresi Friglerin hamiyetine girmiştir.


Tarihi ve kültürel yapısıyla dikkat çeken Güdül’de gezilecek yerler listesini sizin için derledik. Bursa Gezilecek Yerler Rehberi‘nde de bahsettiğimiz ve Bursa’nın Mudanya ilçesinde bulunan Trilye, çok eski bir Rum köyü aslında. Ankara’da son günümüz ise 25. Hala Rum mimarisinin esintileriyle misafirlerini buluşturan Trilye’nin Marmara’ya kıyısı da bulunduğundan deniz otobüsleriyle İstanbul’dan buraya gelmek çok kolay. Tarihi yapıları ve müzeleriyle görülmeye değer Polatlı gezilecek yerler listesini sizin için sıraladık.


Ankara çevresi gezilecek yerler

Malıköy Tren İstasyonu Malıköy tren istasyonu günümüzde faaliyette değil fakat müzeye dönüştürülmüş durumda. Bir vadi içinde yer alan Ayaş ilçesi yayla bakımından zengin bir doğaya sahiptir. Ayaş ilçesinde yer alan Asartepe Barajı ve Kirazdibi Göleti yeşil çevresi ve güzel manzarası ile ilçeye doğal bir güzellik katmaktadır. Zamanla daha farklı alternatifleri de gezerek öğreneceğiniz kamp alanlarından en güzel tanesini sizler için derlemeye çalıştık.


Amasra Gezilecek Yerler. Gordion çevresi geniş bir alan üzerinde M. Yöreye özgü el sanatlarının yapılıp satıldığı dükkanlarda siz de kendinize uygun bir şeyler satın alabilirsiniz. Müze hakkında detaylı bilgi ve fotoğraflar için tıklayın.


Safranbolu denince aklımıza ilk gelen şey özgün mimariye sahip etkileyici evleri, oysa Safranbolu evlerinden çok daha fazlasını gözler önüne seriyor. Tarihi değerleri, kent kültürü, yaşam tarzı, gelenek ve görenekleri, yöresel lezzetleri, doğal güzellikleri ile Safranbolu, turizm açısından ülkemizin gözde kentlerinden birisi. Ancak bir yerden başlamak ve sonraki gezilere bir. Rasattepe adıyla anılan Anıttepe’de bulunan yapının şekline karar verilmesi için çeşitli ülkelerden projenin katıldığı bir yarışma düzenlenmiş. Bunca zamandır blog yazarlığı yapıyorum yaşadığım, büyüdüğüm şehir hariç her yer ile ilgili en az bir adet yazım vardır.


Kendimce oturdum aklıma gelen görülmeye değer yerlerin listesini yaptım. Göynük gezilecek yerler ve tabi ki. Gezilecek yerler, Gece hayatı, Gezi Rehberi ve Gezilecek Noktalar sitemize her türlü sorunuzu sorabilirsiniz.


Ankara çevresi gezilecek yerler

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle hazırlanmıştır. Yıla Doğru Hatıra Ormanı’na komşu olan bölgede yapılabilecek birçok aktivite bulunur. Kızılcahamam gezilecek yerler rehberini ise sizler için derledik! Yapılış tarihi kesin olarak bilinmemekle beraber askeri amaçla Hititler tarafından yapıldığı tahmin edilmektedir. Popüler gezilecek yerler ve deniz keyfi için sakin Karadeniz sahilleri çevresinde mevsimleri yaşamak hissetmek, günübirlik romantik doğa içi keşif gezisi için Bolu Abant çevresi, Kastamonu ormanları.


Yılbaşı içinde tavsiye alternatif bir çok kaçamak merkezleri mevcuttur. Fethiye gezilecek yerler rehberini yazıya dökmenin benim için ayrı yeri var. Destinasyon olarak, en çok Türkiye‘de “Deniz.


Oturdum bilgisayarın başına.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar