27 Mart 2019 Çarşamba

Pvc zemin kaplama ankara

Anovis epoksi zemin kaplama, Epoksi,poliüretan,polyurea,pvc zemin kaplaması uygulamaları yapan Ankara merkezli firmamız tüm yurtta zemin kaplamaları alanında profesyonel çözümler üretmektedir. Isıl iletkenliği, su emmesi, yağ emmesi düşük, elektrik ve ses yalıtkanlığı yüksektir. Bileşiminde asbest bulunması nedeniyle aşınmaya ve bir dereceye kadar yanmaya. PVC Zemin Kaplama Nedir? Sessiz yerler için istenen malzemedir.


SERFLOOR MİNEFLO ZEMİN KAPLAMALARI. Serfloor’un yeni ticari ürünleri için bundan sonra Mineflo adı altında üretilicek. Ankara‘da pvc zemin kaplama en çok tercih edilen yer döşeme türlerinin başında gelmektedir. Bunun nedeni, farklı çeşitler, kolay temizlenebilir olması, desen bolluğu ve renk uyumluluğunun fazla olmasıdır. Güven üzerine kurulu başarı sloganımızı yıldır sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.


Zengin renk ve desen seçenekleri bulunan pvc yer döşemeleri kolay uygulanabilirliği,leke tutmaması ve temizliği zahmet gerektirmeyen yer döşeme ürünü olduğu için tercih edilmektedir. Hijyen açısından en temiz olması gereken hastanelerin pvc zemin döşemelerini tercih etmesinden bunu. Yılda milyon mutlu müşteri. Pvc zemin kaplama Pvc zemin kaplama, hammadesi pvc esaslı olan zemin kaplama ürünüdür.


Pvc zemin kaplama ankara

Zemin düzeltildikten sonra uygulanacak olan yerin ölçülerine göre kesilip hazırlanması gerekir. Tüm pvc zemin kaplama malzemelerinin marka ve özelliklerine kadar kaynak atma birleştirme derz sistemi farklıdır. Fiba zemin olarak sizlere, en doğru ve kaliteli hizmeti sunmaktayız. Spor zemin konusunda kendini ispatlamış ve çeşitlerimiz ile de siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Sizde bize ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.


Ankara Epoksi Zemin Kaplama Ankara Epoksi zemin kaplama, komponentli Epoxy bazlı parlak bir zemin kaplama malzemesidir. Kimyasal ve mekanik etkilere dayanıklı hijyenik, basit temizlenebilen parlak yüzeylerin oluşmasını sağlamaktadır. Müşteri temsilcilerimiz en. Deckart Zemin Sistemleri esnek zemin kaplamaları(PVC,Epoksi, Karo-Rulo Halı, Akrilik Zemin vb.) iş kolunda faaliyet gösteren bir firmadır.


Doğru mahalde doğru ürün kullanımını amaç edinmiş olan Deckart‚ Doğru Zemindesiniz sloganı ile siz değerli müşterilerine hizmet vermekten mutluluk duyar. Kaliteli ve güvenilir zemin kaplama işlerinizi en hızlı ve en geniş referans seçenekleri ile sizlere hizmet vermekteyiz. Zemin etüdü ve fiyat isteyen firmalar için ücretsiz yerinde keşif ve fiyatlandırma hizmeti vermekteyiz. Pvc Zemin Kaplama Sistemleri.


Türkiye’de yüzlerce projede çalıştık. Büyüklü-küçüklü her türlü zemin ürünü satış ve uygulamasında tecrübe kazandık. Ve şimdi tüm bu tecrübemizle hizmetinizdeyiz.


Pvc zemin kaplama ankara

Tüm Zemin Ürünleri Tüm ürünlerimiz orijinal,kaliteli ve sağlıklıdır. Zemin kaplama sistemleri Yapı Tipi seçerek size en uygun ürüne ulaşabilirsiniz. Yaktaş yılı aşkın süredir zemin kaplama ürünlerinde dünyanın ünlü markalarının distribütörlüğünü yapmaktadır. Tüm bilgileri sayfamızda bulabilirsiniz.


Kitaş Zemin olarak, müşterilerimize profesyonel ekibimiz ile başlıca zemin kaplama sistemleri olmak üzere tüm yapılar ile ilgili çözüm üreten lider kuruluşuz. En ekonomik fiyata kısa sürede çözüm üretmemiz, en küçük bir bölüm işinden en kapsamlı geniş projelere. Sağlık Kurumları – hastaneler, sağlık ocakları, dispanserler, laboratuarlar, eczaneler ve yaşlı yurtları Eğitim Kurumları – okullar, anaokulları, yatakhaneler ve kreşler Ofilser ve hükümet binaları Mağazalar ve süpermarketler Oteller Kapalı spor salonları.


Masif parke ,lamine parke ,laminat parke satış ,montaj işi ile beraber spor salonları zemin kaplama işi yapmaktadır. Pvc spor zemin ,poliüretan spor zemin ,ahşap spor zemin kaplama ile beraber basketbol potası. Heterojen ya da homojen Pvc esaslı zemin kaplama antibakteriyel özelliktedir. Bu nedenle özellikle hastane gibi steril ve hijyenik olması gereken mekanlarda yaygın olarak tercih edilmektedir. Farklı desen ve renk seçenekleri ile sizlere farklı çözümler sunmaktadır.


Yükselmeye Devam Ediyoruz. Epoksi zemin kaplama ankara bölgesinde, her türlü kara ve deniz yapısında, doğanın (rüzgar, fırtına, dalga, ısıl değişimler, donma-çözünme, kirlenme, kimyasal etkiler, vs.) ve sanayinin (mekanik, fiziksel ve kimyasal) en kötü koşullarına karşı yapı zeminlerini (iç ve dış) estetik malzemelerle kaplayarak korumak için. Lüks Vinil (LVT) zemin kaplamaları diğer zemin kaplamalarına göre daha yenilikçi ve estetik kaplama türüdür. LVT Zemin Kaplaması, dünyada en çok 2. Bu Vinil zemin kaplaması doğal ve sentetik polimer malzemelerden üretilmektedir.


Pvc zemin kaplama ankara

Stoklarımızda bulunan kampanya dahilindeki ürünlerimizin fiyatlarını Euro dan TL ye döndük. Astek Grup Zemin Ahşap Iroko Zemin Kaplamaları ve Ahşap Deck Döşesi ile firmamız ihtiyacınız olan tüm zemin çözümlerinde sizlerin yanında olmaya devam ediyor. Büyük çaplı işlerinizde önemli indirimler uygulanmaktadır.


Ankara zemin kaplama sektöründe daima en uygun fiyatlarla hizmet vermek firmamızın en önemli kriteridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar