25 Mart 2019 Pazartesi

Izmirde gezilecek yerler onedio

Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Yapmadan Dönmemeniz Gereken Şey. Gezilecek Yerler: İzmir - Mutlaka yapılması gereken 1şey için TripAdvisor gezginlerinin 17.


Türkiye’nin en önde gelen turistik merkezleri için bir başlangıç noktası burası. Bununla yetinmeyip gezi noktalarını kolaylık olsun diye video haline de getirdik. Aşağıdaki İzmir Gezi rehberini seyredebilir, kanalımıza abone olabilirsiniz. Artık mazeret yok, o İzmir gezilecek, o gevrek ve boyozla güne merhaba denecek! Peki ya İzmir civarında gezilecek yerler neresidir?


Türkiye Cumhuriyeti, yaklaşık milyon nüfusuyla gezilip görülmesi gereken bir cennet ülkesidir. Bu yerlerden en popüler olan 1yeri seçtik. Köyleri, antik kentleri, piknik alanları, milli parkları ve muhteşem doğası ile Marmaris ve çevresinde çok sayıda gezilecek ve görülecek yer bulunmaktadır. Kısıtlı zamanda gerçekleştireceğiniz Marmaris tatilinizi aşağıda tavsiye ettiğimiz yerleri ziyaret ederek tarihsel ve doğal güzellikler bakımından doyurucu hale getirebilirsiniz.


Listemizde bulunan yerlere kendi aracınız olmasa bile karadan ve denizden rahatça ulaşabilirsiniz. Yaz aylarının gelmesiyle tatil meraklılarının büyük kısmı Ege kıyılarına akın ettiler. Ege kıyısının incilerinden biri de tabi ki tartışmasız İzmir.


Resim biriktiriyorum, fikir biriktiriyorum, yazdıklarımı sık sık beğenmeyip siliyorum. Ama bugün artık yeter dedim, yayınlamalıyım! Hayatımın ilk yılını ve sonraki tüm.


DENİZLİ’DE GEZİLECEK YERLER. Buradaki ilk maddeyi yapmadan Denizli’den çıkış yok, onu bilesiniz. Bu üçü Pamukkale travertenleri ile aynı yerdeler ve toplamda bir tam gününüzü alacaktır. Bu yazıda çok kısa geçtik üzerlerinden ama aslında bunlarla ilgili çok bilgilendirici tek günlük harika bir program çıkardık size. Gezginler için pratik gezi ve teknoloji rehberi.


Doğal güzelliklerinin yanı sıra, kalesi, müzesi ve Cenova şatosuyla tarihi bir tur da. Mavi ve yeşilin sayısız tonuyla buluşacağınız Marmaris’te ziyaret edilecek birçok yer bulunmaktadır. Marmaris’te öncelik görmeniz vakit geçirip tadını çıkarmanız gereken yerler plajlardır. Marmaris’in merkezinde çevre beldelerde dünyaca ünlü koylar ve plajlar bulunuyor. Isparta gezilecek yerler ve Isparta görülmesi gereken mekanlar hakkında en güncel bilgileri okuyun, tatili Neredekal.


Adana‘da gezilecek yerler ve görülecek çok fazla tarihi veya turistik yerler veya yapılar yok. Ama sanırım günlük bir program yapılıp, şimdi sayacağım yerler görülse yeter diye düşünüyorum. Tahmini bir rota çıkarıp, aşağıya ekliyorum.


Kışın Türkiye’de gezilecek yerler listesi yapılır da, Uludağ’sız olur mu ? Bursa’dan saat uzaklıkta, İstanbul’dan ise 2km mesafededir. Ya da bilmiyorum belki ben öyle hissediyoruum. Ama hem yakındır hem de nam yaptığı için ayılıp. Yolunuz Denizli’ye düşerse Denizli’de gezilecek yerler ve tarihi yerleri sizler için derledik.


Denizli’nin Sarayköy ilçesine bağlı olan Tekke Köyü, sahip olduğu kaplıca sularıyla yıl içerisinde birçok turistin ilgisini çekmektedir. Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Yinede Tatilpanosu olarak gezilecek yerler listemizde kendisine yer ediniyor. Kadıköy – Fenerbahçe Sahili.


Oturma alanları ve manzarasıyla keyifli bir yer. Asya ve Avrupa kıtalarını birleştiren bu büyük şehir, yüzyıllar boyunca Osmanlı İmparatorluğu’na, Bizans. Abone olmayı unutmayınız. This video is unavailable. Saat Kulesi, Kızlarağası, Gündoğdu Meydanı, Kordon, Pasaport, termal oteller ile ünlü Balçova, huzur verici Doğal Yaşam Parkı İzmir gezilecek yerler.


Denizin soğukluğu az bir dönem için tatilcileri bölgeye toplasa da koy olarak kalması nedeniyle Saroz’un aşırı dalgalarına maruz kalmıyorsunuz. Kampçılar için de ideal bir koy. Bu köyde bulunan villalarda arkadaşlarınızla konaklayabileceğiniz gibi hafta sonu günübirlik gelip göl keyfi yapmanız da mümkün. Kocaeli’ye yolunuz düşerse Kocaeli’de gezilecek yerleri ve tarihi yerleri sizler için derledik. Yakın bir tarihte Kocaeli’nde birkaç günlük tatil yapmayı düşünenlerdenseniz eğer, şehrin gezilip görülmesi gereken yerlerinden bahsedeceğimiz bu yazımızı okumaya devam edin.


Her yönüyle bir gastronomi cenneti, damağına düşkünlerin en zengin duraklarından biri. Adana malumunuz pek turistik bir yer değil. Benim gibi meraklılar veya kebapseverler gittiğinde ise pişman olmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar