18 Mart 2019 Pazartesi

Aynı işyerinde birine aşık olmak

Bu duygunun ağırlığını yalnızca yaşayanlar bilir gerçekten. Her gün karşınızda duran ve gün içinde birçok kez konuşmak durumunda olduğunuz birine aşık olmak ve ona duygularınızdan bahsedememek oldukça zordur. Eğer siz de böyle bir durumdaysanız, bu durum size oldukça tanıdık gelecek.


Ama işyerinde aşk yaşamanın da bazı kuralları var. Art arta aynı iş yerinden insanlarla çıkmak akıllıca bir tercih değil. Aynı iş yerinde çalıştığım arkadaşıma aşık oldum ne yapmalıyım? Evli birine aşık olmak napmak lazım asla söylemem ve asla birlikte olmam ama aynı işyerinde evli birini sevmek bilemiyorum çıkmazdayım. Tıpkı bir arabanın aynı anda hem gazına hem frenine basmak gibi, böyle olunca ilişki de bir yere gitmiyor.


Hangi cevabı bulursanız bulun, hiçbir zaman emin olamayacaksınız. Zihniniz emin olmak için aynı soruyu defalarca soracak ve kafanız. Evli bir erkekle birlikte olmak demek, sürekli onu beklemek demek, sürekli harika sofralar hazırlayıp adamın gelmemesi demek. Gelen onlarca yorum ve sorudan sonra aynı derdi çeken insan sayısının çok fazla olduğunu teyit etmek hem ilginç hem de düşündürücü. Fakat, yaşında olgunluğuna ulaşan, en temel ve stabil yetişkin beynimizle aşık kalırız.


Fakat bilişsel limiti nedeniyle kaçınılmaz olarak acı ve anlaşmazlıkla karşılaşır. Merhaba daha bugün üye oldum. Bir derdim var cümlesi bana çok uygun geldi. Ve tahmin ettiğimden çok daha zor.


Saçma sapan sebepler yüzünden aslında hep küçük şeylerden tartışma çıkıyodu birikti birikti. Rüyada pilota aşık olmak sevindirici haberler alınacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere. Tuhaf bir duygudur bu…Yaşamayan anlayamaz. Hoş, bunu yaşayan da pek yoktur belki…Belki de bu da, övündüğüm diğer birçok tuhaflığım gibi, sadece bana özgü bir şeydir.


Konu başlığı yanlış olmuş bence. Sizin probleminiz aynı yerde çalışmak değil, ilişkinizin dinamiklerinde sorun var. Eğer erkek arkadaşınız maddi olanakları. Hoşlandığın kızı kendine aşık etmek için gereken formül nedir? Diye merak ettiğin için bu yazıyı okuduğunu biliyorum.


Belki bir kız tarafından reddedildin, belki hoşlandığın kıza açılmak istiyorsun fakat açılamıyorsun belki de kızla çok yakın arkadaşsın fakat bir türlü kıza hoşlandığını söyleyemiyorsun. Ben, is arkadaslarinizla çikmayin! Bir gùn biterse isyerinde birbirinizin yùzùne bakamazsiniz ikincisi de terk edilen tarafin ofkesini yatistiramamasi kotù olabilir ve terk eden hakkinda kotù konusmalari isyerinde o kisiyi oldukça magdur eder bu isyerinde yeni bir iliski baslayip o iliskinin dedikodusu yapilana kadardir Sonra insanlar unutur hakkinizda konustuklarini ve devam.


Tüm bunlar adrenalin sayesinde gerçekleşir. Evet, aşırı spor egzersizleri yaparken ya da risk altında olduğunuzu fark ettiğinizde sizi harekete geçiren madde adrenalindir. Is yerinde flort - Join the leader in relations services and find a date today.


Find a woman in my area! Free to join to find a woman and meet a man online who is single and hunt for you. Is the number one destination for online dating with more marriages than any other dating or personals site.


Onu aynı ifadeyle sizi keserken de yakalayabilirsiniz. Sizin yanınızdayken aklı bir karış havada olabilir. Her an yanınızda olmak isteyip istemediğine dikkat edin. Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek, rüyayı gören kişinin o kimse ile ilgili olarak bilinçaltına yer etmiş bir konunun varlığına rivayet edilir.


Rüya sahibinin uykusunda hep aynı kişiyi görmesi o kişiyi uyanıkken çok düşündüğüne, merak ettiğine ya da özlediğine tabir edilir. Yanınızdan erken kalkmak istiyorsa, bu, o heyecana daha fazla dayanamayacağı ve daha fazla rezil olmak istemeyişindendir. Erkek arkadaş edinme konusunda sorunum var.


Yoğun duygular hissetmeyince teklifleri geri çeviriyorum. Belki de en güzel yorumlardan birine ise Orhan Pamuk değinmiştir. Pamuk, “Aslında en iyi aşk, değil tanımak, hiç görmediğin kişiye duyulan aşktır. Körler iyi aşık olurlar mesela.


Karşılıksız aşklar ise romanlara, tiyatrolara, filmlere olmak üzere birçok alanda konu olmuştur. Bunun nedeni ise insanoğlu için. Liderlik gelişim şirketi Genesis Advisers kurucusu ve aynı zamanda ‘İlk gün: Hızlı ve daha zeki olmak için uyanış stratejileri’ kitabını yazarı Michael D. Watkins bu değişim sürecinde size yardımcı olacak bazı ipuçları sunuyor.


Dağı bile taşır insan aşık olup, inanınca…” Şems-i. Aşık erkek seni koklamak ister.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar