21 Mart 2019 Perşembe

Yakın arkadaş instagram

Her geçen gün hesabını daha da kişiselleştirmek, özelleştirmek isteyenler için bir çok imkan sunan instagram şimdi de özel içerik paylaşımını kolaylaştıran yakın arkadaş özelliğini duyurdu. Bu listeyi sadece siz görüyorsunuz ve arkadaşlarınız, bu listeye eklenmek için sizden talepte bulunamıyorlar. Listenize kimleri eklerseniz, o kişileri yakın arkadaş sınıfına almış olacaksınız ve sadece bu kişiler, hikayelerinizi görme şansına sahip olacak. Sizin yakın arkadaş alanına ekleme yaptığınız kişiye bildirim gitmeyeceği için bunu bilmesi imkansızdır.


Yakın arkadaş seçimi de size ait. Uygulamayı İngilizce kullandığım için Türkçe dil seçeneğindeki karşılığını henüz bilmiyorum. Ve yazıma bu şekilde devam ediyorum. Bu güncelleme hikayeler (story) paylaşımlarınız için sadece yakın arkadaş olarak seçilen kişilerin görmesini sağlayacak. Bir kişinin sizi listeye eklediğini bir şekilde öğrenebilirsiniz belki ama çıkardığından 1emin olamazsınız.


Eğer bir kişiyi yakın arkadaş olarak eklerseniz, karşı tarafa bildirim gitmez. Ama gün geldi daha öncesinden yakın arkadaşlara eklediğiniz kişi veya kişilerle olumsuz bir olay yaşadınız. Bu yeni gelen özelliğin adı ‘yakın arkadaş‘ oldu. Buradan yakın arkadaşlar listenize eklemek istediğiniz kişilerin yanında yer alan “Ekle” kısmına tıklayın. Paylaşılan hikayeleri herkesin görmesini istemeyen kişiler oluşturdukları liste ile görüntüleyebilecek kişi sayısını belirleyebiliyor.


Aynı menüde oluşturduğunuz yakın arkadaşlar listesinden dilediğiniz zaman birini çıkartabilir yada ekleyebilirsiniz. Instagram, kendini günden güne geliştirmeye devam ediyor. Dünyada sosyal içerik paylaşım platformları arasında en çok kullanılanlar arasınd. Kullanıcılar artık uygulamanın hikaye bölümündeki paylaşımlarını sınırlandırabilecek. Geniş kullanım kitlesine sahip olan instagram bir sosyal medya platformudur.


Son zamanlarda gelen bir. Regram(repost), hikayelere gif ekleme, yakın arkadaş seçeneği, whatsapp’ta paylaş, hikaye arşivleme gibi özellikler test edilmeye başlandı. Snapchat gibi anlık olarak hikaye paylaşabilme özelliği oldu.


Yakın arkadaş instagram

Hikaye (Story) Paylaşma Özelliği. Listeye arkadaş ekleme, arkadaş çıkarma yolları. Artık kullanıcılar yakın arkadaş listesi oluşturarak daha özel hikayelerini bu listedeki kişilerle paylaşabilecek. Bu ikonda yakın arkadaş listenizde olduğunuzu gösteren bir yeşil ikon ve yazı çıkacak.


Bu sayede yakın arkadaş listesinde olup özel bir paylaşımı görüp görmediğiniz de belli olacak. Bu yeşil ekranı gördüğünüz zaman, karşıdaki kişi sizleri yakın arkadaş listesine eklemiş diyebiliriz. Fotoğrafın altına beğendiğimi belli edecek ama sıradan olmayan bir yorum önerir misiniz?


Yakın arkadaş instagram

Hesabınız da bulunan tüm işlemleri dakikasında öğrenmek istediğinizi biliyoruz. Tek tek hepsine ekle demeniz halinde artık yakın arkadaş listeni tam anlamıyla belirlemiş olacaksınız. Masif ahşap üzerine lazer kazıma teknikleriyle yazılan yazılar kişiye özel çerçeve üzerinde yıllarca kalacak. Eklediği yeni özelliklerle günlük hikaye paylaşma oranını daha fazla arttıran ve böylece. Modellik yapan iki yakın arkadaşın birlikte verdiği bu pozlar sosyal medyada olay oldu.


Sosyal medya kavramı hayatımıza girdi gireli güzellik anlayışı da değişti. Free to join to find a man and meet a woman online who is single and hunt for you. Looking for an old soul like myself. Açılan sayfada arkadaş listenizi.


Bu güncelleme ile birlikte artık sizin belirlediğiniz “yakın arkadaşlarınızla” hikaye paylaşabileceksiniz. Bu ne demek oluyor peki? Söz konusu özellik sayesinde kullanıcıların hikayelerini sadece belirli bir arkadaş grubuyla paylaşması ve diğer takipçilerine kapatması mümkün hâle geliyor. Daha da önemlisi yakın arkadaş listenizde bulunan kullanıcılar, yakın arkadaşlarınıza bir hikaye paylaştığınız zaman profil fotoğrafınızın etrafında standart pembe halka yerine yeşil halka görecekler.


Ayrıca yakın arkadaşlarla paylaşılan hikayeler görüntülenirken hikaye içinde bir yeşil tik bulunacak. Merhabalar Ben yiğit yaşındayım kumral ela gözlü bakımlı yakışıklı güvenilir dürüst biriyim Buraya ilan vermemin sebebi kendim gibi güvenilir cana yakın deli dolu bir bayan arkadaş edinmek çevremde öyle biri olmadğı için şansımı bide burdan denemek istedim. En yakın arkadaş sitesi - Register and search over million singles: matches and more. Arkadaşa alınabilecek farklı bir hediye.


If you are a middle-aged man looking to have a good time dating woman half your age, this advertisement is for you. Join the leader in footing services and find a date today.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar