27 Mart 2019 Çarşamba

Telepati gerçek mi

Parapsikoloji konusunda en yaygın görünen örnekler, telepati örnekleridir. Bazı kişiler buna inandıkları için son derece doğal karşılarken, telepatik deney geçirdiği halde üstünde durmayan veya bunu yorgunlukla ya da hayal görmekle açıklayanlar da vardır. Bilim insanları Fransa ve Hindistan arasında daney yaptı.


Düşüncelerin bir enerji olduğunu düşünürsek doğru enerjiyle telepati kurabilirsiniz. Bunu radyo dalgalarının cihazınızdaki frekans ayarına. Telepati gerçek mi dir sizce?


Annem televizyona odaklanmıştı hareket falan etmiyordu. Baya odaklandım kafasını kaşıyacak diye düşündüm. Baya yoğunlaştıktan sonra annem kafasını kaşıdı tam düşünürken :D ama hareket etmiyordu yani tam düşünürken yaptı bunu. Sizce denk mi gelmiştir yoksa inanıyor musunuz?


Telepati gerçek mi

Sizce beyin gücü ile bir şeyleri hareket edebilir, birisinin düşüncesini okuyablir, uzaktanda olsa hayvanlara istediğimizi yaptırabilirmiyiz ? Gerçekten telepati kurulabilir mi? Bu sırada o kişinin gerçekte ne yapıyor olduğunu tahmin edip gözünüzün önüne getirmeniz daha faydalı olur. Beynin bu gibi sinyalleri alabilmesi adına meditasyon teknikleri yapılmakta ve telepati daha etkili bir şekilde kurulmaktadır.


Peki günlük hayatta sıklıkla kullandığımız telepati nedir, telepati nasıl yapılır? Hiç kimse yirminci yüzyıla kadar telepati hakkında konuşmamıştı. Bu konudan söz eden belge veya eski metinler de yok. Kesin olarak söyleyebildiğimiz tek şey, insanların bu konuyla ilk olarak ilgilenmesinden bu yana bir tartışma kaynağı olmasıdır.


Telepati gerçek mi

Ruhsal yetenekle ilgili konular siz deneyimlemediğiniz sürece gerçek değildir. Söylemiş olup sırf nasihat vermek için mi söylüyosunuz ? Yoksa gerçeklerle yüzleşmeye gerçekten inandığınız için mi ? Niye o zaman gerçek hayatı ve gerçek dünyayı isteyeyim ki ? Süper Lig Kaç Ülkede Yayınlanıyor? Sezonunda Hangi Lig Hangi Kanalda Yayınlanıyor? Bilim kurgu filmlerinin vazgeçilmez insanüstü özelliği olan telepati, yakın zamanda insanların kullandığı bir “özel güç” olabilir. Amerika’da Washington Üniversitesi’nden araştırmacılar, insanların telepati yapmasını sağlayan yolda çok önemli adım olan bir yöntem geliştirdi.


Bu yazıyı okuduktan sonra, bizlere verilen bu armağanı neden yaşamın sorunlarıyla baş etmek için kullanmadığımızı merak ettim. Etiket: telepati gerçek mi. Lakin beş duyu organımız haricinde telepati yöntemi ile de iletişim kurmak mümkündür. Günlük yaşantımızda pek çok kez telepati yaparız. RADİKAL - Washington Üniversitesi Öğrenme ve Beyin Bilimleri Enstitüsü araştırmacıları, internet üzerinden birbirleriyle soru cevap oyunu oynayan katılımcıların beyinleriyle birbirlerine sinyal göndererek iletişim kurmayı başardığını açıkladı.


Araştırmayı yöneten Doç. Andrea Stocco, şimdiye kadar insanlar üzerinde yapılan en kapsamlı beyinden beyine. Yine de telepati açıklaması son-suz hızla yayılan bir etki öngördüğü için rahatsız edicidir. Bu rahatsızlığı-mıza bir ad vermek gerekirse buna yerellik ilkesi (locality) diyoruz. Ye-rellik ilkesine göre her fiziksel olay önce olduğu yeri ve yakın çevresini etkiler.


Cep telefonları başkalarına ileti göndermek için oldukça uygun bir yoldur. Ama bunu sadece düşünce yoluyla yapmak büyük kolaylık olurdu. Tahminler,hisler bir güç mü? Ancak uluslararası bir araştırma ekibi bu hayali gerçekleştirme yolunda önemli bir adım attı. Hayvanların doğa üstü bir 6. Transkraniyal manyetik stimülasyon kullanılarak (TMS) Bilim adamları 5. Türkiye de ise telepati için ‘uzaduyum’ terimi.


Sen, parapsikolojide telepati olarak adlandırılan ve karşındaki kişinin aklından geçen düşünceleri veya sana vermek istediği mesajı duyu organını kullanmadan algılayabilmeni hatta okuyabilmeni sağlayan bir yeteneğe sahipsin. Evet, bugünlere de ulaştık. Aradaki bin mil mesafeye rağmen ve ikisi arasında hiçbir bağlantı bulunmayan deneklerin kafa derisine, beyinlerinde üretilen elektrik.


Bu sitede gördüğünüz pek çok bilim ve teknoloji haberini oldukça ciddi kaynaklardan toplayarak sizin için araştırıyor, çeviriyor ve geliştiriyorum. Farklı yerlerde (kısa yada uzun uzaklık) bulunan birden fazla kimsenin birbirleri ile konuşma ve diğer yöntemler olmaksızın, sadece beyin güçlerini kullanarak iletişim kurmaları tekniğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar