14 Ağustos 2019 Çarşamba

Gorselle arama

Web üzerindeki en geniş kapsamlı görsel arama. Aynı zamanda elinizdeki bir görselle arama yapmanıza da olanak tanıyor. Pinterest, kullanıcılarının iğnelemiş olduğu şeylere daha kolay ulaşabilmesi için yeni yollar deniyor. Bugün de yeni yöntemlerinden birini kullanıcılarına sundu. Yarından itibaren site içerisinde görsel arama yapabileceksiniz.


Peki bu özellik nasıl çalışacak? Mobil’den görselle arama yapmak için: “reverse. Telefonunuzdan açtığınız reverse. Upload Picture” seçeneği gelecek. Yeni özellik kullanıcılar için çok beğenildi.


Arama geçmişinize dahil edilmeyen bu resimler, yalnızca ürün ve hizmetlerimizi daha iyi hale getirme çalışmalarımızda kullanılır. Tagged as ayıp, çocuk açık saçık resim görürse, cinsellik, cinsellik nasıl anlatılır, cocuk, erkek çocuk, gorselle arama , oğluma nasıl anlatmalıyım, seks, terbiyesiz aramalar #128296; Şu zımbırtı bu aralar bana pek gerek. Butun dertleri giderir pürüzsüzcesine Kavrayıp sapından bir yay çizdirerek İndiririm seve seve. Rekabet ortamının büyüyecek olması, firmaları yeniliklere ön ayak olarak pazar payını büyütme isteği aşılıyor. Kopyalanan url arama satırına yapıştırıldıktan sonra arama gerçekleştirilir.


Gorselle arama

Chrome veya Firefox için internette bulunan extension’lar bilgisayara yüklenir. Görseli Chrome’da aratın. Sayesinde aramakta olduğunuz şeyleri sadece görüşünüzü kullanarak bulabilirsiniz. Bu, size gönderilen içeriğin gerçek ya da sahte olup olmadığını anlamak için iyi bir kontrol metodu. Cep telefonunuzdan yani mobil tarayıcıdan girdiğinizde bu işlemi yapamazsınız.


Yani Albümden bir fotoğrafı sürükleyemezsiniz ya da yükleyemezsiniz. Bilindik arama motorlarının demode olmaya başladığı bu zamanlarda semantik aramaya ilgi artmaya devam ediyor ve Spezify da bu anlamda başarılı bir girişim olarak karşımıza çıkıyor. It seems we can’t find what you’re looking for.


Perhaps searching can help. Nega Twitter Araçları Hakkında. Eski tasarıma dönmek için bağlantı bulunmayan hesaplar GoodTwitter. Ayrıca Görüntüyle Arama düğmesi de kaldırıldı, Git düğmesi ise yerinde.


Arama bölümüne gelip sağ taraftaki iki resimden fotoğraf makinesi olan (görselle ara) seçilir. Bilgisayarınızda değil de internette rastladığınız bir fotoğrafsa boşluğa sağ tıklanıp yapıştır’a basılır. Chromeda masaüstü sitesi iste diyince yapabiliyorsun. Buralarda çayyaş olarak biliniyorum.


Gorselle arama

Artema özgün ve modern tasarımları ile sizlere zamansız mekanlar sunuyor. Sahibinden galeriden satilik 2. Hepsiburada mobil uygulaması yapılan görsel aramalara oldukça hızlı yanıt veriyor. Galerinizden eklediğiniz ya da uygulama içinden çektiğiniz fotoğrafı kullanan Hepsiburada, Çekbul özelliğiyle görsel arama becerilerini bir adım ileri taşıdığını gösteriyor. Scapula alata bir başka deyişle kanat skapula veya kanatlaşmış kürek kemiği skapula kemiğinin iç kenarının veya alt köşesinin göğüs duvarından uzaklaşarak normal anatomik pozisyonunun dışına çıkarak kanatlaşmış bir görünüm almasıdır. LÜTFEN ÖNCE BU YAZIMI OKUYUN) Bir kız kardeşim var.


Erkek çocuklar hakkında hiç bir şey bilmeden bir de oğlum oldu. Anlaşıldı ki, hormonlar çalışıyor. The most comprehensive image search on the web. Arif Çömek tarafından proje uygulaması olarak hazırlanmıştır.


LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR yazısı ile elektrik tasarrufu sağlanmaya çalışılmaktadır. Teslim günü siparişim vaktinde teslim oldu, fakat kutuyu açmama birlikte şok oldum. Alırken gördüğümle elime ulaşan bambaşkaydı. Umarım işinize yarar arkadaşlar.


Mutluluğunuzun ve memnuniyetinizin daimi olması bizim için çok önemlidir. Bu sebeple tüm paylaşımlarınız bizim için çok değerlidir. Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir. Altyapıda gerçekleştirilen iyileştirmelerin yanı sıra yetenekleri de arttırılan yazılımda artık fotoğraf ile arama yapılabiliyor.


Windows, MAC OS, Linux ve Chrome Frame platformları için yayınlanan Chrome 30’da bir kısmı kritik yaklaşık güvenlik açığı giderildi. Güvenli Arama yetişkinlere yönelik içeriği filtrelemek için gelişmiş teknoloji kullanır, ancak her şeyi yakalayamaz. Güvenli Arama Katı veya Orta düzeye ayarlanmışsa ve yetişkinlere yönelik içerik görüyorsanız, bunları ileride filtreleyebilmemiz için bize bildirin.


Ayrıca çevrimiçiyken güvenli kalmanıza yardımcı olacak Microsoft hizmetleri ve ürünleri hakkında. Gecen günde arama forumu acmistin daha o index almadan bu forumuda patlatmissin harbiden seksi güzeller var bu forumda Dünyanın en güzel kızı resimleri konusunun fotograf foto olarak baktim ben öyle siteden kopyalanmis tarz seyler degiller.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar