19 Ağustos 2019 Pazartesi

Rüyada kağıt para vermek

Rüyada Birine Kâğıt Para Vermek. Rüya sahibinin, iş hayatında ve sosyal hayatında çok şanslı birisi olduğuna, bu sayede birçok sorunun üstesinden kolaylıkla geleceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına ve çok mutlu olacağına işaret eder. Mal mülk satışı söz konusu olabilir ya da miras paylaşımı yapılabilir. Maddi yönden bir takım kayıplar da yaşayabilirsiniz, ödemelerinizi geri alamayabilir, zamanında ödenmeyen borçlar yüzünden zor günler atlatabilirsiniz. Yardıma muhtaç kişilere yardım etmesi anlamına gelir ve hayır işleri için uğraştığına delalettir.


Aynı zamanda iş hayatı ile ilgili yorumlanır, yapacağı projeler de adını yazdıracak iyi konumlara geleceğine işarettir. Borcu olan bir kişinin, sorunlarından ve borcundan kurtulmasına delalet edilir. Eğer borcu olmayan birisi bu rüyayı görmüş ise, yardıma muhtaç olan kişilere yardım edeceğine ve Allah katında çok sevap alacağına tabir edilir. Bu arkadaşınız maddi anlamda çok zor bir duruma düşecek ve bu zor gününde arkadaşınızın yanında olacaksınız. Büyük başarılara imza atacağınız gibi önünüze çıkan engelleri de yeneceksiniz.


Size kafanıza yatacak ve destekleyebileceğiniz bir iş fırsatıyla gelecek kişiyi geri çevirmek istemeyeceksinizdir. Rüyasında kağıt para verdiğini gören kimse, insanlara karşı olan vefa borcunu ödeyerek manevi olarak huzura ermiş olur. Sevgili okurlar, bütün rüya tabirlerini en doğru şekilde aktarmaya çalıştığımız bu sitede, bu kez de “az görülen rüyalardan biri” olan “kağıt para”nın ne anlama geldiğini ifade etmeye çalışacağız. Zengin bir hayata ve aile içindeki zenginliğe tabir edilir. Borcu olan kimseler için rahata ermeye, sıkıntıları geride bırakmaya ifade edilir.


Borçsuz kimseler için ise bu rüya yeni iş kollarına atılmaya, başarılarına başarı katmaya yorumlanır. Kağıt para ile borcunu ödemek zekat, kefaret gibi şeyleri ödemeye ya da hacca gitmeye de işarettir. Kişi eyer borçlu ve sorunları olan biri deyil ise yakınlarına, düşkün ve yardıma muhtaç kişilere maddi destek içersinde olacağına delalet eder.


Elinize geçen para ile başkalarına da yardımınızın dokunacağına ve hayır işlemek olarak yorumlanır. Ailenizde paraya ihtiyacı olan birine destek verebilirsiniz. Bazı borçlarınız varsa bunları da yakında tamamen kapatma şansı elde edebilirsiniz. Görülen kağıt paranın miktarı fazlaysa parasal anlamda büyük kayıp yaşanacağına ya da kişinin günlük hayatında cimri biri olduğuna işarettir. Ancak bu zenginlik gelip geçicidir.


Bu nedenle bereketi olmayacak ve rüya sahibine kazandırdığı bir şey olmayacak. Farkında olmadan dünya nimetlerinden faydalanmak için bu para boş yere harcanır ve elde bir. Bir diğer ifadeyle ise rüyada ölmüş birisine para verdiğini görmek, rüya sahibi için hayırlı gelişmelerin başlangıcına işarettir. Allah’ın rızasını gözetmeye yorumlanmaktadır.


Bazı zamanlarda ise bu rüya gereksiz işler peşinde olunduğunu ve kişinin kendisine faydalı. Deste, deste kağıt para, yabancı kağıt para görmenin İslami tabiri. RÜYADA KAĞIT PARA VERMEK. Bu rüya sahibi açısından pek hayırlı değildir. Rüyasında birine kağıt para verdiğini gören kişi eğer borçluysa, borcunu bir anda bitireceğine ve bir daha o kişiye borçlanmayacağına yorulur.


Rüyada kağıt para vermek

Rüya sahibi borcu olmayan biriyse Allah yolunda büyük paralar harcayacağına, insanlara bağışta bulanabileceğine ve yardıma ihtiyaç duyan birilerine. Rüya sahibi, bir kişiye iş imkanı sağlayarak veya ona yol göstererek para kazanmasını sağlar. Rüya sahibinin kolay şekilde para kazanacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet eder.


Bu kişinin bir akraba olacağı rivayet edilir. Yine aynı şekilde rüyada fakir birine para vermek, kısa süre. Riske girmeden en kolay yoldan işleerini halletmeye çalışır ve bunun ödülünü dde başarıları ile alır. Gelecek hayatınız zenginlik ve bolluk içinde geçecektir.


Rüyada kağıt para vermek

Aile hayatınız ise hep huzur dolu olacak. Sorunlarınızdan kurtuluyor ve kısa sürede feraha erişiyorsunuz. Var olan ya da gelecekte elde edeceği varlığıyla yatıp kalkacak olan bu kimse, bunun gösterişini yapmadan edemeyecektir. Kişi, her ne kadar kendini cömert ve mütevazi olarak tanımlasa da zaman içerisinde egosunun ne kadar yüksek olduğunu kendisi de idrak. Bir kişinin rüyada kağıt para bulduğunu görmesi haram mal ile tabir olunur.


Kişinin helal olmayan yollardan gelir elde ettiğini beyan eden bu rüyanın mesajına kulak vermek ve haramdan sakınmak isabetli olacaktır. Para kaybedilmediği sürece kişinin hayatında güzel değişiklikler olmaktadır, bu anlamda yorumlanmaktadır. Rüyamda şu anda yanımızda olan yengemin bana kağıt para verdiğini gördüm(kağıt parada yanlış hatırlamıyorsam 5lik kağıt paralar halindeydi.).


Rüya Yorumcusunun Rüya Tabiri Yengeniz size bazı sözler, vaatler verecek. Bunları önemseyeceksiniz. Molla Cami: Bir kimsenin rüyada kağıt üzerine yazı yazdığını görmesi, kendisi ile insanlar arasında olan bir şeyi inkar etmesine işarettir.


Bazı tabirciler, katip hayrete düşmüş, üzüntülü, kederli ve Allah tarafından hidayete eren, üzüntü ve kederinden kurtulan kimsedir, dediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar