21 Ağustos 2019 Çarşamba

Point hotel ankara spa

TripAdvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Featuring a spa and fitness center, guests can enjoy wellness facilities. Free WiFi throughout the property and private parking are available on site. Point Sport Center SPA hizmetleri, Türk Hamamı, sauna ve buhar odasıyla geniş bir alana kurulmuştur.


Point hotel ankara spa

Vücut geliştirme aletleri, kardiyo için ekipmanlar, kondisyon bisikletleri ve koşu bantları olup, otel misafirlerine ücretsiz sunulmaktadır. Oteli hemen incele, sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap! Spa bünyesinde misafirlerimizi ağırlıyoruz. A computer station is located on site and wired and wireless Internet access is complimentary. Spa hamam, sauna ve fitness merkezi bulunan sağlıklı yaşam tesisinin keyfini çıkarabilirler.


Tesis bünyesinde özel otopark ve tüm alanlarda ücretsiz WiFi erişimi mevcuttur. We welcome our guests within our unique business experts in the attachment of spa. Special features of the hotel.


The spa can enjoy a wellness facility with hammam, sauna and fitness center. Private parking is available on site and free WiFi access is available in all areas. All rooms have modern decor, carpet flooring and sound insulation.


Otelin niteliğine göre yemek konusunda hizmet alabilir ya da bölgedeki çeşitli mutfaklara yönelik çalışan kafe ve restoranları tercih edebilirsiniz. Ankara Çankaya Otelleri Fiyatları. Profesyonel terapistleri, doğal cilt ve vücut bakımları, zengin masaj çeşitleri, saunaları ve eşsiz Türk Hamamı deneyimi ile sadece vücudunuzu rahatlatmakla kalmayan, ruhunuzu da dinlendiren bir mekândır.


Point hotel ankara spa

Choose a hotel that’s really different to anywhere you’ve stayed before so that you can use it to. Geniş bir alan üzerine kurulu SPA merkezinde gelin hamamı organizasyonunuzu düzenleyebilir, sauna, buhar odası ve masaj ile tüm yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Yumuşak bir müzik, insanın içini aydınlatan ışık, özel vanilya kokusunun havaya yayılan hafif aroması, doğal taş ve ahşabın duygulara hitap eden dokunuşunu size kendinizi şımartabileceğiniz bir vahada sunuyoruz! Modernly decorated with carpeted floor, all rooms are soundproofed. Detaylar için hemen tıkla!


Point Hotel mekanını takip edin, kampanyalarından anında haberdar olun. Set in a business district close to shopping malls and fine dining restaurants, this sleek hotel also lies only kilometers from the magnificent An? Odaların hepsi modern dekorlu, halı zeminli ve ses yalıtımlıdır.


Point hotel ankara spa

As an independent booking service offering over 100hotels worldwide, we can get you the same deals you expect with a bigger travel agency or direct from the hotel. Hospitality Travel Hotels Food Beverage Spa Technology. Hilton Team Member and Alumni Community. Kavaklıdere Balo Salonu dâhil olmak üzere toplantı, düğün ve yemekli davetleriniz için toplamda 2. Numaranızı bırakın sizi arayalım. Spa oteli arasında, Yıldızlı ve Yıldızlı konaklama seçenekleri.


Double Bond Hotel SPA, oteller. Wi-Fi, odada klima, yıldız sayısı: unrate saat açık resepsiyon, undefined: pai emanet kasası, otel türü: apart otel. TBMM’ne, Bakanlıklar’a, bir çok yerli ve yabancı şirketlerin merkezlerine, resmi kurum ve kuruluşlara, AVM’lere, Tunalı Hilmi Caddesi’ne, Kızılay’a, kongre ve toplantı merkezine hemen ulaşılabilecek konumdadır.


Otelimizin standart haline getirdiği hijyen ve kaliteli sunum anlayışından ödün vermeden devam etmektedir. Kral Dairesi, adet Executive oda, 1adet twin oda, adet double oda ve adet Engelli odası olmak üzere toplam 2oda 5yatak kapasitesine sahiptir. Spa Merkezimiz, İsveç Masajı , Kese ve Köpük Masajı ve daha birçok farklı masajların sunulduğu Spa terapi odalarına sahiptir. Spa merkezimizde ayrıcalıklı ürünlerle uygulanan masaj ve bakımlarla kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz. Sürmeli İstanbul, üstün hizmet standartları ve deneyimli personeli ile sizi evinizde hissettirecek.


Anadolu Hotels Downtown, şehrin kalbinin attığı iş, alışveriş, eğlence alanları, bakanlıklar, hükümet binaları, devlet kurumları ve uluslararası şirketlerin genel merkezlerine yakın mesafede, şehrin merkezinde, ulaşımı kolay bir noktada bulunmaktadır. Calisan arkadaslar o kadar ilgili ki her otele lazim çok tesekkurler. Mini bar fiyatı uygundu bundan memnun kaldım.


Konumu güzeldi ve merkeze yakındı. Fırıncılıkta da büyümesini sürdüren Divan Grubu, tüm Macrocenter ve bazı Migros’larda ve ayrıca İstanbul’da In Bakery by Divan markasıyla zengin ekmek çeşitlerinden tatlı ve tuzlu atıştırmalıklara, leziz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar