13 Ağustos 2019 Salı

Türk telekom arayan numarayı bulma

Evet özel numarayı bulduk. Ayrıca ArayanıBil servisiniz aktif iken ulaşılamadığınız durumda sizi arayan aboneler size sesli mesaj bırakabilirler. Cep telefonunuzu gizli bir numara arayıp, rahatsız mı ediyor? Bu konuda şikayetçi misiniz?


Bu servis ile sizi arayan gizli numaraları öğrenebilirsiniz. Ayrıca Adliyeye, Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunmadan önce sizi arayanın kim olduğunu, hangi amaçla rahatsız ettiğini bulmak çok kolay. TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Vodafone ve turkcell hattı içinde geçerlidir aynı işlemleri onlardada deneyebilirsiniz. ABONE OLMAZSANIZ HAKKIMI HELAL ETMEM.


Burada sizi hem normalden hem de gizli numaralardan arayan kişilerin asıl numaralarını görebilirsiniz. Bu sayede sizi gizli numaradan arayan kişileri öğrenebilirsiniz. Bu ve buna benzer birçok yöntem bulabilmeniz mümkündür.


Türk telekom arayan numarayı bulma

Ev ya da cep telefonunuza tanımadığınız bir numaradan çağrı geldiği zaman istemsiz olarak numara kime ait merak ederiz. Bu gibi durumlarda sabit hat ya da cep telefonu fark etmeksizin beni arayan kim kolaylıkla öğrenebiliriz. Gizli numara bulunur mu, bulunabilir mi? Bu yazımızda ülkemizde kullanılan bilinmeyen numaraları ücretli ya da ücretsiz olarak öğrenme servisleri hakkında bilgiler vereceğim. Bunların dışında sizlere sunulan her yöntem yanıltıcı yöntem olabilir.


Bazı web siteleri Numaradan İsim Bulma. Böylelikle rahatsız eden numarayı şikayet edip, kim olduğunu öğrenmiş olursunuz. Türk telekom web sitesine girip ” Online İşlemler ”’e giriş yapın.


Türk telekom arayan numarayı bulma

Hesabınıza online giriş yaptıktan sonra tl işlemleri kısmından harcama detayları kısmına geçiş yaparak orada harcama detaylarını ve en son hangi numara ile konuştuğunuzu, kaç dakika süre ile konuştuğunuzu öğrenebilirsiniz. Harcama detayı kısmında yine sizleri son arayan numaralar sorunsuz bir şekilde listelenecektir. Her telefon hattının kendini tanımlayan bir numarası vardır. Arama yapıldığı her an karşı operatöre numara arayan numaranın kimliğide iletilir.


Türk Telekom resmi internet sitesine giriş yapın. Caller ID dediğimiz bu özellik sayesinde karşı taraftan kimin aradığını kolayca görüp emin olabilmekteyiz. Yukarıda bulunan alana numarayı yazarak hemen sorgulayabilirsin. Gizliden arayan numarayı bulma gibi aramalar sıkça aranıyor, bizde bu konu hakkında bir yazı hazırlamak istedik. Sizleri rahatsız eden ve özel numaradan arayanları bulmak için neler yapabilirsiniz, bunları anlattık.


Genellikle bilinmeyen numaralar servisi olarak bilinen bu servisi anlatacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan yazımıza geçelim. Böylelikle sizi arayan veya rahatsız eden gizli numaranın kim olduğunu kolayca öğreneceksiniz.


Bu yöntem türk telekom abonelerinde işe yaradığı kesinlikle kanıtlanmış olup sizde bu yöntemi denedikten sonra işe yarayıp yaramadığını lütfen bizimle paylaşınız. Bir kişiyi gizli numaradan aradığınız zaman telefon numaranız ve kim olduğunuz görünmez. Bunun yerine karşı tarafın telefon ekranında Özel Numara yazar ve numaranız gizlenir.


Doğum günün kutlu olsun reis. Avea tarafından devreye sokulan bilinmeyen numaralar sorgulama servisi kendisini arayan numaranın kime ait olduğunu öğrenmek isteyenler içindir. Bunu gerçekleştirmek için numara sorgulama alanına bilmediğiniz numarayı yazarak işlemi tamamlayabilirsiniz.


Bu şekilde sizi kimin aradığını bulabilirsiniz. Bilinmeyen numara sorgulama isimden numara sorgulama nasıl yapılır vatandaşlar arasında merak konusu. Ev telefonları için son arayan numarayı (aranan değil arayan) geri aramak için bir kod vardı diye hatırlıyorum. Eskiden telefon numaraları rehber defterinden tek tek arama yapılarak bulunduğunuz ilin numaralarına ulaşmak mümkündü. Bu numarayı aradığınızda.


Eminim ki benim gibi bu konuyu sizde baya araştırmışsınızdır denk geldim beni gizliden arayan numaraları aşağıdaki şekilde buldum. Burdan giriş yapıyorsunuz. Sizi arayan kişi yada kişiler sizlere sıkıntı, veriyor yada telefonda sesli veya yazışma( mesaj) yolu ile hakaret, küfür, tehdit veya şantaj yapıyor ise yapmanız gereken ilk ve en önemli şey Cumhuriyet Savcılığına bir şikayet dilekçesi ile derhal müracaat etmeniz ve bu kişilerden şikayetçi olmanız yeterli olacaktır. Yapacağımız şey ise son derece basit.


BU SAYFA KİŞİLERİN İZNİ OLMADAN NUMARA SORGULAMA HİZMETİ SUNMAMAKTADIR. Web sitemiz size daha iyi bir deneyim sağlamak adına yeni web teknolojileriyle hazırlandı. Sitemizi en iyi şekilde görüntülemek için tarayıcınızı güncelleyebilir ya da.


Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about Numara Sorgula - İsim Sorgula.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar