26 Haziran 2014 Perşembe

Legend online giriş

Legend online giriş

EJDERHA FISILTISI POTANSİYELİ. Fırtına sırasında, ejderha. Oasis Games, online oyunlar, client ve web tabanlı, mmo oyunlar yayınlayan Türkçe oyun portalı.


Okçu, savaşçı ve büyücü olmak üzere farklı sınıf bulunmaktadır. Her sınıfın kendine has özellikleri, avantajları ve dezavantajları vardır. Güncelleyerek sizlere en güçlü en yeni halini sunduk. Oyunun kendisi bu pakete dahil değildir.


Kullanıcı hesabınıza ait oluşturulan bir ordu size teslim ediliyor. LEGEND ONLINE’DA YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR! Siteye Gir丨 Forum丨 Fan Sayfas ı. Yıl dönümüne özel oyuna ayrı emek etkinliği eklenmiştir, gün giriş ödülü ve emek oranından ekstra takas madalyası kazan!


Kahraman Savaşı -Haziran Büyük Açılışı. Giriş ekranını değiştirebilir miyiz var mıdır böyle bir imkan varsa örnegin altta vericegim videodaki gibi yapmak istiyorum forumda vardı bir arkadaş tema yapıp paylaşmıştı. Yardımcı olursa çok sevinirim. Merhaba arkadaslar eger eglenceli bir oyun aradısanız bu oyunu indirip milyonlarca. Legend online Oyunu indir.


Büyücü karakteri gizemli büyüler kullanarak düşmanlarla savaşırken, yaycı düşmanlarına göz açtırmaz. Mücadelerinizden tecrübe kazanırken, kendinizi,askerlerinizi ve köyünüzü koruyun. Yaycı,Büyücü ve Savaşçı olarak bu eşsiz dünyada yerini sende al. ETİKETLER: legend online elmas legend online kupon legend online elmas kuponu elmas kupon elmas epin legend online elmas kazan legend online elmas fiyatları legend online elmas yükleme legend online elmas nasıl yüklenir legend online elmas kodu legend online elmas kodu satın alma legend online elmas al legend online elmas satın al legend. Core Designin Oyundur Basarisizligi, Artik Yayinci Eidos.


Legend online giriş

Kendi halinde bir savaşçı olarak başladığınız oyuna esir düşmüş bir rahibeyi ve savaş halindeki bir şehri kurtararak kudretli bir lord olarak devam ediyorsunuz. Bu süreçten sonra kahramanınızla birlikte şehrinizi. Buda demek oluyorki web browser üzerinden oynanır. Fakat bazı kasılmalar ve buna benzer hatalar almamız için desktop üzerinden ulaşabileceğimiz mini-client tarzında bir gereçtir.


Yeni Sunucuya Girerek Ödülünü Al! Siz bu koca orduyu yöneterek savaşı bitirebilirmisiniz? Dünyayı kaplayan karanlık ile baş edebilmek için kahramanlar toplandı ve mücadele başladı. Bu noktadan sonra kahramanınız ile fantastik ve gizemli bir yolculuk sizleri beklemektedir.


Neden Özgeçmiş Oluşturmalıyım? Yaptığınız başvurularınızı online takip edin. Satın alıp yüklediğiniz elmaslar sayesinde oyunda çok daha güçlü olup zirveye emin adımlarla ilerleyebilirsiniz.


Sizi aramızda görmek güzel ama sitemizden daha iyi yararlanabilmeniz için giriş yapmalı ya da kayıt olmalısınız. Kore Mekanı - Kore Dizileri ve Filmleri yönetimi olarak teşekkür eder, iyi forumlar dileriz. Mesajı Aldıktan Sonra Verilen Linke Tıklayarak Uygulamayı Ücretsiz Olarak İndirebilirsiniz.


Size verilen ödül kodunu kopyalayın ve daha sonra oyuna giriş yapın. Oyuna girip rahatça oynayabilirsiniz. Girişten sonraki işlemler resimden sonra anlatılmaktadır. Oyunda sürekli yenilenen Serverlar ve Server etkinlikleri de oyuncuların oyuna bağlı kalmasında büyük rol oynar.


Açılan sayfada bilgilerinizi girerek oyuna giriş yapmalısınız. Eskiye dayalı kalan sunucumuzda çok fazla bug olması, yenilikler yapmak için yeterli alt yapımızın olmaması, emeksiz bir sürü edit item vs dağıtılmasından dolayı sunucuyu sıfırlama kararı al. Bu harika oyunun yenilenmiş mobil versiyonuyla, savaş sahnelerinin tadını çıkarabilir, sıradışı bir oyun oynama deneyimi yaşayabilirsiniz. Kahramınızı ve eşyalarınızı güçlendirerek rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edebilir. Te convertirás en un héroe legendario con poderosas habilidades, que tendrá que salvar su ciudad en una combinación de fantasía y estrategia.


Legend online giriş

Beni sonraki yorumlar için e-posta ile bilgilendir. Beni yeni yazılarda e-posta ile bilgilendir. Bu işlemi kader taşlar ve itemlerle sağlayabilirsiniz.


Bu rulet ekranına giriş ücretsiz olduğu için istediğiniz sayıda değerli eşya olan bir rulet ounu bulana kadar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar