27 Haziran 2014 Cuma

Izmir 2 boyutlu kent rehberi ada parsel

ZMİR ÜÇ BOYUTLU KENT REHBERİ. Stratejik Planı, İzmir’in geleceğini biçimlendirecek projeleri bir plan disiplini içinde yürütmek amacıyla hazırlandı. Aradığınız yeri Hızlı Erişim menüsünden kategori seçerek veya yandaki arama motoru aracılığıyla bulabilirsiniz. Sokak adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi.


Kadastro, Ada, Parsel ve Plan bilgilerinden görmek istediklerinizi seçerek harita üzerinde görüntüleyebilirsiniz. Hızlıca bulmak istediğiniz bir yerin adını buraya yazarak arayabilirsiniz. Mahalle Seçiniz Pafta Ada Parsel. Pazar Yerleri Görüntüle.


Bu sitede sunulan veriler bilgilendirme amaçlıdır. Resmi işlemlerde kullanılamaz. Kent Rehberleri ikonu altında her iki rehber de mevcut. MAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ. EŞME KENT MERKEZİNE YAKIN DENİZ MANZARALI KÖŞE PARSEL - İsmet İnönü Mh.


Izmir 2 boyutlu kent rehberi ada parsel

JCI akreditasyonu bulunan tam teşekküllü İzmir Özel Kent Hastanesi, teknolojik alt yapısı ve tecrübeli doktorları ile sağlık hizmeti vermektedir. Satılık Arsa Fiyatları ve Satılık Emlak İlanları sahibinden. Karaciğer, böbrek ve kemik iliği nakilleri ile onkoloji (kanser) tedavisinde SGK anlaşmalıdır. Citysurf Globe For Android Mobil Programı çok. NTERNET TABANLI BOYUTLU KENT REHBERĐ Z. Kurulan bilgi sistemiyle halk istediği bilgiye anında erişebilecek.


Sistem kısa bir süre sonra halkın kullanımına sunulacak. Belediyesinden yapılan açıklamada, en. Açıklamada, Kent rehberi ile şehrin içindeki kamu kurum ve kuruluşları, dernekler, okullar, sağlık tesisleri, eczaneler, emniyet birimleri, oteller ve tarihi eserler gibi alanlar sorgulanabilecek. Ayrıca, arama senaryolarında adres arama özelliği ile ilçe, mahalle, cadde, sokak bilgileri üç boyutlu harita üzerinde görülebilecek. Pafta ada parsel sorgulama hakkında genel bilgiler ve bilmeniz gerekenler.


Bu saydıklarımız pafta sorgulama, ada sorgulama veya üçü birlikte pafta ada parsel sorgulama tek bir yerden sorgulanıyor. Satılması istenilen taşınmaz mala ait varsa tapu senedi, yoksa taşınmaz malın ada ve parsel numarasını belirtir belge veya malikin sözlü beyanı. YENİ GEMİLER GELDİ, SEFERLER SIKLAŞIYOR.


Kula Ehsanlar Evi (Ada, Parsel,) Restorasyonu. E-imar uygulamasından ise 2bin 5kişi faydalandı. Ziyaretçiler kent bilgi sistemi sayesinde ilçenin cadde ve sokaklarını panoramik (üç boyutlu) olarak görüntüleyebilirken, e-imar uygulaması ile istedikleri bilgiye tek bir tıkla ulaşabiliyor.


Kent rehberi sayesinde ilçenin cadde ve sokakların gelişimin boyutlu olarak görebilen vatandaşlar, şikayetlerini de bu sistem üzerinde dile getirebiliyor. Kısa süre önce oluşturulan bu sistemi şimdiye kadar bin 7kişi ziyaret etti. Kentsel dönüşümde asbest tehlikesi. Yeni Kent Bilgi Sistemi sayesinde ada-parsel sorgu, konum alma, adres sorgu, yapı ruhsatı sorgu, jeolojik önlemli alan. Jeoloji verilerinin ada-parsel tabanlı sorgusu ile birlikte jeolojik yerleşime uygunluğu hizmete sunulmuştur.


Gerçekleştirilen kent rehberi çalışması Kent Bilgi Sistemi yazılımları ile entegreli çalışmakta yazılımda girilen verilen faz farkı ve gerekli güvenlik koşulları ile internet ortamına sunulmaktadır. Vatandaşlara 3D formatında ada, parsel ve adres sorgulama imkânı sunulacak. Mamak’ta yabancı tabela denetimi. Boyutlu Topoğrafya ve Kent Veri Projesi” toplantısı düzenlendi.


Bakanlığı Müsteşarı Prof. ULUSLARARASI FİKİR YARIŞMASI. Yeni çalışmalara ilişkin de bilgi veren Adlı, vatandaşların e-Devlet kapısı üzerinden Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemine (TAKBİS) giriş yaparak, taşınmazlarına ilişkin bilgi alabildiklerini hatırlattı. Artık üç boyutlu, akıllı veriler sunmak için çalışacaklarına dikkati.


Tapu ve Kadastro Yeni Dönem başlıyor: Genel Müdürü Mehmet Adlı, Üç Boyutlu Kent Modelleri ve Kadastro Projesi ile vatandaşların, E-Devlet üzerinden Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemine (TAKBİS) girerek, konutlarının içini ve dışını boyutlu görebilme imkanına sahip olabileceklerini açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar