23 Haziran 2014 Pazartesi

Mall of istanbul ulaşım

Torunlar GYO tarafından. Metro ile Kirazlı - Başakşehir metrosu İstoç metro durağında inerseniz yürüme mesafesindedir. TEM İstanbul-Edirne bağlantı otoyolu yönüne devam ediniz.


Mall of istanbul ulaşım

Mahmutbey gişelerine gelmeden son çıkıştan çıkınız (Olimpiyat Stadı). Kirazlı durağında ininiz ve Başakşehir metrosuna aktarma yapınız. Mall of İstanbul kapalı otoparkına giriş yapabilirsiniz.


Metrobüs ile: ile Yenibosna durağında ininiz. Koçtaş’ın önünden MALL OF İSTANBUL’a giden ücretsiz müşteri servislerini kullanabilirsiniz. Hisarüstü Metro Hattı TKabataş-Bağcılar Tramvay Hattı TKadıköy-Moda Tramvay Hattı TTopkapı - Mescid-i Selam. Hhattıyla ilgili durak listesi, güzergah, saat ve.


Havalimanına il dışından ulaşım. Mall Of İstanbul AVM ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer aşıyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü geçerek 0-Avrupa istikametinden devam edip Oda Yeri Kavşağı’ndan sapınız. Halkalı Başakşehir çıkışı (sağa doğru) istikametinden devan ediniz.


Otobüs ile Ulaşım Otobüsle ulaşımda Olivium’a en yakın durak olan Zeytinburnu Olivium durağında iner ve kısa bir yürüyüşten sonra Olivium’a ulaşırsınız. Başakşehir’de bulunan bu AVM’ye Şişli – Mecidiyeköy’den gelecekler için ise İETT’nin 146M numaralı otobüs hattı ile uzun bir yolculuk yapılarak ulaşım sağlanabilmektedir. Yazdıklarınız, anında yayınlanır. AVM, rezidans, ofis ve otel mevcut.


Bu AVM bünyesinde 3mağaza ve binlerce marka hizmet vermektedir. Bunun dışında Moi Park gibi harika eğlence parkları da burada bulunmaktadır. Terasium Alışveriş Merkezi.


Cinemaximum Vadistanbul ayrıca, Gold Class ve Turkcell Platinum ScreenX. AVM dünyasına farklı bir boyut kazandırmasının yanında kültür, müzik, sanat, sinema gibi alanlarda da hizmetlerini sürdürmekte. Bünyesinde barındırdığı MOİ Sahne ile canlı performans sevenlerin kalbine. Farklı disiplinlerin performanslarına uygun teknik alt yapısıyla, İstanbul’un en önemli sahneleri arasında yer alan Moi Sahne, akustik özellikleri ve sahne görünürlüğü ile unutulmaz performanslara ev sahipliği yapıyor.


Tiyatro, konser, konferans ve etkinlik merkezi. Hayata dair tüm renkleri taşıyan UNIQ Istanbul, kültür-sanat, eğlence ve iş dünyasını, doğa ile iç içe, ayrıcalıklı bir ortamda bir araya getiriyor. Forum İstanbul İETT otobüsleri ile ulaşım için Bayrampaşa yönüne giden otobüs hatlarına binmeniz gerekmektedir. Forum İstanbul nasıl gidilir hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz.


Ancak otobüsle ulaşım tavsiye edilmez. Bu sitede metrobüsle ilgili hemen her bilgiyi ve İstanbul’daki önemli yerlere “metrobüsle nasıl gidilir” e dair yol tariflerini bulabilirsiniz. Jetonlar ve Istanbulkart Toplu taşıma sistemi kapsamındaki bir tramvaya, metroya ya da vapura her binişinizde bir jeton kullanmanız. TL, benzinli bir araç için 9. Projede yer alan konutların büyüklükleri metrekareden başlıyor 162.


Mall of istanbul ulaşım

Proje İstanbul’un gelişmekte olan bölgelerinden Başakşehir’de, Mahmutbey Gişeleri’nin hemen yanında hayata geçirildi. Başakşehir ve civarından ikamet edenler dışında ulaşım sıkıntısı yaşanabilir. Emaar Square Mall, Üsküdar Çamlıca’da, Libadiye Caddesi üzerinde bulunuyor.


Birçok İETT hattının ve Kadıköy-Bulgurlu minibüs hattının güzergahı üzerinde bulunan AVM’ye ulaşım oldukça kolay. Aşağıda Emaar AVM’ye metrobüsle nasıl gidebileceğinizi bulabilirsiniz. Buradan da Kirazlı-Başakşehir metrosuna aktarma yapıp İkitelli Sanayi istasyonunda inerek Mall of.


Anlık bilgilerden haberdar olmak için sosyal hesaplardan bizi takip edin. Süre, mesafe, ücret bilgilerini içeren bu yazı umarım faydalı olur sizler için. Toplu Taşıma ile Ulaşım Mall of istanbul Avm IETT Otobüs kullanarak gidebilirsiniz. Yurtiçi ulaşımının hareket noktası, Anadolu yakasında Harem, Avrupa. Aqua Florya’nın eşsiz manzarası, enfes lezzet durakları ve seçkin mağazalarına en yakın durak, İstanbul Akvaryum durağı.


Gebze Halkalı banliyö hattı ile Florya Akvaryum durağında inerek kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar