17 Haziran 2014 Salı

Oasis müzik grubu grup üyeleri

Grup başlangıçta Liam Gallagher (vokal ve tef), Paul Bonehead Arthurs (gitar), Paul Guigsy McGuigan (bas guitar) ve Tony McCarroll (bateri, perküsyon) tarafından The Rain ismiyle kuruldu. Birbirlerinden hoşlanmayan rock grubu üyeleri Müzik grupları sahnede birlikte harikalar yaratıyorsa bu gerçek hayatta da süper ilişkileri olduğu anlamına gelmiyor. Daha sonra basa Pete Quaife ve bateriye de Mick Avory’nin geçmesi ile grup şeklini alıyor ve adı da “The Kinks” olarak değişiyor. Daha sonraları Noel topluluktan Clint Boon ile tanıştı, ardından bir gitar teknisyeni olarak onlarla dünyayı dolaştı.


Oasis müzik grubu grup üyeleri

Metallica ya çok sıcak bakmazdım. Felsefî şarkı sözleri, yenilikçi albüm kapakları, etkileyici-girift sahne şovları ile Pink Floy dünya çapında başarıya ulaşmıştır. Placebo grubu, o gün bugündür müzik piyasasında ayrık otu olmayı. Ozan Kotra, Ata Akdağ, Çağatay Akdağ ve Hakan Çağlar’ın oluşturduğu bir rock grubudur Flört. The Beatles hem sanatsal hem de ticari başarılarıyla tarihte büyük bir üne kavuşmuştur.


Modadan müziğe kadar geniş yelpazede bügünkü gelişime payları büyüktür. Grup, birçok satış rekoru kırmıştır ve elliden fazla şarkısıyla liste başarısı göstermiştir. Kendilerini “Çok bağımsız” bir müzik grubu olarak tanımlayan Dalganabak müzik grubu Funk, Jazz, Balkan, Swing ve Elektronik müziklerinin soundlarından esinlenerek kendilerine özgü bir müzik soundu yakaladı.


Arpej Yapım etiketiyle raflardaki yerini aldı. Coldplay, İngiliz alternatif rock müzik grubu. Grup, maketradefair kampanyasına yaptığı katkılarla da bilinir. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz.


Oasis - muzikdinleindir. Felsefi şarkı sözleri, yenilikçi albüm kapakları, etkileyici-girift sahne şovları. Merhabalar Forum Gerçek üyesi değilsiniz ya da.


Oasis müzik grubu grup üyeleri

Aslen beş kişi ile kurulan grup, daha çok Erhan Güleryüz ve Cemil Özeren adlı üyeleri ile tanındı. Oy atmazsan oyumu sil diyor. Blur, İngiliz müzik grubu. Grubun solisti, tek başına albüm yapmak üzere müzik yollarına düştü bile.


Pink Floyd , progresif rock ve psychedelic rock İngiliz müzik grubu. Aynı sene En iyi Rock Video Klip ödülüne. Albüm başta İngiltere olmak üzere büyük bir satış grafiği çizerken albümden yayımlanan dört tekli de dünya çapında başarılar elde etti.


McCartney grup üyeleri arasından tek çıplak ayaklıdır. Arka planda caddede duran adam fotoğrafın çekildiğini farketmeyen ve kapak fotoğrafını aylar sonra gören Amerikalı bir turist olan Paul Cole’dur. Bu akımın temelleri The Beatles grup üyeleri tarafından atılmıştı.


The Beatles grubunun hemen ardından ise Rolling Stone grubu bu müzik akımından etkilenerek çeşitli şarkılarını hayranlarına sunmuştu. Small Faces, The Kinks, The Who ve daha birçok grup, İngiliz pop kültürüne ait eserler sunmaya. Belgeselin Ankara galası, Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.


Türk Amerikan Derneği, Tatbikat Sahnesi’nde yapıldı. Dönemin rock ve metal müzik grup üyeleri ve bugün bu müziğe gönül vermiş yeni jenerasyon bu belgesel gösterimi için Tatbikat Sahnesinde buluştu. The Cranberries, 90`larda altın çağını yaşamış, İrlandalı rock müzik grubudur. Grubun vokalisti olan Dolores O`Riordan`ın güçlü sesi sayesinde İngiltere`de başarı yakalayabilmişlerdir.


Sınırsız MPMüzik Dinle Ve Ücretsiz İndirin! Duyurular sayfamızı ziyaret ediniz. Efsane olmuş müzik gruplarının dünya çapında üne kavuşmadan önce kullandıkları bazı isimler. Antalya, Pinhani Grubu’nu ağırladı.


The Verve - muzikdinleindir. Grubun isminin kaynağı tam olarak bilinmemekle. Amerikalı müzisyen Robert James Ritchie yani sahne ismiyle Kid Rock, müzik kariyerine yaşındayken b-boy grubu The Furious Funkers ile başladı.


Dönemin çıkış yapan grupları Run DMC ve Beastie Boys’dan etkilenerek kendisini odasına kapatan müzisyen, burada kendi müziğini oluşturmaya çalıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar