19 Haziran 2014 Perşembe

Cihazımı bul indir

Mevcut konum bilgisi yoksa, bilinen son konumu görürsünüz. Cihazınızı havalimanı, alışveriş merkezi gibi büyük binalarda bulmanıza yardımcı olacak iç mekan haritalarını kullanma. Mobil Chzmı Bul ile telefonunuzu bulmanız kolay. Ayrıca telefonunuzu uzaktan kilitlemeniz ve verilerinizi silmeniz de mümkün.


Cihazımı bul indir

Skip to accessibility help. Deneyiminizi daha iyi hale getirmek için bu web sitesinde çerezleri kullanıyoruz. Devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş oluyorsunuz. Cihazınızdaki tüm verileri kalıcı olarak siler (ama SD kartları silmeyebilir).


Cihaz koruması hakkında bilgi edinin. Bu da onları herhangi bir yerde unutabileceğiniz anlamına geliyor. Aygıtınız toplantı odasında veya yastığın altında kalmış olabilir. Ama merak etmeyin, uzun süre ayrı kalmayacaksınız.


Peki bu özellik nasıl aktifleştiriliyor ve kullanılıyor? Benim telefon bulur telefonları ve Droids kaybetti bulun. Eğer sürekli telefon misplace musunuz ? Eğer öyleyse , o zaman benim telefon sizin içinapp bulmak ! Varsayılan olarak izin verişmiş haldedir. Birden çok kişinin paylaştığı bir tablet söz konusuysa bu ayarları yalnızca tabletin sahibi değiştirebilir. AdıKonum ayarının açık olduğundan emin olun.


Daha önceki adı Android Device Manager olan Find My Device ile kayıp telefonlarınızı kolayca kontrol edebilirsiniz. Cihazımı Bul özelliğini kullanmaya başlama. AVG AntiVirus FREE ile birlikte de verilir.


Cihazımı bul indir

Galaxy ve Galaxy Watch cihazlarınız için gereken tüm önemli uygulamaları ve hizmetleri burada bulabilirsiniz. Telefon veya tabletinizi en iyisi ile koruyun. Find My Mobile will help you locate your device and protect your data. ASUS Destek Merkezi üzerinden cihazınızla ilgili sürücüleri, kullanım kılavuzu, firmware ve diğer yazılımları indirebilir, Sıkça Sorulan Sorular ve sorun giderme makalelerine ulaşabilirsiniz. TElefonumu bul android Bedava - Video indir - Mpindir.


Whatsapp durumu indir - Whatsapp mpindir - Whatsapp video indir - Durum indir. Display Driver Uninstaller indir – Ekran kartı sürücüsü kaldırma programı. Kaybedilen bir Android cihazı bulma, kilitleme veya silme. Hiçbir ek maliyet olmadan güncel kalın ve korunun.


E-posta Adresi Bul - 30. Güvenli Hale Getirme ve Silme Özelliğini Kur seçeneğini seçin. Görünen pencerede, geçici bir şifre girin. Windows PC’nizi uzaktan nasıl kilitlenir.


Bir kurtarma mesajı girmeniz şart değildir. Yeni android telefonlar için ekran şifresi kırmanın en kolay yolu sanırım cihazımı bul sayfası ile sıfırlamaktır. Kaybolan Android telefonun en son görüldüğü konumunu bulmak ve izlemek için iyi bir seçeneğiniz var. Konuya başlamadan önce, bu yazımızda sunulan çözümlerin işe yaraması. Win için indir Mac için indir.


Samsung Galaxy SOreo İndir. Bu özellik, haritanın telefonun kulak içi olduğunu gösterirse ve bunu göremezseniz yardımcı olur. Play Store’dan Find My Device uygulamasını indir. Uygulama tarafından cihazının konumuna erişim izni vermeyi unutma.


Bunu uygulamayı kurarken de yapabilirsin. Bunların dışında 3Security – Antivirüs uygulamasının cihaz hızlandırma, cihazımı bul, uygulama yöneticisi, uygulama kilidi ve çağrı sms engelleyici gibi özellikleri de bulunmaktadır. Bütün bu özellikleri sadece MB boyutu olan bir uygulama ile. Cihazınızda bu tür konum sinyal özelliği gönderen bir uygulama bulunmuyorsa mutlaka cihazınızın markası ne ise o markanın müşteri hizmetlerine kayıp çalıntı için başvurun ve iletişime geçin. Diğer firmalarında cihazınızı bulabilme.


Cihazımı bul indir

Sadece aşağıdakileri yaptığınızdan emin olun:. Araç Arıza Tespit Cihazı Sıfır, ikinci el elektronik test ve ölçüm cihazları uygun fiyatları ve GeT taksitli online alışveriş seçenekleriyle sahibinden. Bu rehberimizde Android kullanıcılarının, telefonları hatalı şifre sonrasında ki.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar