25 Haziran 2014 Çarşamba

Dostluk sözleri mevlana

MEVLANA DOSTLUK SÖZLERİ. Ayıpsız dost arayan dostsuz kaIır. Ne evet demek yaraşır sana, ne hayır. Mevlana sözleri dostluk. Duygular vardır anlatılamayan, Sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan.


Bir dost için veya dostluk adına söylenmiş pek çok güzel söz vardır. Bu anlamlı sözlerin bazıları ağırdır, insanı düşündürür ve duygulandırır. Feryat, adamın kendi cinsinden olmayan dostundan, feryat! Ey ulular, sizinle düşüp kalkacak iyi bir dost arayın!


Buluşunca coşmak, sözün ulanıp gitmesi dostluk alametidir. Söz söyleyememek, konuşmamak da birbirini sevmemek, anlaşmamak işaretidir. Konumuzun içerisine Resimli dostluk sözleri sonuna Hz. O konularımızı mutlaka ziyaret edin. Bence dostluk, arkadaşlığın çok ötesindedir.


Dostluk sözleri mevlana

Siz de, en yakın dostunuza onu ne kadar çok sevdiğinizi ve her anınızda yanında olduğu için minnettar olduğunuzu dile getirmek istiyorsanız bu en yakın dosta sözler yazarak belli edebilirsiniz. Hayatımız boyunca etrafımızdan çevremizden değişik değişik insanlar geçer ve aralarından bazıları bizler dost olurlar. Bu yazımızda anlamlı dostluk sözleri damar olanlarından eklenmiş ayrıca dostluk ile ilgili sözler yine bu sayfamızda bulunmaktadır.


Birde burada yazdığımız uzun dostluk sözleri. ETİKETLER: çok yakın arkadaş sözleri, dost sözleri anlamlı, dostluk sözleri damar, dostluk sözleri mevlana , dostluk sözleri tumblr, dostluk sözleri uzun, dostluk yazılar. Etiket: dostluk sözleri mevlana.


Sevilecek biri olmadığın zamanlarda bile Seni. Bilgilerini ve ilmini kendine. Arkadaş bizim hayatımızda en önemli konudur , Bir sorunumuz. Dostluk Sözleri Mesajlari. Sohbet vardır, ilkbahar gibidir.


Her tarafı yapar, sayısız meyveler verir. Seni dostundan ayıran sözü dinleme. Güzel Sözler - Resimli yazılar. Arkadaşlık sözleri kısa ve öz sözler arıyorsanız doğru sayfadasınız.


Benim arkadaşlık sözlerimde yayınlansın diyorsanız yorum kısmından yazıp bizlere iletebilirsiniz. Bu etkileyici dostluk sözlerini siz de dostlarınıza yollayabilirsiniz. Dilerseniz bir kısa mesajla ya da facebook veya twitterdan bu güzel sözleri paylaşabileceğinizi unutmayınız. Bu kadar büyük bir insanın bu kadar çok güzel söz bırakmış olması ve her bir sözünde altın diğerinde olması ne büyük nimettir bizler için. Bu sayfamızın içeriğinde Hz.


Kim benliğinden kurtulursa bütün benlikler onun olur. Kendisine dost olmayan herkese dost kesilir. Nakışsız ayna olur, tüm nakışlar onda seyredilir. Cengiz Aytmatov Sözleri. Bediüzzaman Said Nursi Sözleri.


Dostluk sözleri mevlana

Bedri Rahmi Eyüboğlu Sözleri. Sende en iyi ne varsa, dostuna onu ver. Arkamdan da gelme yol gösteremeyebilirim. Yanımda yürü ve yalnızca dostum kal.


Yürek umutlara gebe olduğundan beri dostluklar ayrılıklara yenik düşmedi yüreğimiz dar ağacındayken bile ölüme koşup dostumuzu sevmeyi bildik. Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar