24 Haziran 2014 Salı

Bademler köyü doğal yaşam köyü

Kırsal turizmin huzurunu yaşayın. BADEMLER DOĞAL YAŞAM KÖYÜ. Fırsat hergün geçerlidir. Diğer sayfa ve kişi hesaplarına itibar etmeyiniz.


Yüzde 85’i tamamlanan köye konaklamalı ya da günübirlik gelen ziyaretçiler salça, tarhana, reçel, turşu ve köy ekmeği yapmayı öğrenip taş kırım usulü zeytin sıkımı yapabilecek. Kentin koşuşturmacasından yorulanlar için ideal bir “kaçış noktası” olması beklenen 3dekarlık köyde hem konaklamalı hem de günübirlik ziyaretçiler yer alacak. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar S. Tl yatırım değeriyle hayata geçirilen projede konaklama ve üretim alanları olacak. Konaklamalı ziyaretçiler için ayrıca adet bungalov ev, üretim parselleri, yürüyüş ve bisiklet yolları da bulunuyor. Köy tiyatrosu, oyuncak müzesi, küçük bir kafenin içinde bulunan meditasyon ve hobi salonu, ağırladığı ünlü isimleri ve festivalleriyle de farkını ustalıkla ortaya.


Bademler Köyü, İzmir’in Urla ilçesine bağlı bir köy. Tarhana yapıp zeytin sıkacaklar. Urla’da doğal yaşam köyü kuruluyor.


Bademler köyü doğal yaşam köyü

Aynı şekilde firma hakkında övgü mesajları da yazmanız mümkündür. Bana göre dış turizmden daha çok iç turizmi hareketlendiren bir proje olacak. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Kampanyayı kaçırmayın, keyifli bir atmosferde konfor dolu tatil sizleri bekliyor.


Mahmut TÜRKMENOĞLU kurucu başkanıdır. Zeytinyağı Fabrikası ve seraları ile üretim yapmaktadır. Odun ateşinde gözleme ve çay,ayran,şanslıysanız limonata(doğal),köy ekmeği ,kalbura.


Tarihi yaklaşık 3yıl öncesine dayanan köy, ünlü Susuz Yaz filminin burada çekilmesi ile adını duyurmuştur. Emekçi köylümüzle her zaman dayanışma içerisinde olacağız. Paket 1: Kişilik Konaklama 2TL ! Güne muhteşem bir kahvaltının enerjisi ve keyfi ile başlamak gibisi yok.


Buraya gelecek ziyaretçilerimizin, doğal ürünlerin üretimine katılmalarını sağlayacağız. Doğal yaşam sizleri bekliyor. Kadın erkek eşitliği, doğruluk, çalışkanlık, temizlik örnekleri görmek istiyorsanız bu köyü ziyaret edin. Sadece bahçe değil hiç geri dönmek istemeyeceğiniz bir yaşam alanına sahip olacaksınız. Yıllardır ülkenin pek çok bölgesinde yüzlerce çiftliği ağına katan TaTuTa (Tarım – Turizm – Takas) Platformu, bu misyonu yıllardır başarıyla götürüyor.


Bademler köyü doğal yaşam köyü

CHP Karşıyaka’da yeni gelişme! Büyükşehir Belediyesi, ekolojik kalkınma odaklı projelerine bir yenisini ekliyor. Yıldırım tüm örgüte mesaj attı! TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Web Sayfası.


Bornova Aşık Veysel Amfi Tiyatro. Köye kurulan meydanda, kooperatifin ürünleri ile birlikte konaklamalı ziyaretçilerin işleme. Tarım ve Orman Bakanlığı temsilcileri, kooperatif yöneticileri, akademisyenler, Ziraat Odası temsilcileri. Yapım çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ege Otizm yeni sokak no Taş kuleli ev Çamlı köyü Güzelbahçe, Büyükkaya.


Bademler köyü doğal yaşam köyü

Koleji Zeytinalanı Mahallesi, Urla. Beş yıldızlı büyük oteller değil de küçük butik otellerin yapıldığı ve işletilmeye başlandığı bir yer. BİLİMSEV - yaş arası öğrencilere alanında uzman ve deneyimli atölye liderleriyle temel bilimler, astronomi, teknoloji ve paleontoloji alanlarında bilimsel yöntemlerle uygulamalı atölye çalışmaları yaparak, öğrencilerin bilim ve teknolojiye günlük hayatlarında yer açması, üretkenlik, yaratıcılık, merak, düşünme ve sonuç alma becerisini ortaya koyması.


Anketler Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın. Kooperatifçilik Çalıştayı düzenlenecek. Seferhisar ile Urla arasında yer alan bu köyün kuruluşu çok eskilere dayanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar