17 Eylül 2014 Çarşamba

Ankara ilçeleri secim sonuclari

Ankara ilçeleri secim sonuclari

Ankara genel seçim sonuçları. Dönem Milletvekili genel seçim sonucu. Hangi ilçede hangi partinin kazandığı merak ediliyor. Hayır oyları ise yüzde 51. Yeni Soluk yerel seçim sonuçlarını hızlı bir şekilde okuyucularına aktarıyor.


Ankara ilçeleri secim sonuclari

Yerel seçim sonuçlarında oy sayma süreci başladı. Ve ilk sonuçlar gelmeye başlandı. En çok merak edilen yerlerden biri ise İstanbul ve ilçeleri oldu.


Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları belli olmaya başladı. Mart yerel seçim son anketi. Pakistan Hakkında Bilmediğiniz İnanılmaz Gerçek. Gezici Anketinde CHP’ye Şok!


Haziran Seçimleri - MAMAK genel seçim sonuçları. Fatih Portakal Mansur Yavaş’a bu doğru mu diye sordu. Gökçek twitter hesabından yaptığı açıklamada bu evlerde kalan çocuklara tebligat gönderildiğini.


Mersin Cumhur ittifakı oy oranları, Millet İttifakı Mersin oy oranları. Sinop Dikmen referandum sonuçları dakika dakika burada. Galeriler Videolar Yazarlar. Buna göre İstanbul ilçelerinde kazanan partiler sadece AKP ve CHP oldu. Ardahan, Iğdır, Kilis seçim sonuçlarını canlı seçim sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun. Seçim sonuçları ilk bu adreste olacak. Elazığ referandum sonuçları. Türkiye bu pazar referanduma gidiyor! Nisan Pazar yapılacak olan halk oylaması ile Anayasa’da yapılacak olan maddenin değişikliğine karar verilecek.


Bayburt il ve ilçeleri yerel seçim sonuçları, oy oranları şöyle:. HDP ayrca Aydın da da aday. Milyonlarca insan bugun sandıkta oylarını kullanındı. Büyük yarış bugun sona eriyor. ADANA ADIYAMAN AFYON AĞRI AKSARAY AMASYA ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BARTIN BATMAN BAYBURT BİLECİK BİNGÖL BİTLİS BOLU BURDUR BURSA ÇANAKKALE ÇANKIRI ÇORUM DENİZL.


Niğde’nin Bor, Ulukışla, Çamardı, Çiftlik ilçeleri tekrar AK Parti ile devam derken, Altunhisar ilçesi ise AK Parti’den MHP’ye geçti. Bor’da Mahalli İdareler Genel Seçiminde AK Partili Serkan Baran resmi olmayan sonuçlara göre yeni Bor Belediye Başkanı Oldu. Sivas’ın seçim çalışmaları boyunca en çok takip edilen portalı olan buyuksivas. AKP , CHP ,MHP ,Bağımsız 6.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar