17 Eylül 2014 Çarşamba

Rüyada para miktarı görmek

Rüyada Kağıt Para Görmek. Bu rüya bazen de hayırsız evlat sahibi olmaya, kazançlarınızın körelmesine, hayrı olmayan yollarda ilerlemeye ifade edilir. Bazı tabircilere göre rüyada yabancı para görmek, elde edilecek yüksek kazanca yorumlanır. Sevgili okurlar, bütün rüya tabirlerini en doğru şekilde aktarmaya çalıştığımız bu sitede, bu kez de “az görülen rüyalardan biri” olan “kağıt para”nın ne anlama geldiğini ifade etmeye çalışacağız.


Rüyada para miktarı görmek

Görülen kağıt paranın miktarı fazlaysa parasal anlamda büyük kayıp yaşanacağına ya da kişinin günlük hayatında cimri biri olduğuna işarettir. Kişinin eline çok miktarda para geçeceğine işaret etmektedir. Ayrıca bu rüyada, bulunan para miktarı da önemlidir. Bu kimseler kayıp ettikleri para yüzünde kendileri kısa bir süre için sıkıntı ve üzüntü içerisinde bulabilirler.


Bazen de para basanı görmek, ressama yazı sureti çıkarana şiddet kullanarak mal toplayan kimseye işaret eder. Para ile ilgili rüyalar genellikle finansal sorunlar yaşayan insanlar tarafından görülür, böyle bir durum ile karşı karşıya değil iseniz rüyada birinden para aldığınızı görmeniz sizin için yeni fırsatlar anlamına. Gümüş para yuttuğunu gören ise günahlarını arttırır. Ayrıca rüyada çok sayıda kağıt para görmek resmi birtakım işlerinde ortaya çıkacağını belirtir.


Toplu gelen para demektir. Bu para miktarı oldukça büyüktür ve genellikle miras yoluyla kalacağı rivayet edilir. Kimi yorumculara göre planlanan işlerde aksama yaşanacağına işarettir. Bir başka yoruma göre ise dini konularda yaşanan eksikliğe ve rüya sahibinin dini vazifelerini yerine getirmediğine delalettir.


Belki şu anda umutsuz ve yardıma ihtiyacı olan birine yardım ediyorsunuz ve bu durum sizin faydanıza olacak. Bazen bu rüyalar olumsuz bir alışkanlığı desteklemeyi ya da bir sorunun daha kötüye gitmesine izin verebilir. Köle olduğunu gören kimseye, üzüntü ve keder isabet eder. Satıldığını gören kimse, sıkıntı çeker. Ancak kendisini satm alan kadın ise, o zaman o kimseye satıldığı para miktarı bir ikram yapılır.


Kocası olmayan bir kadın rüyada cariye olduğunu görse, evlenir. Beklediğiniz bir para (miras ya da iş karşılığı alacağınız) olabilir. Eğer yanında bir başka rakam varsa, bununla birlikte yorumlanmalıdır. Ancak başka bir rakam yoksa ve yalnızca rakamı varsa, beklenen her neyse bunun için vakte ihtiyacınız olduğunu gösterir.


Büyük değişiklikler yapabilir ve daha çok para kazanarak daha fazla harcama yapabilirsiniz. Valizin büyüklüğü ile elde edilecek servetin miktarı arasında doğrudan bir ilişki vardır. Eğer kişi çok büyük bir valiz görürse bu durum büyük maddi kazanca işarettir. Size ilk olarak genel anlamda. Hak edilmeyen kazanç, rızk ve mal ile ilişkilendirilir.


Ahlaklı ve terbiyeli bir kadına işaret eden bu rüya, aynı zamanda maddi olarak da zenginliğe işaret etmektedir. Eğer paranın miktarı az ise tam tersi maddi manevi. Yakın zamanda evinizde bolluk ve bereket artabilir. Evinize giren paranın miktarı çoğalabilir ve ailece büyük sevinçler yaşayabilirsiniz.


Denize düştüğünü gören kimse, beklenmedik bir olay sonunda umduğundan fazla para alır. Danyal Aleyhisselama göre: rüyada deniz görmek, mutlaka bir devlet büyüğü ile tabir olunur. Denizi saf, sakin, düzgün ve dalgasız olarak görmek, adaletli bir başkana, dalgalı ve çırpıntılı görmek, zalim bir başkana işarettir.


Enes: Selamün Aleyküm, rüyamı sabah namazı vaktinden sonra gördüm ve bence rüyamı görmemde yaşadığım olaylarda etkili oldu ben anlatayım şimdi rüyamın öncesini ve rüyamı. Sevdiği bir yakınının düşünceleri ile kendi düşünceleri çatışınca ne yapacağını bilemeyen rüya sahibi orta yolu bulmak için biraz çaba gösterecek ama sonuç olarak yine her zamanki gibi başarılı bir seçim yapabilecektir. Bazen kişinin sıkıntı yaratan davranışlarına da işaret eden yabancı para rüyası, sıra dışı bir olayla karşı karşıya kalınacağının da habercisidir. Web sitemizde örnek olarak bazı kaynaklardan alınmış bilgiler verilmektedir.


Ancak doğrusu maneviyat durumunuza göre rüyanızın farklı anlamlara gelebileceğini unutmayın. Para çantasını boş veya dolu görmek, kişinin bu konuda yaşadığı zorlukları, gelecek maddi bir yardımı veya korkularını yansıtır. Ancak kişi rüyasında kazandığı paranın bozuk para olduğunu görürse bu durumda para miktarı kadar sıkıntı yaşar.


Rüyada para miktarı görmek

Tabir edildiği gibi görmüş olduğunuz rüya dedikodu ile karşılaşacağınız manasındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar