24 Eylül 2014 Çarşamba

Mikro bulut

Fatura, e- Arşiv ve e-Defter ile firmanızın uçtan uca tüm çözümleri için hizmetinizdeyiz. Detay Gelişen teknolojilerle birlikte yükselen bulut bilişim, yeni bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. MİKRO DRIVE ile verilerinizi bulut ortamında kolayca yedekleyebilecek ve güvende iş yapmanın huzurunu yaşayacaksınız.


Mikro bulut

Yeni bir firma mı kuruyorsunuz? Siz firmanızı büyütmek için yeni anlaşmalar, pazarlama stratejileri, satış planlamaları için toplantılar yaparken tablet,. Mikro Drive ile verilerinizi bulut ortamında kolayca yedekleyebilecek ve güvende iş yapmanın huzurunu yaşayacaksınız.


HOPİ mikro lokasyon verilerini bulut üzerinden yönetiyor konulu haberimizde ShiftDelete. Hürrİyet “MikroX’in yeni kurulan işletmelerin ilk ihtiyacı. Bulut tabanlı, sonra derece kolacak kullanımlı ve arayüzlü ön muhasebe programı. Bulut bilişim kullanıcıların verilerine, uygulamalara ve hizmetlere internet üzerinden erişimini mümkün kılar.


Bulut sabit disk ve sunucular gibi maliyetli donanımlara olan ihtiyacı ortadan kaldırır ve kullanıcılara her yerden çalışabilme olanağı sağlar. AWS Ücretsiz Kullanımı, bir yıl boyunca her ay 7saat Linux ve Windows t2. Kullanım kapsamında kalmak için yalnızca ECMikro bulut sunucularını kullanın.


YEDEKLEME VE BULUT SİSTEMLERİ. Yedeklerinizi sizin adınıza bırakın Backup Assist alsın. Ayrıca artık backup için bir cihaz almanıza gerek yok, bulut yedeklemeniz her an yanınızda. WebSphere Application Server ürün ailesinde en iyi hibrit bulut yaklaşımını nasıl saptayacağınızı öğrenin. Bunun ne anlama geldiğini bilmiyor musunuz?


Kolay, buradan başlayın. MikroX bulut altyapısı, en yüksek performanslı ve güvenli bulut bilgi işlem ortamlarından biri olarak tasarlandı. Mikro Fortuna Bulut Bilişim Sistemleri Hakkında. Küçük İşletmeler ve Girişimcilere yönelik olarak sunduğu Bulut Çözümüdür.


Mikrofortuna, işletmenin boyutu büyüdükçe gelişen ihtiyaçlara yönelik olarak verdiği hizmetleri artırma kapasitesine. Logo mikro işletmelere yönelik çözümleriyle, muhasebeden satış yönetimine, veri analizinden bordro uygulamalarına kadar tüm iş süreçlerinin etkili yönetimini sağlıyor. Maliyet ve rekabet avantajı sunan Logo çözümleri ayrıca, ihtiyaca göre uyarlanabilen yapısıyla da mikro işletmelere esneklik kazandırıyor.


Mikro bulut

Bulut, bir diğer anlatımla, su buharlarının göz ile görünür bir hale gelmesidir. Mikro hizmet uygulamalarını derlemeyi ve yönetmeyi basitleştirin. Hızlı pazarlama süresi: Güvenilirlik, ölçeklenebilirlik, yönetim veya temel altyapıdaki gecikme süresi gibi sorunları çözmek için ek kod tasarlama ve yazma işleriyle uğraşmak yerine, uygulamanıza ticari değer katan özellikler oluşturmaya odaklanın. Aynı ortamdaki kapsayıcı ve hizmetlerin düzenlenmesi. Müşterilerimize, uluslararası kalite standartlarında, Yaratıcı, Yenilikçi, Güvenilir, ve Hızlı hizmet sunmaktır.


Trend Micro, işletmeler, veri merkezleri, bulut ortamları, ağlar ve uç noktalar için kurumsal veri güvenliği ve siber güvenlik çözümleri konusunda küresel liderdir. Self-servis Microsoft bulut ürünleri, güvenlik, lisans ve çözüm yönetim portalıdır. Tek bir ekrandan kullanıcı yaratabilir, lisans atayabilir ve dağıtım grubu özelliklerini anında gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, bölge yönetimi ile kullanıcıları ve lisansları bölgelere ayırabilir, harcama limiti tanımlayarak onay.


Sevgili Abim, Değerli dostum, TÜRMOB-TESMER BAŞKAN YARDIMCISI NEVZAT PAMUKÇU 05. Cenazesi mart çarşamba günü öğlen namazını müteakip Ataköy 5. Duruk camiinden kaldırılacaktır. Mikro Entegre bulut tabanlı olması nedeni ile kurulum gerektirmez. Cisco bulut çözümleri ağ iletişimini, güvenliği, analizi ve yönetimi çok bulutlu ortamınız boyunca bir araya getirir. Mikro Drive’da dosya yedeklendiğinde veri dosyasının boyutu ciddi oranda düşmekte ve ihtiyaç duyulan alan azalarak yedek dosyanın bulut ortamına yüklenmesi hızlanmakta.


Bulut veya Hizmet Bulutu basit anlamıyla internet üzerinden sağlanan hizmettir. Bulutların rengi beyazdır, ışığı yansıtırlar. Kullanıcılar sadece bir tarayıcı vasıtası ile internet üzerinden işlemlerini gerçekleştirirler.


Türkiye’de ilk defa telefon konuşmaları ve sosyal haberleşme ağları üzerinden sağlaması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar