26 Eylül 2014 Cuma

Ilk yıldönümü sözleri

En iyi yıldönümü sözleri blog sayfamızda! Tanışma, çıkma, nişan gibi özel günlerinizin başlangıcı olan yıldönümleriniz için en romantik sözleri sizler için hazırladık! Evlilik sonsuzluk yolunda ilk adımı atmaktır. Mutluluğunuz daim olsun, sevginiz sonsuza dek sursun! Yaşamımız boyunca güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardımızda kalsın.


EVLİLİK YILDÖNÜMÜ SÖZLERİ. Seni çok seviyorum bir tanem. Birleşen ellerimiz ve kalplerimiz birbirinden hiç ayrılmayacak.


Yıldönümü mesajları yazımızda sevgiliye yıldönümü mesajları, eşe yıldönümü sözleri, sevgiliye duygusal yıldönümü mesajları, tanışma yıldönümü mesajları, ay dönümü mesajları ve evlilik yıldönümü mesajları yazıları bulabilirsiniz. Bu sözler ile sevgilinize veya eşinize romantiklik yapabilir, aldığınız bir hediye veya çiçek varsa aşağıdaki. Tanışma yıldönümü mesajları yazımızın sonuna geldik.


Yıldönümü mesajları, sevgiliye yıldönümü mesajları, ay dönümü mesajları, evlilik yıldönümü mesajları ve çıkma teklifi sözleri yazılarımızda dikkatinizi çekebilir. Başında söylenmemiş güzel bir söz, hediyeyi anlamsız kılar. Anlamlı yıldönümü sözleri ile tanışma ve evlilik yıldönümlerinizi kutlayabilir sevgilinizi veya eşinizi mutlu edebilirsiniz. Kadınlar için yıldönümleri çok önemli ve unutulmaması gereken bir gündür.


Yıldönümü ay dönümü mesajları sevgiliye olan aşkın, bağlılığın, tutkunun anlatılması için en güzel yoldur. Bununla birlikte sevgiliye yıldönümü hediyesi ile de sürpriz yapılabilir. Mesaj ve hediye bir araya geldiğinde, unutulmaz bir yıldönümü anısı inşa edilmiş demektir. Bugün evlilik yıldönümünüz.


Ilk yıldönümü sözleri

Kiminizin ilk yıldönümü, kiminizin ise kaçıncıdır bilmiyoruz ama bildiğimiz birşey var. O da evliliğinizde tükenmek bilmeyen sevgi sözleridir. Evliliğinizi ayakta tutan en büyük güç, sevgi ve güvendir. Senede bir defa kutlanacak özel günü kutlamak için mesajlarla sizlerleyiz. Yıl dönümleri, ister sevgili olan, ister nişan – söz gibi ilişkilerinin adını koymuş olan çiftlerin, ya da evli çiftlerin en çok önem verdikleri dönemlerdendir.


Yıldönümü denince genellikle ilk akla gelen hep evlilik yıldönümleri kutlamaları olmaktadır. En güzel romantik kısa ve uzun evlilik yıldönümü mesajları Evli çiftler için ilk sene çok önemlidir. Cicim ayı olarak da adlandırılan ilk yılın sona.


Muhsin Yazıcıoğlu Sözleri. Yıl dönümünde sevgililer için oldukça fazla kutlama sözleri bulunmaktadır. Bazı kişiler bu sözleri söylemekten çekinebilir veya hiç böyle şeyler ile arası olmayabilir. Bu gibi durumlarda en güzel yıldönümü kutlama mesajları araştırılmaya başlanır ve fikir edinilir.


Klasik ve sıradan birçok yıldönümü kutlama. Yazımızda, tanışma, sözlenme, nişan ya da evlilik yıldönümü gibi en özel günleriniz için daha önce hiçbir yerde karşılaşmadığınız yıldönümü sözleri bulacaksınız… İlk bakışmalar, ilk gülümseme, aşk tohumlarının kalpte ilk filizlendiği anlar unutulmazdır. Kutlama için hoş bir hediye alabilirsiniz ancak sürpriz yaparak bu özel günü daha unutulmaz bir hale getirmenizi öneriyoruz.


Ilk yıldönümü sözleri

Ayrıca tanışma yıldönümü mesajları, ay dönümü mesajları, sevgiliye yıldönümü mesajları ve yıldönümü mesajları yazılarımıza göz atabilirsiniz. Belki yoğun yaşam temposu içerisinde unuttuğunuz tutkunuzu yeniden canlandıracak olan sözleri sizin için derledik. Oluşturduğumuz liste ile evliliğinize daha fazla aşk katacak olan sözleri sunuyoruz. Her şekli ile mükemmel bir sürpriz olacak bu kutlama ile.


Evlenme yıl dönümü hediyelerini Şimdi satın al. Zaman su misali akıp giderken, denizin dibindeki birbirine benzeyen kumlar arasında sen bir inci tanesi gibisin. En özel anlar arasında yer alan evlilik yıldönümü sözleri büyük sevgi ve aşk barındırmaktadır. En önemli müesseselerden olan evliliğin sahip olduğu önemden dolayı iki aşığın hayatlarını birleştiği günde değer kazanmaktadır.


Ilk yıldönümü sözleri

Tüm evliliklerin ilk günkü sevgi, aşk, ve heyecanını kaybetmemesini dileyerek en etkileyici mesajlarla sizleri başbaşa bırakıyorum. Sonraki İçerik Ayşe Kulin Sözleri. Bana bu duyguları hala ilk günkü sıcaklığıyla yaşatıyorsun. Peki evlilikte yılları deviren çiftlerimiz eşlerine ne gibi evlilik yıldönümü sözleri ile hitap edebilir.


Ya da yıl dönümü mesajları erkeğe nasıl yapılabilir. Sevgiliye yıldönümü mesajları nasıl olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar