19 Eylül 2014 Cuma

Urla bademler köyü

Urla bademler köyü

Hürriyet Emlak, size İzmir ilinde, Urla ilçesinde, aradığınız satılık ev ilan seçeneklerini sunar. Urla satılık ev fiyatları ve özellikleri arasında karşılaştırma yapabilir, yüzbinlerce İzmir satılık ev ilanı arasından size en uygun satılık ev ilanını bulabilirsiniz. Doğu gps koordinatlarıdır. Köy tiyatrosu, oyuncak müzesi, küçük bir kafenin içinde bulunan meditasyon ve hobi salonu, ağırladığı ünlü isimleri ve festivalleriyle de farkını ustalıkla ortaya. Ormanlardan ağaç kesip, tahta biçip odun satıyorlarmış.


Urla bademler köyü

BADEMLER KÖYÜ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ. Hafta içi tesisimiz dışarıdan gelen misafirlerimize kapalıdır. Peyzajı yapılı bahçe içersinde, adet meyva ağacı, adet limon selvi, tonluk bahçe suyu ve tonluk içme suyu deposu bulunan bahçe duvarıyla çevrili, bağımsız tapulu villa. Bademler köyünün Tahtacı Alevi olan halkı 19. Yörüklerin kurduğu köy ismini çevresinde bulunan badem ağaçlarından almıştır.


Saatleri : Restoran ve Planlı Atölye Çalışmaları Cumartesi ve Pazar Günleri Uygulanmaktadır. Dai̇re takasi olabi̇li̇r satilik müstaki̇l vi̇lla. Sıkıyönetim dönemleri dışında hemen her yıl oyun sahneleyen Köy Tiyatrosu’nun. Haydi gelin hep birlikte Urla köylerini keşfedelim.


Seferihisar, Sığacık dan sonra gezimize Urla koyları ile devam ettik. Yeşillikler arasında kıvrıla kıvrıla giden güzel bir yol. Doğayla, tarımla ve köy yaşamıyla buluşarak üretimi ve köyün geleneksel kültürünü deneyimleme olanağının sunulacağı, tarhana yapımından taş kırım zeytinyağı.


Urla otellerinde online rezervasyon ve ödeme kolaylıkları sunan Etstur ayrıcalığı ile konaklayın, tatilin keyfini çıkarın. Hatta şanslıysanız bu köyde yılın belli dönemlerinde sergilenen tiyatro oyunlarına da rastlayabilirsiniz. Urla Köyleri haritası ve uydu görüntüleri, Urla Köyleri nerede ve hangi ilçeye bağlı olduğunu, mahallelerini haritada görebilirsiniz.


Urla bademler köyü

Urla dan bahsederken bu halk plajından da bahsetmiştik. Hijyenik olmadığı için tavsiye etmiyoruz, ama siz yine de merak ediyorsanız gidip görün. Fırsat hergün geçerlidir. Yolu İzmir’e düşenlerin görmeden geçmemesi gereken, her köşesinde yeni keşiflere tanık olunacak Urla, unutulmayacak bir ziyaretin kapısını açık tutuyor.


Pazarı ve festivalleri ile ünlü olan Urla’da, Urla gezi rehberi yazısına girmeyi hak etmiş ve ilk ziyaret etmeniz gereken yerlerden biri Urla Sanat Sokağı’dır. Son dönemde yapılan restorasyonlar sayesinde bir çok dükkanın ön cephesi otantik çehresini korurken, bu dükkanların arka taraflarına. Sanatsal bir köy diyoruz, zira köy içerisinde bir tiyatro salonu, kütüphane ve minik bir oyuncak müzesi bulunuyor.


Köy halkının ve ünlü eserlerin. Bizi en çok etkileyen kısmı köyün kendisine ait bir tiyatrosunun olması ve sanata çok çok önem vermesi. Urla Kaymakamı Önder Can ise kooperatiflerin üreticinin gelirini artırmasındaki misyonun çok önemli olduğunu belirterek, “Hem merkezi idarenin, hem yerel yönetimlerin kooperatifleri desteklemesinin önemini biliyoruz. Okul Aile Birliği olağan toplantısı gerçekleştirildi. Yeni Müdürümüz Görevine Başladı.


Casa Marin Urla Otel projesi geliyor! Otel, yıldızlı olarak yükselecek. TripAdvisor bu konuda bilgilendirildi.


Projenin temelini bu yılın ortasında atacaklarını belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Artık insanlar kentin gürültüsünden, kalabalığından, kirli havasından, otopark ve trafik sorunundan uzaklaşmak istiyorlar. Tiyatro bahçesinin hınca hınç dolduğu, sahne alan üniversite öğrencileri ve köy gençlerinden oluşan müzik gruplarının sunumları ayakta alkışlandı. Hobbit House Barbaros, Urla: Tarafsız yorumları okuyun, gerçek gezgin fotoğraflarına bakın. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Eğitim Öğretim Yılı okul ücretlerimiz belli olmuştur.


Rezidanslar, brüt ile 3metrekare, villalar ise 2ila 3metrekare büyüklüklerinde tasarlanıyor. B ademler-Çeşmealtı-Urla, (İzmir) Gündüz dolaşalım, akşam fotoğraflara bakar yazısını da yazarız derken, birikti de birikti. Her güzel yerin başına gelen, bu köyün başına da gelmiş ve bizim gibi büyük şehir göçebeleri burayı da basmış. Doğal Yaşam Köyü, yöre kültürü ve üretim yaşamının canlı kalmasına yönelik çalışmaların odağı durumunda.


Kurulan atölyeler ile yöre insanı, yöresel ve geleneksel üretimlerini konuklarla yapmaya devam ediyor. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları 1. TL arasında değişmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar