23 Eylül 2014 Salı

Dostluk ile ilgili söylenmiş atasözlerimizi araştırınız

Konusundan Bahsedeceğiz. Dost, dostun eğerlenmiş atıdır. Fakir dost, çabuk unutulur. Dostun attığı taş baş yarmaz. Dost başa, düşman ayağa bakar.


Sınıf Meb Yayınları Türkçe Ders Kitabı Sayfa Cevabı. Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından bu sene hazırlanan-basılan önemli kitaplardan bir tanesi 4. Birlik ve beraberliğin sağlanmasında, barış ve huzur ortamının oluşmasında, toplumsal değerlerin milli ve manevi değerler olarak yaşanmasında dostluk ve arkadaşlık oldukça önemlidir. Değerli ziyaretçilerimiz yorumlarınız bizim için önemlidir.


Dostluk başka, alış veriş başkadır. Ağaç yaprağıyla, insan dostuyla güzeldir. Bin altının olmaktansa bir dostun olsun. Hayırlı dost, hayırsız hısımdan yeğdir. Yüce Allah Teala hazretleri insanları eş, akraba ve dostlarla bir arada yaşasın ve onlarla münasetleriyle dahi.


Engellilerle ilgili yapılan sosyal çalışmalarla ilgili haberleri araştırınız. Arkadaşlarınızla paylaşınız. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. Aşağıdaki butona tıklayarak dostluk ile ilgili atasözlerine ulaşabilirsiniz.


SINIF TÜRKÇE DERSİ MEB YAYINLARI DERS KİTABI DİĞER SAYFALAR İÇİN TIKLAYINIZ 4. Bir önceki yazımız olan 4. Yorum yazmak için TIKLAYIN. Sayfa Cevapları MEB Yayınları başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz. Düşman ise dıştan ağlar, içten güler. Anlamı: Yaprağı olmayan ağaç nasıl ise dostu olmayan insan da o şekilde verimsiz ve faydasız anlamında bir atasözümüz.


Sınıf Koza Yayınları Ekmeğin Hikayesi Cevapları 4. Sınıf Berkay Yayınları Atatürk’ün Gösterdiği Yol 5. Bu kişiler çevremizde edindiğimiz arkadaşlardır ve arkadaşlıklar zamanla dostluğa dönüşür. Karga ile dost olanın yeri çöplüktür. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.


Bu arada ve özellikle atasözlerimizle ilgili sayfayı okuyunca dikkatimi çekti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar