25 Eylül 2014 Perşembe

Büyükşehir belediyesi genel sekreteri atanması

BÜYÜKKILIÇ’A TUZCUOĞLU BASKISI MI? Ortaya atılan son iddiaya göre AKP’nin İstanbul’u kaybetmesi durumunda bazı bürokratların kazanılan illerde değerlendirileceği, İBB’nin genel sekreteri Hayri Baraçlı’nın da ilimize atanabileceği belirtiliyor. Cemal NOĞAY evli ve iki çocuk babasıdır. Personelden müdür ve üstü unvanlı olanlar ilk toplantıda büyükşehir belediye meclisinin bilgisine sunulur. Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’nın bir sürpriz yaşanmaz ise ilimize Kocaeli Valisi olarak atanması bekleniyor.


Kahramanmaraş’ta büyük kamu, kurum ve kuruluşunda yeni genel sekreter ataması yapıldı. Genel yönetime tabi birimler için işveren vekili olarak,. Mustafa Çöpoğlu getirildi. Yeni görevi ile ilgili DÜNYA gazetesine açıklamada bulunan Çöpoğlu. Tramvayı, bu kente kazandıran isimdi.


Edebiyat Fakültesinden mezun oldu. Personel Müdürlüğü, İstanbul İtfaiye Müdürlüğü, Bilgi Kaynakları Müdürlüğü ve İDO, Halk. Bakanlığınca Kanun Hükmünde. Bir il özel idaresinde yaşanan olayda, il özel idaresi daire başkanlarına makam ve görev tazminatı ödenmiştir. Genel Sekreterlik makamına bu kişiden biri vekalet edecek.


Büyükşehir belediyesi genel sekreteri atanması

Bayram Kocaeli’ye veda etti. Sayın Hayri Baraçlı’nın İBB Genel sekreterliğine atanması, toplu ulaşım sektöründe memnuniyetle karşılandı. VAN HALKINA SABIR DİLEDİLER İnsan Hakları Parkı nda bir araya. Başkan Soğanda, yayınladığı. Kulis bilgisine göre, Ağaç ve Peyzaj A. Mart Mahalli İdareler seçimlerinin üzerinden ayı aşkın bir süre geçti.


Büyükşehir hayvan dağıttı. Hukuk Müşaviri Ali Karaaslan bugün görevlerini açıkladı. Mehmet Akif Nacar’ın Ankara’da bir göreve atanması nedeniyle görevi Doç.


Tahir Güllüoğlu’na devretti. Her veda biraz hüzün biraz ümittir” dedi. Siyaset Gündem Ekonomi Kültür Sanat Sağlık Spor Ulusal Magazin Asayiş Röportaj Genel Politika.


Refik Tuzcuoğlu’nun kısa bir süre sonra kamu kurumlarının herhangi birinde etkin bir göreve getirilmesi ya da Özhaseki’nin danışmanlığına atanması bekleniyor. Davalar açıldı, peşpeşe, karşılıklı. Sonra ünlü operasyon başladı.


Belediyenin genel sekreteri içeri girdi. Diğer taraftanda Tunç Beyin Tunç beyin kafasındaki kadrosu. Geçtiğimiz gün Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile ilin valisi değişmiş, Bilecik Valisi Süleyman Elban’da Ağrı’ya atanmıştı. Elmas’ı yeniden rektörlüğe atanması dolayısıyla tebrik eden Toçoğlu, üniversite. Sizlerin teveccühü ve tercihi ile büyükşehir belediye başkanlığı görevini üstlendiğimizden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Tekirdağ’da yıllarca çözülememiş sorunların çözümü ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların yapılması maksadıyla var.


ANALİZLER ve HİPOTEZLER. Son Kale İzmir sitesinde yer alan büyükşehir haberlerinin tamamı. Ekrem İmamoğlu Mazbatasını aldı. ETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı hangi göreve atandı İETT İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Müdahale sırasında HDP Diyarbakır milletvekili Feleknas Uca polis tarafından darp edildi.


Büyükşehir belediyesi genel sekreteri atanması

Karatekin ve Ata’nın da alarında bulunduğu kişiyi gözaltına aldı. Uyumlaştırılmış Araç İçi Acil Çağrı Sistemi Projesi. Bu aşırı yağışla birlikte şehrin birçok noktasında su baskınları meydana gelmiştir.


Galeriler Yazarlar Yayınlar PORTAL. Yerli Tıbbi Cihaz Sektör Geliştirme Toplantısı, Vali İbrahim Şahin başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Yİ Parti’de il başkanlığına Kırkpınar’ın atanması tepki gösterenilçe başkanı istifa kararı aldı.


Yine de, “Bu kadarı da olmaz artık” düşüncesi hakimdi. Ama bu halin ‘kuşkusuz’ olduğunu söylemek mümkün değil elbette.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar