21 Ocak 2015 Çarşamba

Marmara bölgesi hava durumu 15 günlük

Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. Maks UV İndeksi: (Çok Yüksek) Gök gürültülü sağanak yağışlar: Yağış: 0. Cumartesi sabahı sağanaklar bekleniyor. MARMARA sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı. Günlük 1TL karşılığında dilenecekler. Hava Durumu Uydusuna Bakın.


Marmara bölgesi hava durumu 15 günlük

Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava parçalı ve az bulutlu geçecek. Yağışların yer yer kuvvetli olacağı ve hayatı olumsuz etkileyebileceği tahmin ediliyor. Yağmurla birlikte etkili olan rüzgar, zaman zaman İstanbullulara zor anlar yaşattı.


Bölge genelinde hava parçalı bulutlu geçecek. Mart Pazartesi gününe kadar sıcaklıkların sürekli artacağı. Sakarya için detaylı günlük hava durumu, nem ve yağış bilgisi vermekteyiz. Sakarya günlük hava durumu için en doğru tahmin bilgilerini sizinle paylaşıyoruz.


En güncel hava durumu bilgileri sitemizde yer almaktadır. The Weather Channel ve Weather. Resimleri, İstanbul Yemekleri. Güneyde iklim daha serttir.


Marmara’da hem sabah hem gece sis ve pus var! Yurdumuzda soğuk hava etkisini sürdürüyor. Mevcut soğuk havanın üzerine Romanya üzerinden yeni bir yağışlı hava dalgası geliyor.


Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerle. Türkiye geneli günlük hava durumu. Tatile gitmediler okulu boyadılar.


Tekirdağ hava durumu bilgileri, bugünkü ve günlük hava durumu, meteoroloji ve hava şartları hakkında en son haberler için Havadurumu. Bilecik için detaylı günlük hava durumu, nem ve yağış bilgisi vermekteyiz. Bilecik günlük hava durumu için en doğru tahmin bilgilerini sizinle paylaşıyoruz. GÜNLÜK HAVA DURUMUNU GÖRMEK İÇİN TIKLA.


Marmara bölgesi hava durumu 15 günlük

Yeni mesajlar Forumda ara. Bağımsız bir iklim tipinin kalıpları içerisinde değerlendirilmesi imkansızdır. Uyarıda sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği ve sıcak hava dalgasının hafta boyunca etkisini sürdürmesinin tahmin edildiği vurgulandı.


Bölgede hava parçalı ve az bulutlu geçecek. Devlet yatırımcıya Eşsiz Destek ve Fırsatlar Sunuyor. Bölge Müdürlüğü’nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, az bulutlu ve açık havanın hakim olacağı bölgenin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği öngörülüyor. BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU.


HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT. Cevabı iptal etmek için tıklayın. Denizlerimize içtiğimiz suya gösterdiğimiz özeni gösterelim. Ajanslar Güncelleme: 18:TSİ 04.


Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve batısı ile Bursa çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Pazar günü ise sıcaklıklar dereceye ulaşacak. Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.


Hem çevreye duyarlı hem de engelli dostu metro araçları var. Yapılan uyarıya göre bazı illerde hava sıcaklığının artarak mevsim normallerinin 2-derece üzerinde seyredeceği ve sıcak havanın hafta boyunca etkili olmasının bekleniyor. Temmuz hava durumu nasıl olacak?


Bölgeye ortalama 6- 7mm yağış düşmektedir. Meteoroloji, fırtına dolayısıyla meydana gelebilecek tehlikelere karşı vatandaşları uyardı. TRAKYA KESİMİNDE KUVVETLİ RÜZGAR BEKLENİYOR Meteoroloji 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar