30 Ocak 2015 Cuma

Niyetimevlilik

Seninle tanışmak isterim. Ahmet Yurtseven ay önce. O kahve gibi hatırda kalmak niyetim. Sadece sadece sensin niyetim. Ekle Beğendiğiniz blogları önerin, herkes okusun.


Evlilik Siteleri kişilerin internetten arkadaş bulma bayan arkadaş arama konusunda evlenmek isteyen erkeklere çok yardımcı oluyor. Evlilik ilanları kişilerin İstanbul,ankara,bursa gibi büyük metropol büyük şehirler başta olmak üzere , kalabalıkların içinde yalnız kalmış insanları arkadaş bulma konusunda destek olurken , ciddi ilişkileri ciddi evlilik aşamasına. Saygilar bayanlar yaşinda emekli mühendisiyim bekar ve yanlızım ciddi yurtdışından bir bayanla tanışıp evlenmek istiyorum her yerde yaşarim ülke fark etmez etnik köken fark etmez insanız saygılız herkese ben çok yanlızim çok acılar yasadım ve bu saatden sonra huzurlu mutlu son baharım olacak ciddi olgun ve mütevazi bir bayanla evlenmek istiyorum elimden tutup birlikte.


Selam Yasim Bekarim, Cocuk yok, Almanyada Kaliyom,. Evlenmek isteyen bayanlar. Genelde bayanlar omzunu yaslayabileceği güveneceği biri ararken erkekler ise ona sadık kalacak hayat boyu yanında çocuklarına anne olacak bir bayanı ararlar. Kimse yapayalnız bir dünyada yaşamak istemez, herkesin bir hayali var.


Gerçekten niyetim evlilik. Saygi kalpten samimiyetli bayan arkadas ariyorum. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Zihni hocanın en büyük yeteneklerinden biri olan bağlama büyüsü işlemlerinin ne gibi süreçleri. Bağlama büyüsü yapılınca ne olur? Merhaba ben suriyeden geldim Yıldır Türkiyede yaşıyorum.


Nasıl bayan arkadaş bulurum, Nasıl arkadaş olurum. Bayan arkadaş bulma işinde zorluk çeken beyler, bir türlü bayan arkadaş edinemiyorum diyenler, bayanlarla yüz yüze konuşmaktan çekinenler, utangaç olanlar bu yazımız sizler için geliyor duyduk duymadık demeyin. Türkçem iyi değil ama yavaş yavaş öğreniyorum. Gaziantep te yasiyorum yaşım kendi halimde biriyim. Niyetim evlilik Bursa da yaşayan yada benim ile orada yaşamayı kabul edecek,ile yaşları arasında dürüst beyler ile tanışmak istiyorum.


Ben birine karşi derin duygular besliyorum. Ancak o kisiyle niyetim evlilik. O kisiyle hic yuzyuze gorusmedik. Niyetim Evlilik, Tanisip, Anlasip sevip Yuva Kurmak, Mutluluk. Büyük bir firmada memurum.


Kendi evimde oturuyorum Tel. Mesaj Gönder Gönderdiğiniz mesaj yorum bölümünde yer alacaktır ve profil sahibine e-mail olarak gönderilecektir. Benzer Online Üye Profilleri. Ama Allah başka şekilde birini karşıma çıkardı.


Yalvarırım dua edin de bunla evleneyim. Arkadaşlar yaşındayım. Açıklaması: Ankara’dan dul bayanım erkek arkadaş ihtiyacım var.


Merhaba Ankara’dan dul güzel bir bayanım erkek arkadaşa ihtiyacım var yaşındayım ama yaşımı göstermem herkes gibi aşk yaşamak arkadaş olmak istiyorum kalbim pırpır ediyor seven aşık olanları görünce bende aşık olmak erkek arkadaşımla vakit geçirmek istiyorum eski eşimden hiç gün. Kütahya tavşanlı da bir kamu kurumunda calisiyorum. Yorum yapmak için üye olmalısınız.


Selam ben Nur evlenip ayrildim,çocugum yok. Sitemiz gayet elit ve dürüstlük, samimiyeti ilke edinmiştir. Es isteyenler uzak dursun. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve Xper puan kazanacak.


Bu işlemi geri alamazsın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar