29 Ocak 2015 Perşembe

Acana ranchlands köpek maması

Acana ranchlands köpek maması

Misyonumuz köpek mamasında yeni bir standardı temsil etmektedir. Köpeğinizi iki açıdan besleyecek şekilde tasarlanmıştır. Birincisi evrimine uygun olarak et ve protein açısından zengin, İkincisi ise yerel tedarikçiler tarafından yetiştirilen, toplanan veya yakalanan her gün mutfaklarımıza taze olarak getirilen etler, kümes. Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. ACANA RANCHLANDS köpek maması 2KG.


Acana ranchlands köpek maması

Geleneksel köpek mamalarının tersine, ACANA’nın zengin et ve WholePrey içerikleri temel besin öğelerini doğal olarak sağlarken, uzun katkı ve takviye maddeleri listesine olan ihtiyacı azaltmaktadır. Siparişlerim Günün Fırsatlar. Sepette indirimli fiyat. Angus sığır eti, merada beslenmiş kuzu eti, yorkshire domuz eti ve geyik etinin en doğru formülasyonu ile üretilmiş tahılsız kedi maması. Onlarca marka kedi ve köpek maması burada!


TL Kdv Dahil 32TL Kdv Dahil 31. Kentucky’nin açık arazilerinde yapılan tarım ile elde edilen tahıllar, çiftliklerinde serbest dolaşan kümes hayvanlarından elde edilen etler, Atlantik’in soğuk sularında yakalanan doğal şartlarda yetişmiş balıkların etleri ve tamamen doğal tarım ile üretilen. Yeni Müşterilere TL Bedava! Toplam ürün görüntüleniyor. Acana, mamalarda taze balık kullanımına oldukça büyük önem verir.


Omega yönünden zengin bu taze balıklar köpeklerinizin tüy sağlığını olumlu yönde etkiler. TL üzeri ücretsiz kargo. Bence serinin maması da uygun.


Grasslands kuzu ve ördek, Pacifica somon, ringa ve alabalık, Ranchlands bizon, kuzu ve sığır, Wild Prairie ise tavuk ve hindi eti içeriyor. En uygun pet shop ürünleri fiyatları Petza. TÜM IRKLAR VE YAŞAM EVRELERİ İÇİN.


Et proteinleri bakımından zengin ve istenmeyen. KG ürününü en uygun fiyat garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile hemen Mamayolda. TL Bu Ürünü Paylaş Stok Kodu. Kendi alanlarında ödüllü olan mamalar evcil hayvan sahiplerinin her zaman tercih edeceği markalar haline gelmiştir.


Daha güvenilir, sağlıklı ve organik içerikli oldukları için. Genel olarak bakıldığında ödüllü mama markalarının fiyatları da bir o kadar yüksektir. Köpek Tahılsız ve Az Tahıllı Mamalar.


Fiyat ( 33) : 45TL. TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava! Acana Ranchlands Kuzu, Domuz ve Bizon Kedi Maması Kg. Listeme Ekle Karşılaştır.


Kedi maması, köpek maması ve kedi kumlarını bir tıkla sipariş ederek avantajlı pet shop alışverişinin keyfini yaşayabilirsiniz. Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerine aynı gün motorlu kurye. Acana marka mama kedi ve köpekler için en iyi seçimdir. TL Ve Üzeri Ücretsiz Kargo! Hakkımızda Banka Bilgileri İletişim.


YENİ GELENLER İNDİRİMDEKİLER ÇOK SATANLAR FIRSAT ÜRÜNLERİ. Acana Grasslands Cat Kuzu etli Tahılsız Kedi Maması 1. Acana Regionals seri Tahılsız köpek mamaları, Champion Pet Food’un yıllık evcil hayvan mamaları üreticisi olmanın verdiği ayrıcalıkla insan tüketebilir kaliteli et içeriğine sahip ol. TL 30TL sepete ekle incele 10.


Alışverişin En Hesaplı Hali. Evcil Hayvanlarınız için dünyanın en iyi, en profesyonel pet markaları sizin için petmarketburada. Sitemizde yer alan bilgiler üzerine büyük bir hassasiyet göstersek de tüm bilgilerin 1doğru olduğu garanti edilememektedir.


Acana Light Fit Fazla Kilolu Köpekler İçin Kg.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar