20 Ocak 2015 Salı

Evde kaybolan kapalı telefon nasıl bulunur

Standart olarak açık olmasına rağmen kontrol ederek kapalı durumda ise aktif hale getirmeniz, yerini tespit etmek istediğinizde işinize yarıyor. Annem bir defasında hastaneye gitmiş. Telefonu aldığına emin evden neyse dönmüşler geri. Aramışlar çalmış çalmış cevap yok.


Kayıp telefon nasıl bulunur? Kaybolan cep telefonu nasıl bulunur? Resmi olarak “C ep telefonu kaybolan veya çalınan abone ne yapmalı? Akıllı Telefon kullanıcısı iseniz, telefonunuzu bulan kişi (veya çalan) kişisel bilgilerinize erişmeye çalışabilir. Telefon kapalı olduğu için sözünü ettiğiniz şekilde bulmak pek olası değil.


Diyelimki telefonunuzu Samsung hesabına başladık. Cevabınız tırım tırım aramaksa, bir çoğumuz zaten böyle yapıyoruz ama çok dağınık bünyeler için bu baya bir vakit alabiliyor. Ayrıca önlem de alabilirsiniz. Korkularınızı bir kenera burakın ve rahatlayın ve en kötü durum senaryosunda bile telefonunuzu bulmanız için sizlere kapsamlı bir makale hazırladık. Telefonlar yakınlarda bir yerlerde bulunamadığında eski usul birinin çaldırmasını isteyip bulma yolu işe yarayabilir.


Fakat bu durum karşımıza her zaman bu kadar kolay çıkmayabiliyor. Cep telefonu çağımızın en önemli iletişim aracıdır. Her zaman yanımızda taşırız.


Bazen sürekli yanımızda taşıdığımız telefonu kaybederiz. Eğer telefonun şarjı var ve açık ise bulmamız kolaydır. Ancak telefon kapalı veya şarjı bitmiş ise o zaman telefonu bulmaya çalışmak sinir bozucu olmaktadır. Ben metrobüste pahalı bir akıllı telefon bulmuştum. Benim telefon bulur telefonları ve Droids kaybetti bulun.


Eğer sürekli telefon misplace musunuz ? Eğer öyleyse , o zaman benim telefon sizin içinapp bulmak ! Sokakta kapalı telefon nasıl bulunur. Birçok kişi, cihazın çalınması veyaKaybettin, ona veda edebilirsin. Sonuçta, durumun yerini bulmak için onu aramak için, dışarı çıkmayacak. Ve bilgisayarlar, özel programlar, uydular vb. Kullanan tüm sürümler - bu bir efsaneden başka bir şey değil.


Etelefonumu caldırdım imeilesi aynı degısmemıs ama telefon kapalı bulma ıhtımalımız varmı veya polıse gıtsem kesın bulunurmu? Eskiden telefon kaybolduğunda üzerine bir bardak soğuk su içmekten başka çareniz yoktu. Ancak gelişen teknoloji kaybolan telefonunuzu bulmayı çok kolaylaştırdı. Bu siteyi gördüm ve iki rekat namaz kıldım duamı ettim.


Ertesi sabah telefon ortaya çıktı. Lookout 1ülkede 4mobil şebeke ile milyon kullanıcıya her gün binlerce telefon konumu yolluyor fakat şirket kaybolan telefonların 30’unun konumunun belirlenememesinin sebebinin şarjlarının bitmesi olduğunu fark etmiş. Kullanıcı profilleri ile ilgili bilgi edinin. Bu sebeple yeni geliştirilen uygulama, telefonunuzun.


Beyler bugün aldığım telefonu kaybettim kutusunda ama faturası bende ne yapmam gerek bulabilir miyim. Telefon kaybolduysa ve telesekreterin sesi telefonda duyulursa ve telefonun kapalı veya şebekenin kapsama alanının dışındaysa ne olur? Bu durumda, bir kayıp olasılığı çok düşüktür. Bu bir şey demektir - yeni sahibi sim kartı dışarı attı. Telefon evde kaybolursa ne yapılacağını vepil bitti mi Önce sabırlı.


Bir yazının daha sonuna geldik. Umarım sizler için faydalı olmuştur. Tüm ışıkları camları kapatın perdeleri çekin tekrar arayın sessiz olun her odada bunu yapın bulursunuz. Bir İmei numarasından telefon bulunabilir mi? Yurtdışından gelen telefon yurtiçi IMEI numarası kayıtlı olduğu için imei ile yer tespiti programı indir, imei numarasından telefon bulma.


Ancak bunun dışında kaybolan telefonun yer tespiti için farklı yöntemler de vardır. Bu yöntemler İmei numarasından değili, GPS aracılığı ile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar