28 Ocak 2015 Çarşamba

Keçiören şose neresi

Er Zafer Aydın Parkı haritası, telefonu ve uydu görüntüsü. Keçiören Metrosu açılıyor. Tepebaşı, Etlik, Şose, Asfalt tarafları iyi.


Bu başlıkta EGO hareket noktaları ile ilgili bilgi, görüş ve fotoğrafları toplayalım. Taşınmak zorundayız Şu an oturduğumuz yerden. Oraya gidicez bir ihtimal. Sizin orada da yağıyor mu?


Diğer konusu altında soruldu. ANKARADA OTURANLAR GELSİN 1Cevap. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir.


Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Yazarı Yusuf Canturk olan Zorlu Dönemeçler (1) başlıklı yazıyı okumak için tıklayın. E harfi bulunan kelimeler listesini scrabble oyununda ya da Türkçe ile ilgili araştırmalarınızda kullanabilirsiniz. Aktepe, Bağlum, Esertepe taraflarındaysa ulaşım zor olur bir de iyi değil oralar.


Bir kaç dk sonra sağda gürkanlar marketi görünce in. Anayoldan o yukarıya doğru çıkan sağa sap (dr besim ömer caddesi) yaklaşık 1km yürüyüşten sonra 39. Biraz araçlarla paralel yönde yürü. Otobüs durağı göreceksin. Yeşiltepe ya da Kamil ocak yazan egoya bin.


Gerekli Tarama Gereksiz taramalardan kaçınan site. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Search the history of over 3billion web pages on the Internet. Bir yandan ıslattılar, bir yandan kaldırdılar.


Ahmet çok üşüdü… Feyzullah abi, izinin varsa, bir şey soracağım! Cumhurbaşkanı seçilen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nu AK Parti Genel Başkan ve Başbakan adayı olarak açıklaması, dünya basınında geniş şekilde yer aldı. Almanya’nın en çok satan gazetesi Bil Ahmet.


Keçiören şose neresi

Evde genç karısı ve çocuklarıyla yalnız kalmıştı. PDF Metni için tıklayınız. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar