26 Ocak 2015 Pazartesi

Ikü haberler

Ikü haberler

Kültür Üniversitesi (İKÜ) Tercih Günleri, Temmuz Salı günü başladı. Göç Mağduru Çocukların Geleceği Tartışılıyor. KÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç. KÜ Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Danışma Birimi (Kültür Noktası) tarafından, mezun ilişkileri yönetiminin etkili ve verimli yapılabilmesi adına yapılan çalışmalar kapsamında Mezun İlişkileri Çalıştayı, Kasım Cuma günü tam gün süren bir etkinlik olarak gerçekleştirildi. Bakanlığı: Terörist Etkisiz Hale Getirildi, Terör Eylemi Engellendi.


Ikü haberler

KÜ haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavına (YDSTS) girerler. Harpreet Kaur ve Leipzig Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Prof.


Micheal Kahlo’nun katımılıyla bir konferans düzenledi. Misafirlerimize üniversitemiz bölümleri tanıtılarak gelecek iş birlikleri üzerine görüşüldü. KÜ Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği Program Başkanı Öğr.


Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi”ne katıldı. Nobel Fizik Ödülü, Kütle Çekim Dalgalarını ilk defa ispatlayan LIGO deneyine verildi. KÇ dalgalarını saptayan LIGO keşiflerine devam ederek dört tane daha karadeliğin birleşmesini gözledi. KÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi, kaliteli eğitim olanakları ve çok yönlülük esaslı bütünleşik eğitim anlayışıyla geleceğin sağlık çalışanlarını yetiştirir. Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği.


Kurucu Onursal Başkanımız İnş. Fahamettin Akıngüç, Kültür Koleji Vakfı Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Gül Akıngüç, İstanbul Kültür Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Lale Akıngüç ve İKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Etkinliğe katılan Rektörümüz Prof. The will be anounced on 17th May.


Ikü haberler

Fadime Üney-Yüksektepe ve Bölüm Başkan Yardımcımız Dr. Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanımız Doç. Zeynep Gergin, Haziran Perşembe günü LC Waikiki şirketini ziyaret ettiler. KÜ Steam Club, Aralık Cuma günü C Blok Seminer Salonu’nda “Workshop ve Söyleşi” isimli etkinlik düzenledi. Mustafa Sağdıç, “İthalat İhracat Yönetimi” dersi kapsamında Ege Kimya San.


Satış Operasyon Müdürü Nalan Turanal’ı üniversitemizde ağırladı. Bu etkinlikte Altı Nokta Körler Derneği temsilcisi, Türkiye Görme Engelliler Derneğine bağlı sporcular, Türkan Saylan Sabancı Görme Engelliler Okulu okul psikolojik danışmanı ve Nefus Nakipoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrenci, öğretmen ve. Nisan Salı günü Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte Göktürk ve Gezer, ERP sistemlerinin iş hayatına nasıl. Davranış Kongresine katılım gösterdi.


KÜ Matematik-Bilgisayar Bölümü akademisyenlerimizden Dr. KÜ Farkındaysan Kulübü, Nisan Perşembe günü İletişim Tasarımı Bölümü’nün Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile birlikte yürüttüğü “Ağaç Yaşken Eğilir Projesi” (AYE) kapsamında başlayacak engellilik konusunda gönüllülük eğitimi çalışmalarının ön bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdi. KÜ, üniversite rektörlüğü himayesinde yer. Bu yıl birincisi gerçekleştirilen etkinlikte farklı alanlarında deneyim sahibi diyetisyenler, çalışma hayatlarındaki tecrübelerini. Sesten cümleye kadar bütün dil birliklerini, yapı, anlam ve görev bakımından inceleyen dil bilgisi, eğitimde ve kültürde, ana dilin ve milliyetin korunmasında son derece önemli bir rol oynamaktadır.


Meryem Demir Güdül başkanlığında “PDR Günleri”ni düzenledi. Sinema ve Televizyon Bölümü akademisyenlerimizden Öğr. Selda Salman Sakızlı, Haziran Perşembe günü saat 20.


TRT Radyo’da yayınlanan “Sinemanın Sesi” isimli programın canlı yayın konuğu oldu. Haberler alanından ilan edilecektir. KÜ Sanat Yönetimi Bölümü, kültür-sanat sektöründe farklı disiplinlerde yer alan sektör temsilcileri ile okulumuzun öğrencilerini buluşturmak amacıyla “Sanat Yönetimi Söyleşileri”ni düzenlemeye devam ediyor. Mart Salı günü gerçekleştirilen etkinlikte SAHA Derneği Direktörü ve Bağımsız Küratör Çelenk Bafra üniversitemizin konuğu oldu.


KÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Aile İşletmeleri ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (AGMER) ile Doğu Sanayi Bölgesi Başkanlığı iş birliğinde düzenlenen “Perşembe Günü” seminerlerinin üçüncüsü, İİBF Dekanımız Prof. KÜ) İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü, Nisan Perşembe günü Kariyer Günü etkinliğini düzenledi. Pelin Tuna, Özgür İstanbul gazetesine röportaj verdi.


Konu Turizmse, İşin Kültürde!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar