23 Ocak 2015 Cuma

Ulusoy istanbul izmir yol güzergahı

Sağ taraftan gidebileceğiniz rota, km ve yolların durumuna göre saat mesafesi bilgileri yer almaktadır. Yol tarifini ve seyahat süresini öğrenmek için hesapla butonuna tıkladığınızda seçtiğiniz şehirler arasındaki uydu yol. Türkiye’nin en uç noktalarındaki illerini birbirine bağlayan firma, İzmir’den Hatay’a kadar geniş bir ulaşım ağına sahiptir.


Nereye nasıl giderim, yol tarifi ve rota hesaplama. Bu sayfada bir yerden bir yere karayolu ile nasıl gidilebileceğini harita üzerinde öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz. Türkiye Yol Tarifi Haritası, Otobüsle Yol Güzergahı ve Yolculuk Süresi Hesaplama, İller Arası Yol Tarifi, Şehirler Arası Karayolu Haritalı Yol Güzergahı Geçiş Yerleri Türkiyedeki iller arasındaki karayolu yollarının mesafesini hesaplamak ve otobüsle yolculuk süresini öğrenmek istediğiniz illeri seçiniz. Trabzon yol haritası, güzergahı ve yol tarifini görüntülemektesiniz.


Bu yol güzergahı yaklaşık 4km. Tekirdağ - Çanakkale yolu trafiği daha az olmakla beraber manzarası da güzel olan bir yol. Ayni zamanda outlet magazalari da mevcut. Yani senin gidis istikametinde.


Bu mesafe aracınızla tahmini olarak saat dakika sürecektir. Seyahat ettiğiniz araç benzinli ise ortalama olarak 272. Lt benzin tüketeceksiniz. Dizel bir araç kullanıyorsanız, toplam 37. Tekirdağ-Çanakkale yolu trafiği daha az olmakla beraber, manzarası da daha güzel.


Fethiye yol güzergahı: İstanbul – İzmit – Sakarya – Kütahya – Afyon – Burdur – Tefenni – Çavdır – Söğüt – Kemer – Fethiye güzergâhını izleyebilirsiniz. Fethiye, Akdeniz Bölgesi‘nin en önemli tatil yerlerinden biri olmasının yanında ülkenin kusursuz en iyi turizm merkezlerinden. Bir diğer yol da Yenikapı- Bandırma feribotundan indikten sonra 3km’lik keyifli bir yol kullanmak. Balıkesir- Manisa- İzmir- Alaçatı üzerinden saatte bölgeye gelebilirsiniz. Kolay, Hızlı ve Güvenli.


En uygun fiyatlarla İzmir İstanbul otobüs bileti satın alabileceğiniz otobüs seferleri. Online Bilet İptali ve 1Ücret İadesi. Karayolunun deniz kıyısına paralel olması yol boyunca güzel manzaralar görme imkanı verir.


Antalya Uluslararası Havaalanına saat uzaklıktadır. Arası Güzergah Bilgileri sayfasındasınız. Yeni bir şehri keşfederken seyahat içinde bilgi elde etmek için doğruca oranın insanlarına gitmekten daha iyi bir yol yok. Otobüsünüzün terminali terk ettiği dakikada geziye başlayın. Ege Bölgesi ulaşım rehberinden İzmir – Trabzon otobüs firmaları ve güzergahı ile ulaşım süresi ve Trabzon – İzmir arası otobüsle kaç saat sürer aşağıda bununla ilgili bilgiler yer almaktadır.


Otobüs bileti ücretleri – fiyatları ne kadar? Bursa, Balıkesir Susurluk ve Manisa seçenekleriyle cevaplayalıBursa Mola Yerleri. Bursa’daki seçeneklerden birine bakmalısınız. Yol üzerinde ve şehir içinde alternatifler var.


Balıkesir arasının kaç kilometre olduğu ve araçla yolun kaç saate katedildiği, İstanbul Balıkesir arasının uçakla kaç saat sürdüğü ve İstanbul Balıkesir arası yol güzergahı haritasına buradan ulaşabilirsiniz. FETHİYE-OTOGARVarış saatleri hava ve yol koşullarına göre değişiklik gösterebilir. Bandırma Üzerinden Ayvalık’a feribotla (TL) gidebilirsiniz. Ulusoy Pamukkale Şubeler Bilet İptali. Ayvalık, Ege’nin ve körfezin en güzel tatil kentlerinden biri, temiz havası, sakin ortamı ve huzur veren doğası ile tam bir dinlence mekanı.


Avrupa yakasından saat sürüyor. Trabzon – İstanbul – Trabzon kaç kilometre veya arası uzaklığı kaç mildir? Trabzon Yol güzergahı otobüs şirketlerince serbestçe tespit edilmekle birlikte, yolcu yoğunluğu ve kolay ulaşım dikkate alınarak hangi.


Geri Seyahat En iyi yol lokantas. ULUSOY (Bolu) İstediğini al, tart, öde. KÖFTECİ RAMİZ İzmir-İstanbul karayolu Akhisar çıkışı. Pide üzeri ızgara köfteleriyle meşhur. Alternatif olarak Bandırma’dan sonra Biga-Çan-Bayramiç güzergahı da takip edilebilir.


Ankara – Bozcaada 7km. Metro, Ulusoy, İstanbul Seyahat, Kamil Koç). Ulusoy Seyahat hakkında şikayet yazmak için tıklayın! Konya güzergahı için bilet satın aldım aktarmalı yolculuk yapacağım için varış saatime göre de bir sonraki yolculuğumun. Almanya’dan trenle Türkiye’ye gitmek.


Dolayısıyla sizlerle ilk önce Münih, İstanbul arası tren seferi bilgilerini vermenin faydalı olacağını düşünüyoruz. YIL-VALİLİK-IŞIKLAR-BARINAKLAR BLV. GÜZELOBA- otobüsü saatleri, KLotobüsünün geçtiği yerler ve duraklar. Gündüz gözüyle yola çıkarak çevreyi seyretmeyi, Yolda gördüğümüz güzel yerlerde dinlenip, Doğayı seyrettik.


Kamil Koç Yolcum Nerede ile rotanızı seçin, yolcunuzun o an nerede olduğunu öğrenin, merakta kalmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar