19 Ocak 2015 Pazartesi

Kadınların canı sevişmek ister mi

Güncellemeler: Takip Et. Gün saat, insanların vücut ve ruh halleri saatlere göre değişiyor, en uygun sevişme saati kadın ve erkeğe göre farklılık gösteriyor. Krolojiye ve seksologların cinsel ilişki saatleri diye bir kavram var, ve kişilerin arzuları buna göre şekilleniyor. Bu dönemde, kişisel büyümeleri başlar ve planlı bir yaşamın ilk adımlarını atarlar.


Kadınlar hangi yaşlarda ne ister? Zaman makinasıyla kısa bir yolculuk yaptık. KADINLAR EN COK NE ZAMAN SEKS ISTER? Bir araştırmaya göre testosteron oranı fazla olan kadınların az olanlara göre daha çok orgazm yaşadığı belirtiliyor. Bir kadın olarak sakal sahibi olmak ya da Xbox 3oynamak için yeteri kadar hormona sahip değilsin.


Seks üzerine yeni yapılan bir araştırmaya göre kadınların cinsel isteklerinin zirveye ulaşması önceden tahmin edilenden yıl erken olabilir. Ama dokunma olayı kızlar da da vardır diye düşünüyorum. Göğüs uçları irileşir ve hafif rengi değişir. Azmış bir kadının canı sürekli tatlı ister. Siz ne istiyorsunuz aşk mı yoksa seks mi?


Her kadın deliler gibi sevdiği bir adamla aşkını doyasıya yaşamak, sevmek ve sevişmek ister. Boğazın yanı başında yemek, eğlence veya lüks yatla gezi veya masaj keyfi ister Ege’de Akdeniz’de veyayurt dışında tatil ister son teknoloji bir ürün! Hayatı paylaşma ve birlikte daha fazla zaman geçirme fikri, birbirine aşık iki kişiye ister istemez çekici gelmez mi? Modern dünyada, kadınların erkeklere biçtiği roller artık dayanılmaz hale geldi.


Kulaktan kulağa dolaşan bazı yargılar, erkekleri aslında olmadıkları gibi davranmaya zorluyor. Onunla sevişmek istiyordum deli gibi. Sonra bir gün eşi ailesinin yanına tatile gitti.


Yasım bu ana dek hiç bir evli bayanla ilişki yasamadım fakat. Beni seks için mi kullandı. Güzel oğlum, dul kadınların ne istediği değil, senin ona ne verebileceğin önemli?


Belki seninle sanal alemde yazışır. Sosyal yaşamınızı zora sokacak cinsel aktivite sıklığı içindeyseniz altında yatan nedenleri sorgulamalısınız. Her an şöyle dursun, yılda bir kez bile sevişmek istemezler. Dekolte bir kadının seks çağrısı olarak algılanabilir mi? Beğenilme arzusu her zaman seksle ilgili bir şey değildir.


Aşırı Cinsel İstek neyi gösterir? Güçlü erkek olduğunuzu mu yoksa başka şeyleri mi? Cinsel Doyumsuzluk, Hipersexüalite: Bazı erkekler ve kadınlar ben her dakika seksi düşünüyorum, aşırı düşkünüm, seks yapamadan duramıyorum derler. Kendilerini azgın, sekse düşkün, güçlü olarak tanımlarlar.


Durum böyle olunca kadın mutlu sona ulaşamadan erkeğin işini bitirip pijamalarını. Arzunun katsayısını tayin eden tabiat mı, kişisel tarih mi, yoksa genellikle sınırlayıcı olan toplumsal etki mi. Sonra da karşısındaki kıza dakika sürseydi kukum acıyor diye söylenirdin ama. Sevişmeyi de bilmiyorlar.


Paşanın canı ne zaman isterse ben. Erkekler Ne ister - Erkeklerin kadınlardan beklentileri. Oysa kadınların çoğu sevişmekten hoşlandığı ve eşi ona büyük zevk verdiği halde bunu açıkca belirtmekten çekinir. Eğer zevk almıyorsa alıyormuş gibi numara yapması ne kadar saçmaysa, zevk aldığı halde bunu belirmemesi de o denli saçma bir davranıştır.


Hamilelikte cinsel ilişki bebeğe zarar vermez, erkek cinsel organının bebekle fiziksel bir teması olması tıbben mümkün değildir ve cinsel birliktelik-seks çocukta bir sakatlığa (inanılan batıl inançların aksine) sebep olmaz. Sekse ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Kızlar seksi sevmezler mi ? Tinder, Happn gibi çöpçatanlık uygulamalarıyla tamamen değişen yüzlerce yıllık “flört” geleneği artık hiçbir şey eskisi gibi. A Adet döneminde cinsel ilişkiye girildiyse ne yapmalı ? Banyo yaparsınız kendinizi temiz tutarsınız olur biter.


Pekçok insan adet günün de cinsel ilişkiye girmiştir ama sonra farketmiştir. Genellikle ilk günde hangi saatte geleceğini kimse tahmin edemez. Burçlara Göre Seks Hayatı-Koç erkeği:Koç erkekleri yer ne olursa olsun,şartlar ne olursa olsun onlar için seks heryerde yapılabilen bir eylem olarak geçer.


Bu durumu hatta spor olarak ele alabilirler. Koç erkekleri egoist davranan erkekler olsa da yatakta partnerini mutlu ve memnun etmeden bırakmaz. Eğer romantik bir kadınsanız bu erkeklerden uzak durmanızı öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar