26 Ocak 2015 Pazartesi

Yol arkadaşım 2017

Bahar (Aslı Bekiroğlu), Onur için bu yolculuğu unutulmaz kılacaktır. Onur isimli karakterimiz, hayatının en kritik dönemlerinden birini yaşamakta ve ilaç mümessili olarak görev yapmaktadır. Kurban Bayramı için yapmış olduğu plan hayatının büyük bir bölümünü etkilemiş.


Yol arkadaşım 2017

Yol Arkadaşım filmiyle bütün komedi filmlerini unutacaksınız. Bu sayede ortaya güneşli bir yolculuk, bol kahkaha ve eğlenceli bir macera çıkıyor! Yerli komedilerin son yıllarda kazandığı hız ortada. Yüksek Kalite ) Fragman Tek Parça Ok.


Ru Tek Parça RapidVideo Tek Parça Vidmoly Tek Parça GDrive Tek Parça İzle OpenLoad Tek Parça İzle Tune Tek Parça İzle Stream Tek Parça Stream Tek Parça Stream Tek Parça Stream Tek Parça Stream Tek Parça Stream Tek. Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Yaptığı işten çok memnun sayılmaz. Oğuzhan Koç’un hayat verdiği Onur karakteri bir ilaç mümessilidir. Ama buna karşın şirkette daha iyi yerlere gelmek ister.


Yol arkadaşım 2017

Onur, şirkette yükselmek bir tarafa yaşadığı şanssızlıklar sonucu kovulacak kadar. Bu olaylar çevresinde kaybettiği işini de tekrar kazanmak için uğraşmaktadır. Bir telefon uygulamasıyla tanışan ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Onur ve Şeref.


Normalde bütün bu etmenler böyle bir filmi iyice dibe çekip sonucu çekilmez bir hale getirirken, bu filmde ise bu sorunlar gözüme o kadar da batmadı. Fragmanı çıktığı andan itibaren büyük bir beklenti içine giren film karşınıza geliyor. SON EKLENEN FİLMLER DİĞER FİLMLER. Büyükak imzasını taşıyan hikayenin yeni versiyonunuda kendisi üstleniyor.


Onur, yaşadığı bütün talihsizliklerin ardından hayata tutunmayı. Directed by Bedran Güzel. With Oguzhan Koç, Ibrahim Büyükak, Emre Kinay, Asli Bekiroglu. Seref takes a road trip where he will find the meaning of friendship and meet someone special on the way.


Plana göre mükemmel bir hayat daha önemli şeyler olduğunu ancak çalkantılı Gezileri sırasında keşfedin. Filmin tamamını HD kalitesiyle online olarak izleyebilirsiniz. Filmlere aynı zamanda telefondan da ulaşabilirsiniz! Dilediğiniz biyografi ve makaleyi, sitenizde, Kaynak: Biyografi.


Yol arkadaşım 2017

Onur kız arkadaşından ayrılır ve arabadaki kıza aşık olur. Onur hem iş hem de ev arkadaşıdır. Onurun sesini sürekli olarak beğenmiştir.


Onur da aslında şarkıcı olmak istemektedir. Ama bulduğu yol arkadaşı, işini epey zorlaştıracaktır. Onur, hedeflerini gerçekleştirmek için bir telefon uygulamasıyla. TL olarak açıklanmıştır.


Büyükak) ilk filmde yaptıkları yolculuğun ve yaşadıkları maceranın ardından yıl ge. Bölüm Tek Parça Full HD izle. Büro İsyanı izle 720p 6. Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili izle 720p 6. Yukarıda Görüşmek Üzere izle 720p Full 7. Son aramalarınızın tümünü kaldırmak istiyor musunuz?


Onur işinde bir süredir sıkıntı ve sorunlu dönem geçirmektedir. Kurban bayramına yakın bir süre kalmışken başarılı olabilmesi çok zor görevler üstlenir. Ayvalıktaki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak için bir an önce orada olması gerekmekte diğer yandan kısa zaman önce.


Yönetmenliği Bedran Güzel tarafından yapılan filmin senaryosu ise Bedran Güzel tarafından kaleme alınmıştır. Türkiye yapımı sinema filmi, komedi türündedir. Gelelim filmimizin konusuna. Oğuzhan, hayatında da çok sıkıntılı dönemleri olan.


Yola çıkarken maliyeti düşürmek için bir uygulamadan yol arkadaşı arar ve artık işsiz olan Şeref ise ailesinin yanına dönmek ister. Uygulamadan tanışıp yola çıkan Onur ve Şeref için komik olaylar başlayacaktır. Her bölümde farklı bir yöremizde yaşayan ve yaşatılan gelenek-görenekler en yalın, doğru ve doğal haliyle izleyiciyle paylaşılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar