28 Ocak 2015 Çarşamba

Rüyada para saymak neye işarettir

Bundan dolayı kişinin başından geçecek sıkıntılı dönemleri ifade eder. Parasal yönden biraz sıkıntıya gireceğini ve bu durumu kısa sürede atlatacağı manasına da gelir. Bu rüya mal kaybetmeye, parasının kaybolmasına veya sıkıntı yaşamaya yorulmaktadır. Eğer kişi rüyasında belli aralıklarla kağıt para görüyorsa, paraya ihtiyacı olduğu anlamına da gelmektedir. Ayrıca iş hayatında elde edilecek başarı ve maddi kazanımlarında bir belirtisi olarak görülen rüyada para saymak genel.


Yardıma muhtaç kişilere yardım etmesi anlamına gelir ve hayır işleri için uğraştığına delalettir. Aynı zamanda iş hayatı ile ilgili yorumlanır, yapacağı projeler de adını yazdıracak iyi konumlara geleceğine işarettir. Bunun aksine para saydığınızı görmekse, elinize hiçbir şekilde.


Yine rüyada para saydığını gören kimse ise, arzu ettiği konuma gelmeye, hayal ettiği şeylere kavuşmaya, kaybettiği bir şeyi hatırlamaya ve ona yeniden malik olmaya işarettir. Bir başka rüya tabirine göre, yapılan işte çok büyük başarı kazanacak çalışmalar gerçekleştirmeye işarettir. Yirmi ve yüz aded saymak da, böyledir. Yedi veya sekiz sayı saydığını gören kimse, üzüntü ve kedere düşer. Dokuz aded saydığım gören kimse, müşkül bir iş için müfsid bir kavimle konuşur.


Alimlerin esrarlı tabirleri ile rüyanızın ilmi manasını okuyun. Kişinin rızkının açılacağına delalet eder. Bol kazançlı olan bir işe yatırım yapacağınızın ve sabrınızın sonucunda kazancınızı katlayacağınızın işaretidir. Fakat boş işler peşinden koşarak zamanınızı boşa harcayacağınıza da.


Bir şeyin fazla veya eksik olması anlamına gelir. Resimli para Saymak kötü bir iş yapmaktır. Para Saymak bilgili olmak, sahip olduğun bilginin faydasını göryi ifade eder.


Yazılı para Saymak iltifat etmek, iyi bir şeyler söylemektir. Semiz sığır Saymak bolluk, zayıf sığır Saymak ise yokluk anlamına. Kağıt para saymak kısaca işte sağlanacak başarıları sembolize eder.


Para bulmak, şansının iyi olacağına ve zengin olunacağına işarettir. Para kaybetmek, kısa sürecek sıkıntı ve üzüntüye yorulur. Para saymaksa, beklemediği kadar başarılı olacak bir işe yorumlanır.


Rüyada para saymak neye işarettir

Kağıt para, kişinin çalışması ve sorumluluklarını bilmesi sonucunda alacağı paradır. Genellikle yaşamın maddi yönü hakkında mesaj verir. Başarı işareti sayılan bir rüyadır. Tarihte önemli işler yapmış pek çok kişi özellikle çocukluk ve ilk gençlik dönemlerinde bu rüyayı sıkça gördüklerini ifade etmişlerdir. Rüyada Kağıt Para Saymak.


Rivayete göre rüyada para veren kişinin işleri açılır ve varlıklı bir yaşam sürer. Bozuk para vermenin yorumu da benzerdir. Buradan kazanacağı para hayırlıdır ve helaldir. Hayırlı rüyalardan sayılır. Mutluluk ve zenginlik demektir.


Rüyada para saymak neye işarettir

Genel olarak para, seviyesiz söze ve şerre işarettir. Paralar üzüntü, keder, darlık ve üzülecek söze işaret eder. Ben rüyamda yabancı uyruklu insanların içinde kral tacı takmış ve brad pite asikmisim (kendisini normalde hiç beğenmem) Sonra yemekhaneye gidiyorum ve orada çeşit çeşit pasta var, yiyorum birazını. Anne tarafından gelecek hayra, öğüt dinlemeye ve bir konuda istişare yapmaya delalet eder. Peygamberlerin gördüğü rüyalar doğru ve gerçek olduğu gibi, salih insanların gördüğü rüyalar da doğru ve gerçek olabilir.


Peygamber (s.a.s.) de buna işaret etmiştir: “Her kim rüyasında beni görürse. Hiç beklemediğiniz bir yerden para gelmesi ile yorumlanan yumurtaların sayısı parayı temsil eder. Yani ne kadar fazla yumurta görürsünüz para gelecek alanlarda o kadar artacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar