26 Nisan 2016 Salı

Google kamera ile arama

OYUN Son Just Cause Genişletme Paketiyle Oyuna Hava Kaykayı Eklenecek. Kolayca telefon ya da tablet tüm avantajını kullanarak, mükemmel fotoğraflar çekmek için olabilir. Mobil android cihazınıza yükleyebileceğiniz başarılı fotoğraf uygulamalarından biridir.


Farklı efektlerin yanında şık tasarımıyla birleşmiş olması daha rahat kullanım sunmakta. Hemen uygulamanızı güncelleyin! Artık kameralarınızı işaret edebilecek ve anında Arapça, Hintçe, Malayca, Tayca ve Vietnamca dillerini çevirebileceksiniz.


En az karakter olmalıdır. Başka sitelerde kullandığınız şifreleri yeniden kullanmayın, evcil hayvanınızın adı gibi çok kolay tahmin edilebilecek şifreler seçmeyin. Sonrasında gelecek sözleşmeyi onaylayın ve indirmeye başlayın. Evet, her şey bu kadar basit. Dün Meizu Xsatın aldım.


Google kamera ile arama

Fare veya trackpad ile çizim yapmak zor olsa da basit bir simge, logo gibi bir şekil arıyorsanız aracın sunduğu fırça ve renkleri kullanarak boş alana çizerek daha iyi sonuç elde edebilirsiniz. Where do the images come from? How are they they put together?


And how often are they updated? Dünyaca ünlü video paylaşım sitesi , Android cihaz üreticileri ile anlaşarak cihazların kameralarına yeni bir özellik eklenmesini sağladı. Bu özellikler arasında otomatik dil algılama da bulunuyor.


Fotoğraf makinası sadece donmuş bir görüntüyü kaydeder, kamera ise göz aldanmasından da faydalanarak hareketlerin devamlı olmasını sağlar. TV, ses ve görüntü sistemlerinden cep telefonlarına, bilgisayarlardan oyun ve hobi ürünlerine, beyaz eşyadan kişisel bakıma, teknoloji ürünlerinde yüzlerce markanın binlerce ürününü tüketicilerle buluşturmaktadır. Try this link in Chrome instead.


Bu uygulamalar kullanıcılara fotoğraflarda daha güzel görünmeyi vaat eden ya da filtreler içeren araçlar olarak sunuluyor. Teknoloji devi, yaptığı düzenlemeleri de bugün yayımlamaya başladı. Yeni düzenlemeyle birlikte mobil cihazlarınızdan arama yaptığınızda bir web sitesinin ismini ve her arama kartının üstünde bir logo göreceksiniz.


Sizlerde şirketinizi haritalarda bulunabilir ve doğru bir şekilde haritalara kayıt olmak istiyorsanız, haritalara kayıt olarak potansiyel müşterilerinize kolayca erişebilirsiniz. Diyelim ki dışarıya çıktığınızda bir cafe keşfettiniz. Fakat karnınız da çok aç ve yemeklerinin iyi olup olmadığını bilmiyorsunuz. Bunun tek yolu gidip denemek değil!


Yapmanız gereken tek şey ise telefonunuzun kamerasını. Bir cümleyi tam olarak aratmak için tırnak işareti () içinde aratılmalıdır. Hesabınızda oturum açın. KitKat ile beraberinde dağıtılan kamera uygulamasından muhtelif gözüküyor. VR destekli fotoğraf oluşturken aynı zamanda oluşturduğunuz panoramik 3derece içeriğe sesi de dahil etmeniz mümkün.


Google kamera ile arama

Sphere isimli yeni lens, DSLR kameralarla 3derecelik kayıtları mümkün kılıyor. Junkstuff isimli bir web sitesi sayesinde, fotoğraf makinelerine göre de arama yapabilirsiniz. Kamera tipine göre karışık arama yapma. Benzer kamera barkod okuyucu uygulamalarına aşağıdan göz atabilirsiniz.


Telefon arama yapmıyor sorunu kullanılan SIM kart operatörüne göre daha sık ya da daha az görülebilir. Ancak problemin tek kaynağı servis sağlayıcıları değildir. Arama sonuçları getiriliyor. Bir bilgisayarın IP adresi varsa, Internet üzerindeki tüm bilgisayarlar bu adresi kolayca bulur. Yani bir sitenin IP adresini biliyorsanız, Web tarayıcınıza bu adresi yazarak da.


Google kamera ile arama

Bu site çözümleme, kişiselleştirilmiş içerik ve reklamlar için tanımlama bilgileri kullanmaktadır. Bu sitede gezinmeye devam ederek bu kullanımı kabul etmiş olursunuz. Peki, bu uygulamalar kullanıcıların bilgilerini nasıl çalıyor? Sesli arama ile neler aranıyor?


Cevabı iptal etmek için tıklayın. Anlatabildim mi emin olamadım :) bir de resim ekleyeyim. Chrome’a yapılacak yeniliklerin ilk olarak test edildiği sürüm olan Canary’de bu sayede.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar