27 Nisan 2016 Çarşamba

Iphone çoklu görüntülü konuşma

Görüşme başladığında, efektler düğmesine dokunun. Whatsapp görüntülü konuşma, arama ve görüşme ne zaman gelecek derken artık bu özellik Whatsapp Beta kullanıcıları için görüntülü konuşma ve arama nasıl yapıl. Whatsapp çoklu görüntülü konuşma özelliği hem Android hem de iOS cihazlarda bulunmaktadır ve her iki platformda da aynı şekilde yapılmaktadır. Grup konuşma ile benzer mantıkta çalışan grup görüntülü görüşme için, öncelikle bir kişiyi arıyorsunuz ve sonra diğer kişileri konuşmaya davet ediyorsunuz. Sorusuna yanıt vereceğiz.


Hiç belli olmaz, görüntülü sohbet yaptığınız planlardan daha eğlenceli bile olabilir! Yaşı 30’un üstünde olanlar, eskiden görüntülü sohbetin ne kadar ütopik bir iletişim yöntemi olduğunu. En fazla kişi ekleyebileceğiniz grup sohbetleri için whatsapp ekranındayken android telefonlarda menü tuşuna basıpyeni grup demeniz gerekir.


Eğer aşağıda simge çıkmıyorsa uygulama sürümünü incelleyiniz. WhatsApp grup görüntülü konuşma nasıl yapılır? Apple iOS mobil cihazları üzerinden aynı anda en fazla arkadaşınız ile video sohbet yapabilirsiniz. Bu yazımızda Whatsapp grup.


Iphone çoklu görüntülü konuşma

Bir çok kullanıcının muzdarip olduğu çoklu görüntülü görüşme için şimdiye kadar ücretli yazılımlar aracılığı ile yapılabilmektedir. Arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle, ailenizle ve Viber uygulaması kullanan herkes ile WiFi veya mobil veri bağlantısı üzerinden ücretsiz olarak sesli arama yapın, mesajlaşın ve görüntünlü konuşma yapın. Hangouts eklentisinin en son sürümünü indirip yüklemeniz gerekebilir. MP Akıllı Cep Telefonu Özellikleri ve Fiyatlarını Karşılaştır! Grup halinde görüntülü konuşmanın en eğlenceli uygulaması: Spin.


Videolu aramayı başlattığınızda. Rapora göre, en fazla dört katılımcının (arayan dahil) bir grup görüşmesine izin veriliyor. Haziran’da beta’ya giren özellik, artık kullanıcılara sunuldu.


Iphone çoklu görüntülü konuşma

Neredeyse her hafta bir güncelleme geliyor ancak yine de bir takım eksikler yok değil. Hiç şüphesiz en çok beklenen özellik ise görüntülü konuşma desteği. Sesli Konuşma ve Mesajlaşma Uygulaması SMS ve telefon ücretlerinin artmaması için mobil veri ve Wi-Fi ile sınırsız mesaj.


Fusion çipsetinin tek çekirdek testinde Snapdragon 820’nin katı daha iyi sonuçlar ortaya koyduğu yönünde. Chatous yazılımına ilişkin yorumları okuyun, müşteri oylarını karşılaştırın, ekran görüntülerine bakın ve yazılım hakkında daha fazla bilgi edinin. Tanıtımdan sonra bilgiler güncellenecek ve kafalardaki tüm soru işaretleri ortadan kalkacak. Türkiye’nin en yenilikçi anlık mesajlaşma, sesli ve görüntülü konuşma uygulaması BiP, yeni sürümüyle görüntülü görüşmede çığır açıyor.


Iphone çoklu görüntülü konuşma

Uygulamaya eklenen ve Türkiye’de bir ilk olan çoklu ekran özelliği sayesinde artık kişiyle aynı anda BiP’ten HD kalitesinde görüntülü konuşma yapılabiliyor. HD video desteği ile görüntülü görüşme desteği sunun yazılım ile sevdikleriniz ve yakınlarınız ile kolaylıkla görüşebilirsiniz. Mac kullanıcılarının ise uygulamayı ayrıca indirmesi gerek. Görüntülü görüşme yapmak için uygulama.


En sorunsuz olanı skype. Sanırım oovoo da var ama donmalar çok fazla. Teknoloji konusu altında soruldu. The Official Azar Web service. App doğrulama sorunu ve diğer sorunlar için yorum bırakınız.


Skype Oturum Açma Programı İndir. Tema Arka Plan Renkleri. Eller-serbest veya ahizeli (opsiyonel) konuşma. Bir daireye iç ünite ekleyebilme ve bu üniteler arası sesli konuşma.


Tek tuş ile arka ışık kontrolü. Cloud’daki Fotoğrafları Çoklu Olarak Bilgisayara İndirme. Bunlardan ilki görüntülü konuşma özelliği. Bunun yanında yeni versiyonu ile çoklu görüntülü konuşma özelliğine sahip olan program, kendini önceki sürümlerine göre daha da çok geliştirdiğini gösteriyor.


Bugünkü yazımızda siz teknoloji sevenlere hitap edecek güzel bir konu paylaşmak istedik. Günümüzde en çok kullanılan akıllı telefonlar üzerinden ücretsiz olarak hem görüntülü hem de sesli konuşma imkanı sağlayan en ünlü programları tanıtmaya karar verdik. Bu programlar sayesinde kablosuz internet bağlantısı üzerinden ekstra 3G veya görüşme bedeli ödemeden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar