18 Nisan 2016 Pazartesi

Oasis wonderwall bu şarkının diğer kayıtları

Noel Gallagher şarkıyı annesinin kanser şüphesiyle hastaneye kaldırılması üzerine yazmıştır. Diğer tüm kayıtları bir. Hafta başında efsanevi Oasis grubunun solisti Liam Gallagher ve Starsailor’ı İstanbul’da izleme şansına sahip olduk. Konser öncesi ise Brit pop’un önemli gruplarından Starsailor ile.


Avrupa Müzik etiketi ile yayınlanan albümde adet şarkı bulunuyor. Adını ilk kez geçtiğimiz yaz, “She Got Caught” isimli teklisi sayesinde duyduk. Londra’da Chris Potter tarafından kaydedildi ve yakın bir zamanda Müzik Hayvanı etiketiyle yayınlanacak. Yeni kayıtları için bu performanslara yaklaşık. In Hoodies’in cevaplarına göz atmadan önce “She Got Caught”a.


Ali Şota’nın şarkıdan oluşan albümünde biri hariç tüm besteler kendisine ait. Ali Şota tüm parçaların düzenlemeleri ile albümün prodüktörlüğünü de yaptı. Kendi şarkıları dışında Oasis/Wonderwall. Kings Of Leon - Sex on Fire (Official Music Video) Kings of Leon. Unsubscribe from Kings of Leon?


Gerizekalı götü kalkıklık prensibi deniliyor sanırım buna. Uzun zamandan beri büyük bir heyecanla beklediğim albüm haberi en sonunda Jonny Greenwood tarafından geldi evet. Dead Air Space e yaptığı açıklama şu şekilde Herkese merhaba.


Yeni albümün kayıtları tamamlandı. Albüm gün içinde çıkacak ve adı da In Rainbows olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar